Profilový obrázek

Petretzz

Komentáře 24

Od nejnovějších
  1. Chraň nás od zlého
    Chraň nás od zlého (2014)
    9
    Nemůžů říct jiného než skvělý film. Tento film jsem viděl před pár lety a úplně jsem na ten film zapomněl. Asi 6 měsícu jsem hledal tento film a našel jsem ho a pořád je to skvělý, tak jak si to pamatuji.
  2. Kdybys jen tušil
    Kdybys jen tušil (2020)
    7
    Za mě dost povedený film od Netflixu. Kluk jménem Paul se zamilujuje do holky, chce ji napsat romantický dopis a pozvat ji na rande. Pomůže mu jeho kamarádka, která se po pár setkání taky do ní zamiluje. Přípomína mi to hru Life is strange idk.
  3. Jeden gól
    Jeden gól (2023)
    7
    Kdo má rád fotbal, tak si tento film užije. Já si tento film užil, dělal na tom Taika Waititi a to já oceňuji, který má dost skvělých filmu, takže jsem se těšil na tento snímek.
  4. Uncharted
    Uncharted (2022)
    8
    Pamatuju když jsem na to byl v kinech úplná radost bez sebe a nelitoval jsem, že jsem šel na to do kina. 8/10
    • Tom Holland
    • Mark Wahlberg
    • příběh
  5. Želvy Ninja
    Želvy Ninja (2014)
    8
    Mám rád želvy, vypadají skvěle. Je vidět na těch želvích, jaky mají vlastnosti, Líbí se mi jak se tam ukázalo jak se jim stalo, že ty želvy umí mluvit.
    • Megan Fox
    • želvy
    • vlastnosti želv
    • tříska
    • bojování ve stínech
    • trhač
  6. Želvy Ninja
    Želvy Ninja (2007)
    7
    Na to, jak je to starý tak mě to bavilo. Nejlepší scéna je fight Raphaela s Leonardem.
    • Fight Raphaela s Leonardem
    • Raphaelův oblek
    • želvy vypadají skvěle
    • Mohlo to být o pár minut déle
  7. Poslední království: Sedm králů musí zemřít
    Poslední království: Sedm králů musí zemřít (2023)
    7
    Tento film se mi líbil, je škoda, že to je na Netflixu, ale klidně většina lidí si to stáhne přes uložto. Chvilkou jsem jsi myslel, že hlavní postavu hraje Orlando Bloom, ale zmýlil jsem se. Film má super hudbu, akční scény se mi taky líbily. Doufám, že bude pokračování.
  8. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    8
    Když jsem tento film viděl poprvé jsem se bál co od toho čekat, ale mile mě to překvapilo bylo to strašidelný, bylo řečeno co se stalo v tom strašidelným domě. Dobře si to tam hraje s hororovými prvky, což je super. James Wan jako řežisér je skvělý, je vidět, že ví co dělá, hudba byla také skvělá. Líbí se mi, že se tam objevili manželé Warrenovi. Za mě nejlepší film ze ságy.
  9. Koralína a svět za tajnými dveřmi
    Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009)
    7
    Za mě dost zajímavý animovaný film. Tento film jsem asi viděl před č
    čtyřmi měsíci a dost se mi to líbilo. Ze začátku to byla taková pohádka pro děti a pak se začínaly objevovat hororové prvky a to mám rád. Na konci filmu hledá tři věci, aby mohla porazit jednu. To že objeví Koralína tajný dveře za kterýma se ukrývá alternativní svět, který se podobá tomu jejímu. Dost se mi líbí ten nápad, že udělali alternativní svět. Taky měla kocoura, který v reálným světe neumí, ale když jednou se kocour dostal do alternativního světa s Koralínou, tak jí řelk, že alternativní svět není bezpečný, tak se Koralína rozhodla, že se vrátí zpátky do reálného světa, ale už je pozdě tak musí porazit svojí alternativní mámu. Dost se mi líbi nápad, že postavy jsou jako hadrové panenky nebo jak to mám říct
  10. Mělčiny
    Mělčiny (2016)
    6
    Já si film užil žralok podle mě vypadá důvěryhodně. Libí se mi koncept surfařky, která si přišla zasurfovat, ale překazí ji to žralok tak se bude snažit přežít v některých okolnostech byl žralok chytrý například když ho zapálila tak skočil z vody a pak zpátky do vody, aby se uhasil. To jak ona zabila žraloka to mě asi trochu zklamalo.
  11. Lovci draků
    Lovci draků (2008)
    7
    Tentl film jsem viděl jako malý. Dnes jsem se na to kouknul znova asi po devíti letech a nepřijde mi to jako špatný film ikdyž měl film 12 milionů rozpočet tak jsou ty peníze vidět dost dobře si tam vedou barvy, animace je taky dobrá jenom co mě asi moc nebavilo byl začátek.
  12. Baby Driver
    Baby Driver (2017)
    8
    Za mě docela zajímavý film o loupežnictví, na ten film jsem se musel kouknout, protože tam hraje Jamie Foxx a já toho herce mám rád. Líbí se mi, že tam jsou i komediální prvky. Začatek filmu je skvěly je vidět, že Baby (řidič) je skvělý je vidět, že je i chytrý a že už má s řízením hodně zkušeností. Dost se těším na baby driver 2. Doporučuji!!