Živí mrtví: Počátek konce

65%
Živí mrtví: Počátek konce

Příběh populárního seriálu Živí mrtví, ketrý je zasazen do Los Angeles a nabízí nové postavy i příběhy.





hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
Jako velký fanoušek TWD nějak nechápu, jak stejní tvůrci mohou stát i za tímhle projektem. Ano, má to sice vzestupnou tendenci, a když přetrpíte opravdu příšernou úvodní sérii, tak už se na to postupně dívat dá. Jakým způsobem se buduje vztah k postavám, jak jsou dějově ucelené série, to vše je zlé. Nějak nechápou, že bez chodců je zombie apokalypsa úplně o ničem. Chybí mi tam to prosté probojovávání se hordou, strach z pokousání a to ani nemluvím, jak odbyli i samotná klíčová zjištění o nákaze. Ale po čase si na to pomalu zvykám.. S každou další sérií si to stojí v jistých ohledech lépe a při čekání na mateřský seriál slouží dobře, leč spíše nedůstojně. 1. série - 40%. 2. série - 60%. 3. série - 75%.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
5
Moc jsem od tohoto seriálu nečekal, proto sem byl míle překvapen 1 sérii, kdy člověk vidí, Pád infrastruktury a lidstva jako takového. 2.serie pořád napínavá a člověk čeká co přijde. Bohužel 3.serii jsem prozival, ta hodně zklamala,zombie poskromnu, dialogy nudné až otravné.. Končím 3.serii
skylark13
skylark13
2 085 bodů
6
Oproti startu původního Walking dead slabé, větší akce a napětí byly až v posledním dílu a to je málo, mohlo to být lepší, ale i lepší. (60%)


Dodatečné informace

Původní název:
Fear the Walking Dead (více)
  • USA Živí mrtví: Počátek konce
  • USA Fear the Walking Dead
Země původu:
USA
Čeština:
Živí mrtví: Počátek konce je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch