Profilový obrázek

ellegun

J. Ellegun

Komentáře 26

Od nejnovějších
  1. Duna: Část druhá
    Duna: Část druhá (2024)
    10
    viděno v kině - 100% ještě sem si dal znovu jedničku předtím a pecka. nejmasivněji mě zasáhl zvuk s hudba, hned pak vizuál a vše ostatní, kostýmy a masky taky dokonalost.
    • všechno
    • ještě není 3.dil🤔😆
  2. Bod obnovy
    Bod obnovy (2023)
    8
    Dost těžko se tohle hodnotí nezaujatě, jako žárovka na netflixu max 7, jako první "pořádný" český sci-fi po opravdu dlouhý době, a jako něco čím se můžeme reprezentovat mimo ČR, a ještě s příslibem dalších podobných, a ještě lepších ( žánrových ) filmů 9.
  3. Kosmonaut z Čech
    Kosmonaut z Čech (2024)
    4
    4.5 Mám pocit že už sem ten film viděl, a minule se mi líbil víc. A skutečně, Moon, Solaris ( i remake ) a další a v neposlední řadě i LOVE ( ztracen ve vesmíru ) to vše jsou mnohem lepší filmy.
  4. Pod kůží
    Pod kůží (2013)
    8
    temný jako prase, nepříjemný, divný ale skoro dokonalý. ( jo a neplést se snímkem pod kůži https://www.kinobox.cz/film/186448-pod-kuzi který ale určitě taky stojí za shlédnutí )
  5. Sisu
    Sisu (2022)
    8
    nevím jestli to ještě někdy dám znova a žádný hluboký rozbor si to nezaslouží, ale bavil sem se fakt dobře 🤣
    • mrtví náckové, krásná krajina
  6. Big Mouth
    Big Mouth (2017)
    10
    nemá obdoby, díky tomuto skvělému seriálu jsem mohl dospět ještě jednou, pořádně a možná se i zbavit nějakého odloženého traumíčka. ( to že sem se smál až sem se za břicho popadal a občas zamáčkl nějakou slzu je bonus )
  7. Avenue 5
    Avenue 5 (2020)
    9
    První díl mě vůbec neoslovil, dal sem tomu šanci skoro po dvou letech, a dobře sem udělal. Je to pecka a neskutečně mě mrzí že debilní HBO seriál nepotvrdilo pro třetí sérii.
  8. Skleněný
    Skleněný (2019)
    9
    Mě to takhle stačí. Co by se dalo vyčíst, si dokážu v hlavě hravě něčím dovysvětlit. Žánrově je to jeden to nejlepších filmů ( trilogie ). Snad jen dodám že co předvádí MCA je herecký koncert a taky poslední příležitost vidět Brůsíčka ve formě ( skoro ).
  9. Shang-Chi a legenda o deseti prstenech
    Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
    1
    Epický plastomramorový hovno. Chatrně držící a nefunkční crossover, kde ani jeden vykrádaný subžánr nemá co nabídnout. Jeden z ( mnoha ) nejhorších a nejzbytečnějších Marvel filmů. Těžko dokoukatelné CGI peklo na úrovni animací videoher z roku 2005.
    • nevím
    • CGI
    • efekty
    • příběh
    • záporák