Profilový obrázek

Michal Kvak

Mikeš

Komentáře 20

Od nejnovějších
  1. Upgrade
    Upgrade (2018)
    8.5
    Upgrade prisel, prekvapil a položil, tohle bude kult, vic takovych experimentalnich pocinu, za me krutý nářez, který vás odrovná a na konci filmu kopne do zad, a je skvělé, že pořád někdo ještě umí točit filmy, které vás dostanou na kolena aniž byste to čekali, žádný hype, cestu si to najde samo svýma kvalitama
  2. Pátrání
    Pátrání (2018)
    7.5
    tak tohle jo, dobrý experiment, stopáž ok, překvapivé a doufám pro mladé holki povinné dílko, jinak poprvé dávám za pravdu, že FB, instagram, apod. ničemné weby zde hrají opodstatněnou roli kladného hrdiny...bohužel v kině to asi nenajdete, tak si to stahněte z netu:)
  3. Složka 64
    Složka 64 (2018)
    9
    asi druhý nejlepší z této řady, prostě chcete-li poctivou bezchybnou krimi, musíte na sever, za mě pořád pecka a těšim se na další díly
  4. Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    9
    Teda tohle jsem nečekal, konečně zas po nějaké době americký kvalitní film, člověk aby furt koukal na korejce a seveřany, aby viděl něco bez triků a inteligentního, a ono se najde....doporučuju, zábavné, sice opět dokola černošská tematika, ale zde mi to přišlo tak ňák nenuceně, film na tom nestaví tolik.
  5. Expanze
    Expanze (2015)
    9.5
    Tohle je pecka scifi serial, neuveritelny, jak nekdo napise konecne scenar, kdy si pokazdy myslite "jasne to dopadne takhle" a ono je to pokazdy uplne jinak....za me zatim 10/10 a snad show nekrachne, ctvrta sezona mela problemy..
  6. Místo u moře
    Místo u moře (2016)
    7
    zajimavej lidskej film, je super ze to neni prehravane, je super ze to vypada jako zivotni pribeh, jako skutecnost, coz mnoho filmu neni i kdyz se snazi, casto je to hlavne kvuli nesmyslnym scenarum a replikam, kdy scenarista vklada planovite hercum do ust prilis cilene slova, ktera by clovek snad nedokazal ani vymyslet, tady ne, tady proste necejtim to umelectvi, je to hodne o pocitech, malo se mluvi, postavy maji lidsky rozmer, pusobi to zajimave, a i konec je proste jako ze zivota, neni to zadny uceleny pribeh, v podstate je zapletka jen naznacena a divak dojde jen k malemu uspokojeni co se tyce pribehove linky, ale kom to dojde, ma vyhrano, komu ne, bude nadavat, ze nevi proc to nekdo vubec natocil
  7. Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    7.5
    prestoze davam vysoke hodnoceni, je to mirne zklamani, jednicka je ve vsech ohledech lepsi, vtipnejsi, propracovanejsi, zajimavejsi, lidstejsi, vic woow, vic v pohybu. Tady se trochu divne moralizuje, nevim proc se to cele zastavi a toci kolem tech barvicek a divneho sveta, to me fakt docela mrzelo, proste to ztratilo kouzlo prekvapeni, a hlavne nechodte na dabing, ten je teda krute skripnutej pro PG rating a deti, pritom si to ten film nezaslouzi, ale jo no, mel sem jit na titulky, kdyz deti na to chteli...
  8. V utajení
    V utajení (2017)
    7
    Docela slušná akce, ale je pořád vidět, že to pokulhává v rozpočtu a mirne v naivite, konec mi přišel mírně fádní, ale pobavilo to a rád sem videl zase Orlando Blooma v akci. Na takove to osvezeni bez mlade doma to bylo fajn, holka by na to asi nekoukala, aspon ne ta moje:)
  9. La La Land
    La La Land (2016)
    10
    bomba, klasika, kult, uzasny, bravo, budete si zpivat a cestou domu broukat uzasne melodie a pak si koupite OST a budete si to poustet na youtubu donekonecna:)
  10. Marťan
    Marťan (2015)
    9
    Véééélice povedený, ale knížku jsem nečetl, nicméně kino film jak má být, super příběh, humor, napětí, bavíte se od začátku do konce.
  11. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    5
    Ještě že se byl zadarmo od Kinoboxu, jedno z největších zklamání tohoto roku, neli to největší, film pro děcka, i když ani jako dítě bych asi nebyl zcela spokojený, srovnání s Deadpoolem? to si děláte srandu, scénář téhle -píp- psal ňákej trapák na záchodě. Když slyšíte Willa hrajícího zabijáka, šmejda, jak křičí na zlodušku "You are evil!", tak je prostě něco v nepořádku. Policisti jsou zlí a šmejdi sou ti dobří tragédie. Příště si snad konečně DC zaplatí taky za scénáristu a nejen za kulisy.
    • výborně obsazené role
    • joker krásně malovaný
    • Margot je nej
    • Kinnaman má dobrej ksicht
    • špatně napsané role
    • trapné hlášky
    • téměř nula humoru
    • joker zbytečný a nudný
    • DC si neváží jak silné téma drží v rukou, točí narychlo v ateliéru
    • margot je nevyužitá
    • Kinnaman má roli slabocha co dostává pořád na frak
    • nepřátelé jsou podivné mimozemske opice, sou nudní
    • hlavní záporáci jsou polobozi, sou trapníé, počítačový a nudní
    • BvsS byl blbej film, zklamání, ale pořád lepší než tohle
  12. Boj
    Boj (2015)
    7
    je to ve výsledku komorní film, trošku nudný místy, ale jen do té míry než si uvědomíte, že ti lidé žijí zcela odlišný život pod permanentním rizikem smrti/ztráty otce/manžela, ztrátě iluzí o životě, poklesu lidského rozměru, a s marností boje. Syrové drama, kde nevíte jestli vůbec lze někomu fandit. Střet hodnotových žebříčků - napůl nevědomého evropského života pohlížejícího na dění z ptačí perspektivy a dle svých mravních řádů a zákonů, dále života v srdci onoho dění a přitom stále dostatečně odcizeného od života lidí, kteří ztrácí opravdu všechno, i půdu pod nohama a bezbranně čelí permanentní smrti své rodiny a nemají prakticky nic než sami sebe. Lehce se nám to hodnotí z pohledu obýváku a televize, ale kdo z nás opravdu zažil nemít nic nebo se dívat do očí těm, co mohou ztratit i to poslední, co jim zbývá, život. Hodnotím ale film, nikoliv jen tu tragedii, ta by dostala 100 %.
  13. Kolonie
    Kolonie (2015)
    8
    super filmek, moc nás to bavilo, i když biograficky je to odlišný příbeh, i tak povedené, zamrzí jen méně atmosféry, strachu, tajemna, ale takto je to asi i více uvěřitelné, nicméně nedělo se toho tam nakonec více? možná některé detaily nejsou tak zvýrazněné kvůli cenzuře, nedostatku financí a stopáže, nevím
  14. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9.5
    trefa do černého, kult, těším se na další zhlédnutí, MV je fakt borec a já mu tleskám, a jen doufám, že do rukou někdy dostane takovou látku je jsou nové Hvězdné války, nebo restart Indiana Jonese, u něj se bát nebudu
    • vtipnost
    • akce
    • příběh
    • výběr herců
    • je zase co překonávat, laťka je pro agenty vysoko
    • Bond má natrženou...
  15. Krycí jméno U.N.C.L.E.
    Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015)
    8
    Za mě podle hodnocení na webu velmi podceňovaný film, bavil jsem se od začátku do konce, hrdinové mi sedli více než v jejich jiných rolích. GR umí předvést dobrý film, výběr herců, lokalit a scén dokazuje, že své řemeslo zvládá vskutku dobře. Takovou kvalitní akcičku by si zasloužili i někteří přestárlý hreci jako Sly, Arnold, Van Damme, Willis, a co by za to dali...je škoda, že přednost dostávají jen mladí herci, ale na druhou stranu pro nás možná výhra, protože i jméno dokáže takový film potopit.
  16. Správní chlapi
    Správní chlapi (2016)
    10
    Mazec, nejlepší film poslední doby tohoto typu, očekávám, že se stane kultem, lepší dvojku sem neviděl od BS a TH. Nářez, děte do kina, bavil jsem se od začátku do konce. Nemáme co vytknout a myslím, že i zbytek osazenstva kina. Navíc jsem film viděl za luxusních 40 Kč:) v rámci kino akce. Shane Black dokazuje, že umí, umí, umí. Těším se jak malej na další jeho filmy.