George Clooney a Adam Sandler budou na Netflixu společně dospívat

George Clooney a Adam Sandler budou na Netflixu společně dospívat
Adam Sandler a Dustin Hoffman – Meyerowitzovic historky (nový výběr) | Netflix
Baumbach, jehož manželkou je režisérka Barbie Greta Gerwig, napsal scénář k novému projektu spolu s herečkou Emily Mortimer (Doll & Em). Tvůrce inteligentních konverzačních dramat, jimiž prostupuje také hořký humor, rozšiřuje svou plodnou spolupráci se streamovací službou, která jeho filmy představila mainstreamovému publiku. Nejlépe si z nich vedla Manželská historie, která obdržela šest oscarových nominací.
Se Sandlerem už Baumbach natočil Meyerowitzovic historky, kde slavný komik nastavil vážnější tvář doprovázenou dosud nejzábavnějšími vzteklými výlevy. Sedmapadesátiletý herec dál cementuje svou pozici v seriózních áčkových produkcích. Chystanou spoluprací s Baumbachem a Clooneym rozšíří svůj působivý rejstřík, který v posledních letech zahrnuje také intenzivní Drahokam, sportovní Životní trefu nebo nadcházející očekávané sci-fi Spaceman, natočené na motivy knižní předlohy Kosmonaut z Čech.
Vstupenka do ráje
Vstupenka do ráje | Universal Pictures
Clooney si vedle reklam na Nespresso zahrál po boku Julie Roberts v romantické reminiscenci 90. let Vstupenka do ráje a krátce podpořil komiksového Flashe. Čeká jej účast v thrilleru Jona Wattse (Spider-Man: Bez domova) Wolves, kde si zahraje s Bradem Pittem. Činí se také za kamerou, 25. prosince do amerických kin vstoupí jeho životopisné drama The Boys on the Boat o olympijském veslařském týmu z Washingtonské univerzity. Dříve daboval animák Fantastický pan Lišák, na jehož scénáři se Baumbach podílel.
Vzhledem k tvůrčímu týmu bychom neměli dostat další spotřební komedii, nýbrž osobitou podívanou, v níž herecké hvězdy experimentují s režisérem z nezávislého zázemí. Baumbach vystupuje z úspěchu Barbie, za niž dost možná s Gretou Gerwig získá Oscara, a nelze vyloučit, že opět zkusí trochu divočejší koncept.
zdroj: Variety