Netflix: Novinky a tipy na červen '21

Netflix: Novinky a tipy na červen '21
The Ice Road (2021) | Netflix
Nejzajímavější novinky:
Sweeth Tooth: Chlapec s parožím (2021)
Výpravná seriálová adaptace komiksu od vydavatelství DC se odehrává ve světě zpustošeném obří katastrofou. Hrdinou příběhu je Gus (Christian Convery), napůl jelen a napůl chlapec, jenž se přidá k partě lidí a hybridních dětí, která hledá odpovědi na svoje otázky.
Premiéra: 4. června

Lupin - 2. série (2021)
Lupin | Netflix
Po pouhých pěti měsících od uvedení úspěšné první řady na Netflix přichází pokračování moderního pojetí klasického francouzského příběhu o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin. V hlavní roli Omar Sy (Nedotknutelní, Inferno).
Premiéra: 11. června

Fatherhood (2021)
Otcovství: trailer | Netflix
Slavný americký herec a komik Kevin Hart (Jumanji: Další level) si v novém filmu scenáristy a režiséra Paula Weitze (Jak na věc, V dobré společnosti) zahraje svobodného otce, jenž se sám musí postarat o svou malou dceru poté, co jeho milovaná žena zemře den po porodu.
Premiéra: 18. června

The Ice Road (2021)
V akčním filmu Jonathana Hensleighe (Smrtonosná past 3, Sejmout zabijáka) se Liam Neeson v čele skupinky řidičů vydá na nebezpečnou záchrannou misi přes zamrzlý oceán poté, co několik horníků uvízne v dole daleko na severu Kanady. Cílem je včas dodat potřebné vybavení, které uvězněné horníky bude moci osvobodit.
Premiéra: 25. června

Tipy na dříve přidané filmy:
Hra (1997)
Dva roky poté, co David Fincher oslnil filmový svět kultovní temnou krimi Sedm, přišel s pozoruhodným thrillerem plným deprese, paranoie a nejistoty. Samotářský milionář Nicholas Van Orton (Michael Douglas) dostane k 48. narozeninám od svého bratra Conrada (Sean Penn) poukázku na podivnou hru. Od okamžiku, kdy Orton podepíše smlouvu a hra započne, dostává se pod drtivé soukolí událostí, jež zásadně změní jeho dosavadní život. Je neustále pod anonymní kontrolou, čelí stále narůstajícím nebezpečím a doslova bojuje o holý život...

Na odstřel (2009)
Na odstřel
Napínavý novinářsko-politický thriller Kevina MacDonalda (Poslední skotský král, Mauritánec: Deník z Guantánama) vypráví o vyšetřování dvou zdánlivě nesouvisejících úmrtí - bezvýznamného pouličního narkomana a osobní asistentky vlivného kongresmana (Ben Affleck). Ten je dávným přítelem elitního investigativního novináře (Russell Crowe), jenž se rozhodne podivného případu ujmout. V dalších rolích Helen Mirren (Královna), Rachel McAdams (Noční hra), Robin Wright (Forrest Gump) či Jason Bateman (Ozark).

Země mrtvých (2005)
Země mrtvých
Pokud vás nadchla (či naopak zklamala) aktuální Armáda mrtvých, která se během pouhých pár dní stala na Netflixu obrovským hitem, můžete si na stejné streamovací službě pustit i jedno z nejlepších pozdních děl klasika George A. Romero, jenž svou kultovní Nocí oživlých mrtvol žánr zombie hororu de facto stvořil. V Zemi mrtvých zombies ovládli svět a poslední lidé žijí v opevněném městě, kde jsou před nimi v bezpečí. I tady však panují rozepře a je navíc jen otázkou času, kdy se nemrtví dostanou dovnitř... V hlavních rolích Simon Baker (Mentalista), John Leguizamo (Moulin Rouge) a Dennis Hopper (Nebezpečná rychlost).