Noční hra

69%
Noční hra

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxe a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže když je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry… nebo není? (Vertical Ent.)




Recenze: Noční hra

Kinobox.cz
50%

Občas jsem se docela dobře bavil, ale dost často jsem se také docela slušně nudil a koukal na hodinky. Oproti lepším filmům tohoto žánru navíc Noční hra vypadá jaksi laciněji. Většina herců je málo známá, většina scén se odehrává v nepříliš zajímavých místnostech mezi pár lidmi, a i když to půl filmu vypadá, že se schyluje k nějakému hvězdnému cameu, nedojde k němu.

Kinobox.cz
80%

Pro koho film je? Pro ty, kterým se líbila série Šéfové na zabití. A nevadí jim podívat se na umírněnější verzi z toho samého žánru. Přeci jen ten stejný rukopis je poznat. Pro fanoušky Jasona Batemana nebo pozadí Rachel McAdams (kterým v několika scénách roztomile kroutí na kameru). Pro ty z vás, co si oblíbili žánr crazy comedy a líbila se jim třeba ještě takzvaná "pařanská" série.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Výborný oddychový snímek ve kterém se očividně všichni herci výborně baví a já se bavil s nimi. Hodně se přehrává,hodně se křičí,ale hlavně se střídá hodně zábavných scén. Noční hra obsahuje výborné postavy,které byly i na jedničku obsazené. Výborný mix mnoha žánru,který je svěží,uvolněný a zábavný.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
Hra tak realistická, že není poznat, jestli to už takhle náhodou není skutečné. S takovýmto námětem jsme se už mohli setkat v roce 1997 u snímku nazvané jednoduše a zcela výřečně: ´Hra.´ Pod režijní taktovkou Davida Finchera si ji ve své roli zahrál Michael Douglas. Snímek měl napínavý temný thrillerový ráz a skutečně ani divák si v ničem nebyl jist. Nyní máme něco podobného. Název je ´Noční hra´ a celé je to ve zcela jiné atmosféře. Parta přátel posedlá hraním různých her si něco takového zkusí také, jen v poněkud jiné režii. Po delší době se do kin dostala komedie tak výřečná, že se bez milosti dá prohlásit, že tu snad každý v oné partě má místo pusy doslova slovní kulomet. Avšak jejich prostořekost a komentovaní všeho možného i nemožného je zábavná, kupodivu po celou stominutovou stopáž. Děj je živý a neexistuje jediného nudného místa. Absence grotesky, zato situačního humoru je více než dost. Takovýchto filmů obsahující humor vkusný, neurážející a hlavně bez fekálií, je v dnešní době skutečně jako šafránu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Někde mezi 3-4. Bateman se pro tyhle role narodil, Plemonsův tichý blázen je jednou z postav roku a celkově je vidět, že režisérské duo má fakt dost talentu, takže zvládlo jak humorné tak akční scény. Jasně, ne každý fór se povedl, ale celkový dojem z téhle Hry je hodně pozitivní. Scéna s vytahováním kulky pecka peckovitá, navrch parádní závěrečné titles.

Dodatečné informace

Původní název:
Game Night (více)
  • USA Noční hra
  • USA Game Night
Premiéra v ČR:
1. 3. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
37 mil. USD
Tržby:
117,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Noční hra je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch