zrzinda2408

Veronika Casablanková

Komentáře 41

Od nejnovějších
  1. Alibi na klíč
    Alibi na klíč (2016)
    8
    Francie začala dělat komedie, které dokáží s přehledem strčit do kapsy ty americké. Tohle je natočeno vtipně, zábavně a jsou tady skvělé momentky. Na tenhle film se můžu podívat 10x a stejně se zasměju. Kdo má komedie rád, tohle by opravdu neměl minout... Francie jede :)
  2. Srdečně vás vítáme
    Srdečně vás vítáme (2017)
    8.5
    Tento film zůstal trochu stranou a přitom si to nezaslouží. JE to komedie, u které se dá zasmát a pobavit, pokud neberete svět a "rasismus" příliš vážně a nejste dotčení z toho, že někdo někomu řekne černoch, běloch nebo cikán. Takže mrkněte na to a bavte se.
  3. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    8.5
    Jak zhodnotit film, který je se dá hodnotit snad jen na dvě části? Nebýt pasáží, které jsou věnovány zbytečnostma okolo rodiny a trošku lepším koncem (osobně jsem čekal, že tomu spratkovi na konci usekne aspoň pazoury :D )tak by to byl naprosto geniální film, ve kterém je schováno tolik zábavy, že to téměř nejde. Rozhodně zábava a nebýt těch blbostí, vytřel by si kostým i s Avengers :D
  4. Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    10
    Nádhera! Vrátila jsem se zpět do svých dětských let. Tento film se vážně povedl. Jak zde kolega píše, že tento film pojali "tvůrci jako muzikál", tak jde vidět, že originál neviděl, který je sic kreslený, ale též pojatý jakožto muzikál. Prostě nádhera, s originálem se tento film ztotožňuje. O hereckém obsazení se ani nebavím, nikoho lepšího na roli Belle by vážně vybrat nemohli. Vřele doporučuji!
  5. Liga spravedlnosti
    Liga spravedlnosti (2017)
    1.5
    Nápad? Pěkný.. Realizace? Strašná.. Upřímně bych za tenhle film dobrovolně peníze nevyhodila. Je hezké, že nějak potřebovali Supermana dostat zpět na scénu, aby se mohly vyprodukovat další filmy, z kterých se jim budou sypat penízky, ale celkově by děj o ničem, nic co by člověka uchvátilo.. myšlenka vážně dobrá, ale absolutně nedotáhnuté a spíše ošulené.
  6. Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    8.5
    Jeden z filmů, co mě velice zaujal.. Netušíc, že z daného filmu budu tak nadšená, mě přátelé na něj dotáhli. Valečným filmům jsem se do té doby spíše vyhýbala a moc šancí jim nedávala. Tento film mě, ale ba naopak velmi uchvátil a vtáhnul do děje. Vřele doporučuji!
  7. Mumie
    Mumie (2017)
    6
    Opět se nekoná nic převratného a přesto jeden z prvních rozumných DC filmů. Na odpolední kafíčko při štrůdlu a praskání u krbu je to ideální film. Neusnete, pobavíte se a budete mít pak chuť dělat něco dalšího než jen sedět u televize, protože vás film probere. Takže ...bavte se :)
  8. Jigsaw
    Jigsaw (2017)
    4
    Stejné jako předchozí, stejně strašné, stejně nudné a vždy s trapným pokusem o něco inovativního, co by mělo být za překvapivé odhalení. Kdyby aspoň nedělaly postavy takové nesmyslné hurá akce typu: já jdu odsud ven... ááaaaaaa. Tak málo by stačilo, aby to bylo nápaditější a věrohodnější..ale jsou nepoučitelní...
  9. To
    To (2017)
    6
    Kdo čeká moc, dostane mnohem míň než čeká, kdo čeká málo, dostane o kousek víc. Tak bych shrnula tento film. Začne to slibně a pak to sklouzne zase někam, kde to nikdo nechtěl. Atmosféra slušná, ale film nijak nenadchnul. Hodně otázek, hodně nepochopitelných akcí "herců"... samé otázky...
  10. Zúčtování
    Zúčtování (2016)
    8.5
    Od filmu jsem nic nečekala a velmi mile překvapil. Pozadí snímku se rozplétá pomalu a graduje při finále. Když se sejde dobrý scénář a jeho provedení, je radost pozorovat výsledek. Film si v kinech nezasloužil nijak velkou pozornost a já bych na něj do kina nejspíš původně taky nešla, ale byla to chyba :)
  11. Terminátor 2: Den zúčtování
    Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
    10
    Pokud si některý z filmů zaslouží 100% je to tento. Je tady jasně vidět, že ani není potřeba tolik triků, aby byl film vizuálně přitažlivý a další terminátoři s nimi taky nevyhráli. Skvělý scénář, provedení, zápletka, hlavní záporák...prostě vše. Kéž by tohle někdo dokázal i dnes :)
  12. Loupež ve velkém stylu
    Loupež ve velkém stylu (2017)
    6.5
    Příjemná ničím nekažená podívaná, která nijak nevyniká z davu ani ničím neoslní. Takoví ochablí, staří, méně pohybliví Dannyho parťáci, o jejichžvýsledku rozhoduje malá holčička.Kdyby scénář někdo neodfláknul, mohla z toho být zajímavá podívaná, takhle je to pouze příjemně strávený večer :)
  13. Žena v kleci
    Žena v kleci (2013)
    7.5
    První díl serie, který mě zaujal provedením i atmosférou. Vlastně je zvláštní, že ačkoliv nelze považovat žádnou z postav za sympatickou a tak film dokáže velmi dobře vtáhnout do děje a konec je také velmi slušný, kdy člověk i chápe pohnutky pachatele a co jej k tomu vedlo.
  14. Zabijáci
    Zabijáci (2014)
    7.5
    Dánsko vytvořilo to, na co jsem tak dlouho čekala.. rozumná kriminálka se vším všudy. NA to že jde již od druhý díl, tak překvapivě kvalita neklesla. Příběh poutavý a dokáže vtáhnout do děje. Hlavní postava docela slušně nesympatická, ale na druhou stranu, od kultovního počinu"sedm" jsem na něco podobného čekal dlouho.
  15. John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    8.5
    Film ze 2 třetin obsahoval přesně to, co jsem od něj čekala a pak několik milých překvapení a pár maličkostí, které bránily tomu, aby film byl opravdu klasika. Je zvláštní, že i přes tu syrovost dokáže diváka vtáhnout do děje a zaujmout. Ne každému se musí líbit, ale za mě jednoznačně ano. Ženy ze sálu často odcházely :)
  16. Criminal: V hlavě zločince
    Criminal: V hlavě zločince (2016)
    8
    Mně se tohle teda líbilo. Skvělí herci, dobrý příběh, spád. Až na jednu zbytečnou pasáž jsem se nenudila, ale bavila. Nebýt tam tolik zbytečné scifi a emocí, mohlo to být skvělé pokoukáníčko. Chybí mi nějaké obstojnější krimi filmy, ale na tohle se někdy mrknu znovu :)
  17. Padesát odstínů černé
    Padesát odstínů černé (2016)
    1
    Co si budeme povídat.. je to stejně kvalitní jako předloha, která byla parodována. Zasmějete se jednou, možná dvakrát, pak několik nechutných scén a pak začnete přemýšlet, proč jste si tohle vlastně pustili? Takže pryč od toho a nepokoušejte osud 2x :))
  18. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    2
    Na film jsem se nedokázala dívat v kuse a dodívala jsem se víceméně z donucení. Už jen většina podobných praktik mě absolutně nepřitahuje. Film je slátanina všech dostupných klišé. Od miliardářů, přes hovadiny typu smlouvy až po tom, jak strašně ho chce a přitom nechce, aby jí ubližoval, ale stejně si to nechá dělat a ještě se jí to líbí. Už jen původní autorka je tak hezká, že by si o ni většina chlapů neopřela ani vidle a jestli je tohle její představa erotiky.. tak potěš koště :)
  19. Pařba o Vánocích
    Pařba o Vánocích (2016)
    6
    Kdyby nebyla kinobox projekce, na tento film bych nešla. Mé očekávání splnilo výsledek přesně do posledního detailu. NAprosto průměrný fil.. zasmála jsem se asi 3x a tím to skončilo. Proč nikdo nedokáže natočit dobrou jednoduchou komedii bez kravin při tolika filmech za rok?
  20. Ten Největší
    Ten Největší (2007)
    7.5
    Jedna z těch lepších komedií, u které se s radostí zasměju. Ten kdo psal scénář, se musel při svých myšlenkách válet smíchy. Scéna s žiletkou ve sprše, když ho trestanec pořeže a on místo au, řekne: "budu tam mít jizvu ty magore" :D Prostě tohle doporučuju :)
  21. Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    3
    Klesající úroveň nelze popřít. Co zkazil lze se téměř povedlo. Ale i tak je to pořád o třídu lepší než Vánoční kameňák. Se scénářem si opět nikdo práci nedal. Tohle bych napsala i já, během toho co bych léčila chřipku a přitom četla staré trnky brnky. Zaujalo mě, že všichni tady propírají pořád Trošku, ale ten poslední dva díly nenatočil.
  22. Virgin Territory
    Virgin Territory (2007)
    8.5
    Jeden z mých oblíbených filmů. Na ten se můžu dívat pořád dokola a stejně mě neomrzí. Jen je potřeba k němu přistupovat v nevelkým očekáváním a infantilita udělá už všechno za vás. Spousta povedených vtípků složena do propracovaného scénáře. Za tohle pochvala :)
  23. Tři bratři
    Tři bratři (2014)
    10
    Jedna z nejlepších pohádek posledních let. Tentokrát se na ní povedlo téměř všechno. Vtipná, veselá, krásná. Vynikající herecké obsazení a nebýt průměrnější karkulky, tak by dílo bylo vynikající, na druhou stranu je i tak. Budu se dívat zas a znova, protože stojí za to.
  24. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    10
    Nadherně animovaný film s eneobvyklým scénářem, který je úplně jiný než všechny ostatní kreslené filmy. Nepochybuju o tom, že bude další díl a těším se, protože takové animáky tady chybí a některá studia by si měly vzít příklad, jak se to má dělat. :)
  25. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    7
    Téhle serii začíná vadit vyčpělost, ale po vizuální stránce i propracovanosti příběhu je pořád na slušné úrovni. Myslím, že restart serie, aby zaujala širší publikum již není možný. Seriál vyčerpal většinu myšlenek a je to pořád jedno a to samé. Chybí větší inovace a nápaditost, ale to zase není možné, protože by se příliš odlišil od seriálu, takže začarovaný kruh.
  26. 21 Jump Street
    21 Jump Street (2012)
    7.5
    Když jsem se do toho pouštěl nečekal jsem mnoho a dostal jsem nečekaně hodně. konečně komedie, nad kterou se někdo zamyslel při psaní scénáře a nešel do tupé předem nadefinované osnovy. Jen tak dál a ať je díl od dílu lepší, protože takových komedií je velmi málo. :)
  27. 22 Jump Street
    22 Jump Street (2014)
    8.5
    Jednička byla dobrá a nelze naštěstí konstatovat nic jiného dvojce. Prostě u téhle komedie se budete smát, smát a smát a ve zbytku se budete smát s myšlenkou "co to sakra je". Vtipných scén přibylo a někdy jsou mnohem legračnější. Takže kdo chce zábavnou komedii, hurá do toho :)
  28. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    Zábavná, vtipná a rozhodně zajímavá podívaná, která tady nějakou dobu chyběl. Konečně nějaké Erko, které se nesnaží zavděčit úplně všem. Snad díky úspěchu nesejde z cesty a nebude moc laciných kopií, které by takové filmy mohly zbytečně stáhnout sebou. Prostě vizuální a vtipná podívaná, která stojí za to.
  29. Equalizer
    Equalizer (2014)
    7
    Tohle je jeden z flmů, který připomíná klasické devadesátkové filmy, kdy záporáci jsou z rusa a jeden američan jim prostě natrhne kaťata. Prostě typická šablona, která ale v tomhle filmu překvapivě funguje. (možná nostalgie) prostě takový dědouškovský john Wick :)
  30. Ex Machina
    Ex Machina (2015)
    7.5
    Celý film jsem nevěděla co si mám myslet. Chvílemi poutavé, chvilku zase příliš chaoticky psychologické. Jeden by ani netušil, co má vlastně v budoucnosti čekat a jestli by se tohle vůbec někdy mělo stát. Rozhodně stojí za shlédnutí už jen kvůli nevyřčené myšlence.
  31. Sicario: Nájemný vrah
    Sicario: Nájemný vrah (2015)
    9.5
    Ač jsem se původně ani nechtěla dívat, vtáhl mě film do děje strašně rychle a zbytek filmu prakticky nepustil. Škoda jen, že jsem nešla na film do kina, mohlo to být ještě mnohem zajívavější. Velmi příjemné překvapení tohoto jara a rozhodně se zase někdy podívám.
  32. Lovec: Zimní válka
    Lovec: Zimní válka (2016)
    5
    Tenhle film je 50/50. Snaží se o příjemnou fantasy pohádku, ale na druhou stranu opět o akci a hláškovaní jako v avengerech a neumí si vybrat kterým směrem jít. Po vizuální stránce hezké, scénář není špatný, herecké obsazení velmi dobré.. tak proč to teda nefunguje? :) Nejspíš tím, že nacpat tolik věcí do jednoho filmu prostě nejde a měl se zaměřit na jeden směr (jako to vyšlo krásně ve "zlobě") Hlavní protagonistka, ač velmi sympatická, tak copánky jí rozhodně nesluší a oprsklost taky ne. Byl to prostě pokus o dobrý film, který se zasekl v polovině cesty.
  33. Fakjů pane učiteli
    Fakjů pane učiteli (2013)
    9
    Tohle je njlepší německá komedie jakou kdy natočili. Zábavné, spousta hlášek, vtipných scén, děj nemá hluchá místa, nic se nepřehrává a přitom vše funguje až neskutečně dobře. Jedna z nejlepších komedií roku 2014, ne-li rovnou nejlepší. Doporučuju a skvěle se bavte :)
  34. 10 pravidel jak sbalit holku
    10 pravidel jak sbalit holku (2014)
    6
    Pohodový film, ale očekával jsem od něj trošku víc, když bylo tak zajímavé herecké obsazení. Některé nápady fungovaly, jiné zase méně, přitom stačilo pár drobností změnit a mohl to být skvělý film, na který by se dalo dívat pořád dokola. Když už se povedl plakát a název, mohlo se z titulu dostat o trochu více.
  35. (Ne)zadaní
    (Ne)zadaní (2014)
    4.5
    Podprůměrný film, který nenabízí nic zábavného. Hlášky jsou nechutné, herecké obsazení strašné a celý film je nevkusný přesně tam, kde by měl být nejspíše zábavný. Scénář napsán špatně a režie nic nevymyslela. Nestojí za shlédnutí, to radši zvolně procházku.
  36. Zloba - Královna černé magie
    Zloba - Královna černé magie (2014)
    9
    Krásně natočená pohádka. Viděla jsem ji již několikrát a pokaždé se podívám ráda znovu. Takových vážně moc není. Herecké obsazení na jedničku a to Angelinu nijak obzvlášť nemusím. Jen víc takových.. a upřímně... tam kde většina pohádek už jen natahuje, aby to nemělo 20 minut, tak tady vše opravdu graduje :)
  37. Americký sniper
    Americký sniper (2014)
    7
    Velmi zajímavý film balancující na hraně patriotismu a ospravedlnění se a na druhé straně morální rozpoložení lidí, kteří tam byli vysláni a s čím se tam je možné setkat a jaké dopady to pak má na jejich osobní život. Film je dobrý, ale ne natolik, abych se na něj dívala znovu. Bradleyho je dokonce i těžké poznat, nebýt jeho očí :)
  38. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    6
    Film jsem navštívila s přitelem, tudíž jsem velmi nestranná. Není špatný, má spád, udržuje určitou formu napětí a až to doběhne do konce, tak zjistíte, že až na nějaké maličkosti je to vlastně obrovská kopie epizody V. A upřímně.. ten nový meč je strašný :D, s takovou už je možné pomalu očekávat, že v dalším díle bude světělná kosa nebo palcát :D Výsledek neurazí ani nenadchne :)
  39. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Perfektní film, kloubící americké dějiny s krasnou nadsazkou, která přechází do emotivního závěru. Na ten film, je radost se dívat i po desáté. Malokterá role padla Tomovi tak jako tahle. Je to opravdu legendární film a jedinecny pocin kinematografie.
  40. Jupiter vychází
    Jupiter vychází (2015)
    4
    Spousta efektů, absolutně žádná hloubka, předvídatelná zápletka a nemastný neslaný konec. Je to opravdu směsice ze které člověk nemá ani dobrý pocit po titulcich. Očividně pokus o to, aby mohlo byt spoustu pokracovani, ale doufam, ze nic nebude :) Tolik nesmyslnych bvlbosti v jednom filmu jsem jste nevidela. Je to slátanina.