Star Wars: Síla se probouzí

72%
Star Wars: Síla se probouzí
Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)



Recenze: Star Wars: Síla se probouzí

Kinobox.cz
80%

Stejně tak je super sledovat, jak J.J. Abrams režíruje o něco dravěji, než George Lucas, takže většina scén má patřičně hbité tempo, kamera občas provede něco originálního, a všechno to prostě šlape a má to lehkost, která tolik chyběla prequelům.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
9
Můžu vůbec jinak než dát plný počet? Nemyslím si! Tohle je ta největší srdcovka,která letos vstoupila do kin,teda vlastně ještě s Jurským parkem,ale ten mě o svých kvalitách nějak nepřesvědčil,zatímco SW mě velice potěšily a naplnily ve mě tu prázdnotu,která za ty léta čekání vznikla. Jestli bych měl hledat něco co mě nasralo,tak by to byla záležitost s Hanem Solo. Tohle se mnou opravdu zacloumalo. Taky mi trochu vadilo,že do hlavní role zasadili toho černouška. Jinak maximální spokojenost.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
I když nejsem velkým fanouškem Star Wars, tak.je mám také rád a uznávám kvalitu a chápu kult kolem celé série. Síla se probouzí je pro mě skvělá práce. Parádní podívaná, technicky skvělé. Atmosféra zůstává věrná předchůdcům. Děj se posouvá.. velmi dobré.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Není co řešit. Pečlivě nadesignovaný blockbuster, který žene kupředu nadsvětelnou rychlostí a neohlíží se po věcech jako logika děje nebo hlubší emoce. Ale je to fajn, dá se na to skoro sáhnout díky všem těm praktickým efektům... Samozřejmě "jen film", ale velmi pěkný letní film na ukrácení dlouhé chvíle. Sice se ani jednou nezbaví své merch-spinoffové záměrnosti, ale upřímně - čekal jsem tyhle aspekty spíš otravnější. Celkově prostě ok film.


Dodatečné informace

Původní název:
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (více)
  • USA Star Wars: Síla se probouzí
  • USA Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Premiéra v ČR:
17. 12. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Star Wars: Síla se probouzí je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Star Wars: Síla se probouzí


Podobné


Powered byJustWatch