Liga spravedlnosti

53%
Liga spravedlnosti
Liga spravedlnosti je akční superhrdinský film Zacka Snydera. Batman a Wonder Woman shromažďují tým superhrdinů, včetně Flashe, Aquamana a Cyborga, aby čelili hrozbě katastrofálních rozměrů od mimozemského dobyvatele Steppenwolfa a jeho armády Parademonů, kteří na Zemi hledají tři starodávné artefakty . Akce plná epických bitev, heroických momentů a pokusů o obnovu naděje po Supermanově smrti vzbudila u diváků jak nekritický obdiv, tak občasný výsměch.



Recenze: Liga spravedlnosti

Kinobox.cz
50%

Nejpozitivnější dojem, který jsem si z filmu odnesl, byl "Hurá, mělo to necelé dvě hodiny." Což je pořád lepší výsledek, než u Batmana v Supermana, ale ne o moc. Spíš si po něm připadám zneužitý.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
V první řadě díky za Kinobox.cz za projekci zdarma. V druhé řadě bych byl asi naštvaný vyhodit peníze za takový dějově povrchní digitální bordel,kterým bohužel Liga spravedlnosti je. Kolem filmu byla spousta problému a jde to vše hrozně znát. Ať už je to změna na režisérském křesle,dotáčky,Supermanův knírek atd. Navíc zatímco u Avengers měli hrdinové sólový snímek za sebou,tak zde se většina hrdinů objevila poprvé a na představení jim bylo přisouzeno jen minimum času. Přesto bych řekl,že nejvíce si mne získal Badass Jason Momoa coby Auquaman a Flash v podání Ezru Millera,který dodával filmu humor. Jako celek snímek působí velmi nesourodým dojmem. Dramatické dialogy neuvěřitelně skřípou, to samé platí pro většinu hrdinských proslovů. Humor je očividně vtlačený na sílu do děje a spousta hlášek,tak vyzní do prázdná. Záporák je v mých očích jedním z nejhorších ever. Digitálně zpackaný a nevýrazný. Prostě typický záporák pro DC. Když nad tím tak přemýšlím,tak největším záporákem je samotný scénář,který tento snímek potápí při každé scéně kdy se mluví. Celý film na mne působil příliš temným dojmem a v záplavě všech těch podprůměrných digitálních triků jsem se chvílemi ztrácel. Finální bitva nebyla překvapivě nejhorší,ale opět se ukázalo,že pokud máte Supermana,tak se není čeho bát. Liga spravedlnosti je ve výsledku hodně průměrným filmem,který v sobě nemá žádnou pamětihodnou scénu,nebo vlastně cokoliv co by mne donutilo snímek pustit znovu. Od Batman v Superman zde není žádný krok směrem k lepší kvalitě. Škoda
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5
Spojením několika superhrdinů do jedné party se v podání Ligy sparavedlnosti opravdu nepovedlo. Je to nesourodá slátanina akce a nepříliš originálního příběhu. Dobře na mě působil jen záporák-ničitel světů. Film je tak digitální, že jsem měl při scénách s Batmobilem pocit, že se dívám na LEGOpříběh. Tohle se opravdu nepovedlo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Ty vole. Fakt už se na to vykašlete. Je mi trapně za vás a už ani není zábavný se tomu smát.


Dodatečné informace

Původní název:
Justice League (více)
  • USA Liga spravedlnosti
  • USA Justice League
Premiéra v ČR:
16. 11. 2017
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Liga spravedlnosti je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch