Loupež ve velkém stylu

73%
Loupež ve velkém stylu
Loupež ve velkém stylu (Going in Style) je americko-britská akční komedie o třech seniorech, kteří vám dokážou, že na pomstu není nikdy pozdě. Joe, Willy a Albert pracovali třicet let věrně pro jednu společnost, která je ale po odchodu do důchodu připravila o všechny ušetřené peníze na penzi. Joe žije se svou dceru a vnučkou ve společné domácnosti a mají problémy splácet hypotéku, Willy potřebuje transplantaci ledviny a Albert nestále flirtuje s babičkou svého studenta hry na saxofon. Ale ani on na tom není finančně dobře. Všichni tři toho mají tak akorát dost, a tak se rozhodnou, že vyloupí banku, která jim peníze sebrala.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Nedávno nám staříci zapařili ve Vegas a letos pro změnu vykradli banku. Zábava je to i tentokrát parádní. Příběh snímku je sám o sobě zajímavý a poukazuje na fakt s kterým se musi denně potýkat důchodci po celém světě. Loupež ve velkém stylu se po celou dobu nese v příjemném a uvolněném stylu čemuž dopomáhá i dobře zvolený hudební podmaz. Chvílemi jsme měl pocit jako by mne film vrátil do 90 let. Všemu vládlo pevnou rukou zkušené herecké trio a Christopher Lloyd jenž byl v roli pomateného starce geniální. Také jsme vůbec netušil jak je Zach Braff dobry režisér. Po celou dobu drží film pevně v rukou a velmi dobře mamíchal mix komedie - akce - napětí. Od první do poslední minuty jsem se dobře bavil a rád si projekci tohoto snímku zopakuji.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Tohle se úplně nepovedlo:( Přes skvělé herecké obsazení vznikl škvár hodný nedělního odpoledne s dětmi, ale dospělý musí mít hodně přimhouřené oči, aby to dokoukal. Jediné, na co se dá dívat je, jak partička důchodců doběhne FBI, ale při bližším prozkoumání... Jedou bez masek autobusem ve městě plného kamer a ok. Jedou tam busem, který dojede zpátky na pouť .. ok asi vystoupili a předtím se napili nápoje neviditelnosti a další nesmysly. Za mě ne a to ani kvůli pánům hercům, kterých si vážím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Chybí tomu hlášky a fakt vtipné situace. Kluci si na stará kolena na place možná fain zablbli, ale na plátno se otiskla jen dost křečovitá snaha o důchodcovskou buddy komedii.

Dodatečné informace

Původní název:
Going in Style (více)
  • USA Loupež ve velkém stylu
  • USA Going in Style
Premiéra v ČR:
20. 4. 2017
Země původu:
USA
Čeština:
Loupež ve velkém stylu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch