Pařba o Vánocích

61%
Pařba o Vánocích

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou… (Freeman Ent.)




Recenze: Pařba o Vánocích

Kinobox.cz
80%

Vlastně je celý film příjemně dravý a brutálnější, než bývá zvykem (viz třeba ten pád zfetovaného černocha na kancelářský nábytek v traileru). Byl jsem z tohoto filmu podobně příjemně překvapen, jako z Šéfů na zabití, a vůbec to nesouvisí s tím, že v nich hrají někteří stejní herci...


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Těch pařeb bylo v posledních letech tolik,že už jich bylo až moc. Tato vánoční pařba opět nenabízí nic nového a jen se snaží chrlit jedu blaznivější situaci za druhou. Bohužel jen polovina má potenciál, aby dokázala diváka pobavit. Při sledování jsem si říkal, že bych chtěl také takovou párty zažít,protože tam nechyběly sexy holky, hromada kvalitního alkoholu a naprosto bombastická muzika. Mimochodem Jennifer Aniston je stále neuvěřitelně HOT.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Když rutinní improvizovaný stand up s trochu vyššími production values, tak asi takhle nějak, no. Nejede to na maximum, ani to nenudí. Neurazí to odvahou ani konzervatismem, prostě to "je". A "je" to ok.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Komediální tuctovka, kterých za rok vznikne tak 40. Tohle má sice lahůdkové obsazení, pár trochu zábavných scének se tu taky najde, ale o něco jako pořádný scénář tenhle film ani nezakopl.


Dodatečné informace

Původní název:
Office Christmas Party (více)
  • USA Pařba o Vánocích
  • USA Office Christmas Party
Premiéra v ČR:
8. 12. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
45 mil. USD
Tržby:
114,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pařba o Vánocích je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch