Lovec: Zimní válka

65%
Lovec: Zimní válka

Měl zavést nejkrásnější dívku v zemi do lesa a tam ji zabít. Místo toho ji zachránil a stal se legendou. I proto se stal lovec Erik ze Sněhurky hrdinou svého vlastního filmu, výpravného fantasy dobrodružství, ve kterém se bude muset vypořádat se dvěma mocnými královnami a jednou kráskou, která nejde pro ránu daleko. V hvězdně obsazeném filmu se sešli Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain a Emily Blunt.

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nejnebezpečnější než druhá? (Cinemart)




Recenze: Lovec: Zimní válka

Kinobox.cz
40%

Lovec: Zimní válka připomíná nechtěně legrační laciné fantasy filmy z 80. let s tím rozdílem, že tento film měl slušný rozpočet a mohl si dovolit drahé herce a jiné filmové profese, takže obsahuje například dost triků, velmi slušný soundtrack, občas nápadité digitální kulisy a úžasné kostýmy.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Celkem zbytečné pokračování,které bylo odklepnuto jen díky vidině zisku. Příběh je velmi tuctový a herci občas působí jakoby je to ani nebavilo. Na druhou stranu Hemsworth je super a Charlize Theron je děsně sexy. U dobrodružných snímku se chci hlavně bavit a to se zde nedařilo.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
5.5
Slabý odvar prvního dílu. Naprosto předvídatelný děj a spousta klišé. Není to ani dobrá pohádka, ani dobrý rodinný film a už vůbec ne film , který bych chtěl znovu vidět. Kromě konce se vlastně ve filmu nic neděje. Nuda a šeď, kterou ani Chris Hamsword nerozčísnul..55%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
2
Naprostá katastrofa. jednička mě bavila, skvělé triky, dobří herci, zejména Charlize Theron a Chris Hemsworth, ale tohle je prostě strašný. Děj nedává vůbec žádný smysl. Je to chaotický bordel s mými oblíbenými herci, kteří se snaží hrát tak, aby nebyli radši ani vidět. Nechápu proč tento propadák dal někdo do výroby.


Dodatečné informace

Původní název:
The Huntsman Winter's War (více)
  • USA Lovec: Zimní válka
  • USA The Huntsman Winter's War
  • USA Sněhurka a lovec 2
  • USA Snow White and the Huntsman 2
  • USA The Huntsman
Premiéra v ČR:
21. 4. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
115 mil. USD
Tržby:
164,99 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Lovec: Zimní válka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Lovec: Zimní válka


Podobné


Powered byJustWatch