Profilový obrázek

kendzi

Zdeněk Knap

Komentáře 22

Od nejnovějších
  1. Gladiátor
    Gladiátor (2000)
    10
    Tvorba neskutečného charakteru Russell Crowe zde předvedl to co předvádí ve všech svých filmech. Po všech stránkách výborný film který nemá žádnou chybu jak bojové scény tak scény které se odehrávají průběžně s návazností na děj.
  2. Ospalá díra
    Ospalá díra (1999)
    9.5
    Johnny Depp je jeden z mala který si zaslouží obdiv. V tomto filmu si zahrál roli která mu seděla jak přišitá a nedovedu si ho představit na jiném místě v propletené dějové linii. Jinak naprostá spokojenost..
    • Příběh
    • Dramatická stránka
    • Herecké obsazení
  3. LEGO® příběh
    LEGO® příběh (2014)
    7
    Film ve mě probudil dětství. Vzpomněl jsem si na časy, kdy jsme si sám s legem hrál. Příběh měl pěkný psychologický kontext.
  4. Need for Speed
    Need for Speed (2014)
    10
    Pěkný, opravdu jsem se k závěru dne nemohl jinak odreagovat. Auta krása, herecké obsazení podařené, dějově návazné. Dali si záležet na detailech a v závěru, stručně typická Amerika a tak to má prostě být. Nečekal jsem ani více ani méně. Byly zde i úseky nehod, které mi připomněli jednu moji vážnou dop. nehodu a zachyceno to teda bylo perfektně. Velké plus a bez kritiky dávám pěknou 100.. :) Děkuji KINOBOXU za podařenou akci.. :)
  5. Bídníci
    Bídníci (2012)
    10
    Luxusní film. Herecké obsazení úžasné. Překvapující byl pěvecký talent hlavních postav. Docela zarážející pro mě bylo to, že se Anne Hathaway se kvůli roli nechala ostříhat a dokázala ztvárnit takovou roli.