Babovřesky 2

38%
Babovřesky 2
Letní komedie Zdeňka Trošky odehrávající se v Babovřescích, vesnici ležící v blízkosti Budějic. Pokračování prvního dílu navazuje přesně tam, kde první díl skončil - místní drbna a bývalá tajemnice místního obecního úřadu Horáčková vyběhne přivítat hokejisty, kteří přijíždí do vesnice navštívit na chalupě svého kamaráda. Horáčková dostane geniální nápad, a to představit jim svou vnučku v naději, že se některému z nich zalíbí. Do toho do vesnice přijíždí kontrolor z ministerstva, které také "pozvala" Horáčková v zášti ke starostovi, kvůli kterému musela z úřadu odejít. Ten však vůbec netuší, co všechno ho ve vesnici čeká...



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0.5
Pane troška co se to s vámi stalo? Slunce seno je geniálním počinem a Babovřesky jim nesahají ani po paty. Dvojka kvalitativně opět klesla o několik stupňů dolů a to už byla opravdu makačka toho dosáhnout. Ústřední báby jsou snad ještě horší než v prvním díle a všechno je to více bláznivé a hlavně trapné.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
O stupínek lepší než jednička. Ale zlatej Kameňák a to jsem si myslel, že nikdy neřeknu :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Panenko skákavá! Jejdanánku! Můj ty skutku! Dvě hodiny naprostého vzduchoprázdna, tedy krom scén věnovaným církvi, které si nejspíš odskočily z nějakého propagandistického opusu Otakara Vávry. Jinak film, který neexistuje. Film, který není. Není to sled trapného humoru a nefungujících vtipů, jde o velké "nic" podávané s až exploatační důsledností.

Dodatečné informace

Původní název:
Babovřesky 2 (více)
  • Česká republika Babovřesky 2
Premiéra v ČR:
20. 2. 2014
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Babovřesky 2


Podobné


Powered byJustWatch