Hogo fogo Homolka

79%
Hogo fogo Homolka
Homolkovi si pořídili auto, teď jsou teprve hogo fogo rodina! A následuje dohadování o tom, kam se pojede na první výlet. Děda s Ludvou prosazují fotbal, babi s Heduš dostihy v Chuchli - nakonec rozhodne zpráva, že pradědečkovi je zle. A tak se Homolkovi vypraví do jihočeské vesničky rozloučit se s umírajícím pradědečkem. Vše se ale odvíjí zcela jinak, než Homolkovi, a stejně tak i diváci, očekávají. Komedie Hogo fogo Homolka je druhou částí volné trilogie režiséra Jaroslava Papouška o běžných starostech rodiny Homolkových.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Tomuto filmu a vlastně celé trilogii jsem nikdy nepřišel na chuť. To vesanství šlo z filmu cítit jako z týden nemytých nohou,ale mne tento typ humor nebyl moc po chuti. Josef Šebánek jenž se chopil hlavní role působí nejdůvěryhodněji což je možná i dané tím,že to žádný herec není.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Homolkovi mě nechali vždy chladným. Na mě je ta rodinka a až moc buranská a vlastně na mě působí depresivně. Jen ten děda je klasik.. Všechny tři díly na jedno brdo, kvalitu to nemá, humor dosti kontroverzní. Chápu, že se to líbí, mě prostě Homolkovi moc k srdci nepřirostli.
lamps
lamps
15 150 bodů
7.5
Nemůžu si pomoci, ale ono je to tak úžasně trefné a jako vystřižené z běžného života. Navíc Josef Šebánek byl asi nejlepší neherec, jaký se kdy v českém filmu objevil.." Kam jdeš táto, když si povídáme?"


Dodatečné informace

Původní název:
Hogo fogo Homolka (více)
  • Československo Hogo fogo Homolka
Premiéra v ČR:
5. 3. 1971
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Hogo fogo Homolka je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hogo fogo Homolka


Podobné


Powered byJustWatch