Profilový obrázek

Fargotroniac

Komentáře 58

Od nejnovějších
  1. Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
    Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999)
    8
    Útvar pro zvláštní případy vznikl jako odnož skvělého seriálu Zákon a pořádek a díky tomu získává kvalitu zpracování i vysoké hodnocení. A oprávněně. Bohužel se z toho stal téměř nekonečný seriál a díky tomu to postupně začne být trochu nuda.
  2. Cestovatelé časem
    Cestovatelé časem (2016)
    4
    No co k tomu říci. Vlastně není moc co. Myšlenka dobrá, šle nějak se to nepovedlo a to je dost škoda. K postavám se vztah moc najít nedá a některé díly byly naprostá katastrofa.
  3. Dr. House
    Dr. House (2004)
    9
    Skvěle povedený seriál z nemocničního prostředí. Dr. House je sarkastický, ironický, neslutečně drzý ale geniální diagnostik, kterého by si přála každá nemocnice. Seriál je velice návykový a donutí diváka koukat na další a další díly do hluboké noci.
  4. Živí mrtví
    Živí mrtví (2010)
    10
    Seriál se zombíky, který jsem si skvěle užil. Zabavil od prvního dílu až k poslednímu, i přesto že některé díly byly slabší a téměř nepohnuly s příběhem. V seriálu nechybí napětí, zvraty ani drama.
  5. Noční agent
    Noční agent (2023)
    7
    Takový oddechový seriál u kterého není moc co zkazit. Amerika, tajná služba, spiknutí, prostě klasika. Seriál není špatný, ale extra pecka to taky není.
  6. Dexter
    Dexter (2006)
    9
    Skvělý nápad, perfektní provedení. Originální nápad, kdy sériovým vrahem je přímo samotný policista.
  7. Narcos
    Narcos (2015)
    10
    Geniálně zpracovaný a suprově povedený seriál o boji proti narkobaronům. Tvůrcům se opravdu povedl.
  8. Těla
    Těla (2023)
    10
    Jedná se o vskutku povedený seriál. Tvůrcům se povedlo vymyslet skvělý děj a suprově ho zpracovat. Seriál je zajímavý od prvního dílu až k poslednímu.
  9. Problém tří těles
    Problém tří těles (2024)
    6
    Zajímavý seriál se zajímavým příběhem. Bohužel jsem se u seriálu spíše nudil i přesto, že mě příběh nutil pustit si další a další díl. Asi to není to mé pravé ořechové.
  10. Za stínem noci
    Za stínem noci (2020)
    5
    Mohl to být velice povedený seriál, ale bohužel není. Nápad to byl dobrý, šle bohužel provedení už se zrovna nepovedlo. Seriál byl navíc po druhé sérii ukončen, ale bohužel děj ne. Druhá série jasně končí s úmyslem pokračování, ale k tomu již bohužel nedošlo.
    • Námět
    • Neukončený děj
  11. Mrtví mladí detektivové
    Mrtví mladí detektivové (2024)
    6
    Čekal jsem od toho mnohem více. Je to zajímavý nápad, ale zpracování už není tak dobré. Některé příběhy jsou zbytečně uspěchané. Nejdříve hromada omáčky kolem a pak během chvíle vyřešeno.
  12. One Piece
    One Piece (2023)
    10
    Perfektně zpravovaná manga do seriálového podání. Už od prvního dílu to diváka zaujme a jen tak nepustí. Seriál je to natolik ztřeštěný až je to prostě skvělá podívaná.
  13. Papírový dům
    Papírový dům (2017)
    10
    Papírový dům považuji za hodně povedený seriál. Už od prvního dílu dokáže skvěle zaujmout a divák se těší na pokračování v dalším dílu.
  14. Tři veteráni
    Tři veteráni (1983)
    9
    Opravdu vydařená pohádka či komedie. Příběh má ponaučení což je velké plus. Herci to zahráli skvěle takže opět další plus. Prostě dobře strávený čas u sledování.
  15. Hvězdná brána
    Hvězdná brána (1997)
    5
    Jako malý jsem seriál zbožňoval. Nyní bohužel vidím, že to mohlo být o hodně lepší a lépe propracované. Ale i tak zůstávám fanouškem.
  16. Jak vycvičit draka 3
    Jak vycvičit draka 3 (2019)
    10
    Aby se něco povedlo dvakrát se moc často nestává a natož třikrát. I třetí díl je skvěle vydařený a skvělým uzavřením celé série. Což je možná i škoda.
  17. Jak vycvičit draka
    Jak vycvičit draka (2010)
    10
    Jak vycvičit draka je, dle mého názoru, povedený animák s dobrým nápadem. Vikingové a draci v dobře vymyšleném příběhu a se skvěle udělanou animací.
  18. Rakeťák
    Rakeťák (2022)
    8
    Konečně se dozvíme příběh o Buzz rakeťákovy z Příběhu hraček. Animace povedené, příběh vtipný tak co víc si přát.
  19. Půl domu bez ženicha
    Půl domu bez ženicha (1980)
    6
    Osobně mě film moc nezaujal. Herecký výkon špatný nebyl, ale příběh byl vlastně o ničem. Sice je v něm ukryté určité poselství, ale chybí tomu něco co by zaujalo.
  20. Indiana Jones a chrám zkázy
    Indiana Jones a chrám zkázy (1984)
    9
    Druhý díl o Indiana Jonesovi je opět skvělým dílem. Osobně mi prostředí džungle a chrámu tolik nesedlo, ale i přesto jsem se pobavil a film rád viděl. Opět tu máme film plný humoru i akce co stojí za zhlédnutí.
  21. Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy
    Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy (1981)
    10
    Opravdu povedený film o Indiana Jonesovi jenž je profesorem na americké univerzitě a zároveň lovcem pokladů. Má veliké štěstí na ocitání se v potížích a na vyklouznutí z nich. Film je plný akce i dobrodružství a rozhodně stojí za zkouknutí.
  22. Battlestar Galactica
    Battlestar Galactica (2003)
    10
    Úvodní film ke skvěle propracovanému Sci-Fi seriálu. Shlédnutí filmu bez pokračování seriálem nedá na konci moc smysl, ale se seriálem je to skvělá volba.
  23. Battlestar Galactica
    Battlestar Galactica (2004)
    10
    Skvěle propracovaný i natočený Sci-Fi seriál. Přesně takhle si žánr Sci-Fi představuji. Zvraty a různá překvapení si tu užijeme od začátku do konce.
  24. Slunečná
    Slunečná (2020)
    1
    Jako tohle opravdu ne. Scénář katastrofa, herecký výkon žádný (hlavně není ani kde ho předvést) a celkově prostě nesmyslná nuda. Dost to připomíná telenovely.
  25. Univerzita pro příšerky
    Univerzita pro příšerky (2013)
    9
    Pokračování, nebo spíše jak to všechno začalo, příšerek s.r.o.. Jedná se o povedený kousek známého studia Pixar. Opět tu máme skvěle provedené animace i fajn příběh. Ale jednička byla prostě jednička.