Profilový obrázek

Fargotroniac

296

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Hra na city
    Hra na city (2024)
    4
    Další velký přešlap vedle. Film je naprosto o ničem a zábava to opravdu nebyla. Měla by to být komedie, ale vtipné scénky nejsou vůbec vtipné. Na podobné téma existuje spousty mnohem lepších filmů, tenhle raději neměl ani vzniknout.
    V háji
    V háji (2024)
    4
    Tohle byl špatný výběr filmu. Příběh zfilmovaný už snad milionkrát, takže žádný nový nápad. Zpravování hrůza a děs. Vůbec to nedávalo smysl, a nic takového by v realitě nebylo ani možné. Film jsem dokoukal z donucení a příště už fakt ne.
    Jedna rodina
    Jedna rodina (2023)
    7
    Při sledování nesmí člověk zapomenout, že v realitě by to takhle nikdy nefungovalo. Ale pořad plní svůj účel, kterým je diváka pobavit a zabavit. Není to úplně špatné, ale mohlo by to být i lepší.
    The Walking Dead: Dead City
    The Walking Dead: Dead City (2023)
    6
    Živí mrtví je skvělý seriál, který dokázal skvěle zaujmout a netrpělivě jsem čekal na další a další díl. Bohužel je vidět, že v tomto Spin-Offu jde úroveň níže a níže. Nemám takový problém s hereckým obsazením, i když jsem na to koukal jenom kvůli Neganovi. Ale příběh už je takový nemastný. Samotný seriál také ztratil ten svůj "punc" hororu a to tomu prostě chybí. Občas kameraman taky neudržel kameru pevně (nevím proč se nepoužil stativ) a tak tu máme roztřesený obraz. Pohyby mrtváku už také nejsou takové "mrtvé" a přijde mi to odfláknuté. Třešničku tomu nasadil mrtvák prorostlý dalšími mrtváky.
    Hell's Kitchen Česko
    Hell's Kitchen Česko (2024)
    4
    Nejprve je potřeba si uvědomit, že se jedná o Reality show a podle toho přistupovat k hodnocení. Všichni určitě víme, že taková Reality show neukazuje to co se děje doopravdy, ale většina věcí je připravená předem. K samotnému hodnocení. Po přihlédnutí k výše napsanému se nejedná o nejhorší počin CZ tvorby. Casting je sice horší, ale show v tom trochu je. Občas i nějaké ty hlášky. Znám mnohem horší Reality show než je tato. V podstatě to plní svůj účel v daném žánru.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci