Profilový obrázek

Fargotroniac

Jan Trochimovič

Komentáře 44

Od nejnovějších
  1. Papírový dům
    Papírový dům (2017)
    10
    Papírový dům považuji za hodně povedený seriál. Už od prvního dílu dokáže skvěle zaujmout a divák se těší na pokračování v dalším dílu.
  2. Tři veteráni
    Tři veteráni (1983)
    9
    Opravdu vydařená pohádka či komedie. Příběh má ponaučení což je velké plus. Herci to zahráli skvěle takže opět další plus. Prostě dobře strávený čas u sledování.
  3. Hvězdná brána
    Hvězdná brána (1997)
    5
    Jako malý jsem seriál zbožňoval. Nyní bohužel vidím, že to mohlo být o hodně lepší a lépe propracované. Ale i tak zůstávám fanouškem.
  4. Jak vycvičit draka 3
    Jak vycvičit draka 3 (2019)
    10
    Aby se něco povedlo dvakrát se moc často nestává a natož třikrát. I třetí díl je skvěle vydařený a skvělým uzavřením celé série. Což je možná i škoda.
  5. Jak vycvičit draka
    Jak vycvičit draka (2010)
    10
    Jak vycvičit draka je, dle mého názoru, povedený animák s dobrým nápadem. Vikingové a draci v dobře vymyšleném příběhu a se skvěle udělanou animací.
  6. Rakeťák
    Rakeťák (2022)
    8
    Konečně se dozvíme příběh o Buzz rakeťákovy z Příběhu hraček. Animace povedené, příběh vtipný tak co víc si přát.
  7. Půl domu bez ženicha
    Půl domu bez ženicha (1980)
    6
    Osobně mě film moc nezaujal. Herecký výkon špatný nebyl, ale příběh byl vlastně o ničem. Sice je v něm ukryté určité poselství, ale chybí tomu něco co by zaujalo.
  8. Indiana Jones a chrám zkázy
    Indiana Jones a chrám zkázy (1984)
    9
    Druhý díl o Indiana Jonesovi je opět skvělým dílem. Osobně mi prostředí džungle a chrámu tolik nesedlo, ale i přesto jsem se pobavil a film rád viděl. Opět tu máme film plný humoru i akce co stojí za zhlédnutí.
  9. Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy
    Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy (1981)
    10
    Opravdu povedený film o Indiana Jonesovi jenž je profesorem na americké univerzitě a zároveň lovcem pokladů. Má veliké štěstí na ocitání se v potížích a na vyklouznutí z nich. Film je plný akce i dobrodružství a rozhodně stojí za zkouknutí.
  10. Battlestar Galactica
    Battlestar Galactica (2003)
    10
    Úvodní film ke skvěle propracovanému Sci-Fi seriálu. Shlédnutí filmu bez pokračování seriálem nedá na konci moc smysl, ale se seriálem je to skvělá volba.
  11. Battlestar Galactica
    Battlestar Galactica (2004)
    10
    Skvěle propracovaný i natočený Sci-Fi seriál. Přesně takhle si žánr Sci-Fi představuji. Zvraty a různá překvapení si tu užijeme od začátku do konce.
  12. Slunečná
    Slunečná (2020)
    1
    Jako tohle opravdu ne. Scénář katastrofa, herecký výkon žádný (hlavně není ani kde ho předvést) a celkově prostě nesmyslná nuda. Dost to připomíná telenovely.
  13. Univerzita pro příšerky
    Univerzita pro příšerky (2013)
    9
    Pokračování, nebo spíše jak to všechno začalo, příšerek s.r.o.. Jedná se o povedený kousek známého studia Pixar. Opět tu máme skvěle provedené animace i fajn příběh. Ale jednička byla prostě jednička.
  14. Shrek: Zvonec a konec
    Shrek: Zvonec a konec (2010)
    5
    To co mělo skončit třetím dílem (nebo ještě lépe hned druhým dílem) se bohužel dočkalo pokračování. Chápu, že byla potřeba nějaká originalita oproti předchozím dílům, ale dle mého názoru tohle byla chyba. Animák na jedno zkouknutí a už není proč se k němu vracet. Škoda, Shrek byl super animák.
  15. Shrek Třetí
    Shrek Třetí (2007)
    8
    Tady nám to začíná už trochu drhnout. První dva díly byly naprostou bombou, ale třetí už tedy ne. Sice to máme vtipné scény a dále se rozvíjející příběh, ale díl nepřináší vlastně nic nového a zábavného. I přesto se jedná o fajn podívanou.
  16. Shrek 2
    Shrek 2 (2004)
    10
    První díl byl pecka a u druhého to není jinak. Ukazuje se, že při skvělém provedení a s dobrým nápadem může být i pokračování stejně dobré jako první díl. Možná i lepší.
  17. Shrek
    Shrek (2001)
    10
    Tak tenhle nápad se opravdu podařil. Perfektní příběh, super postavy a skvělá animace. Tentokrát se i dospěláci skvěle pobaví.
  18. Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    8
    Po nalezení Nema tu máme další povedený animák. Tentokrát se dozvíme příběh Dory což oceňuji. Jen místo putování celým oceánem se budeme pohybovat na jednom plácku a to mi přijde jako zbytečná škoda. Na kvalitě to ale nijak neubírá.
  19. Mimi šéf
    Mimi šéf (2017)
    8
    Na můj vkus poměrně povedený animák na večerní pobavení s rodinkou a dětmi. Děti si tento animák určitě užijí a dospěláci se také trochu pobaví.
  20. Hledá se Nemo
    Hledá se Nemo (2003)
    10
    Pixar opět válí a připravil si pro nás výborný animák. Samotné animace i příběh jsou skvělé a dosahují kvality animáků od Pixaru.
  21. Madagaskar 3
    Madagaskar 3 (2012)
    10
    Ani třetímu dílu téhle výborné série není co vytknout. Opět se jedná o povedené dílo se super příběhem, které dokáže zaujmout děti i dospělé.
  22. Madagaskar
    Madagaskar (2005)
    10
    Madagaskar je perfektně povedený animák co zaujme děti i dospělé. Animák má povedené animace, fajn příběh i vtipné scénky.
  23. Snowpiercer
    Snowpiercer (2020)
    9
    Ledová archa je poměrně povedený seriál o zamrzlé planetě a zbytku lidstva přežívajícím v jedoucím vlaku. Seriál má i slabší chvilky a některé díly jsou utrpení, ale jinak se jedná o povedený kousek.
  24. Doba ledová: Mamutí drcnutí
    Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016)
    4
    Doufal jsem, že po čtvrtém dílu série skončí ještě s trochou důstojnosti ale ono ne. Vznikl nám tu ještě pátý díl, který to naštěstí celé ukončuje ale i tak asi neměl vzniknout. Pro děti opět fajn zábava, občas se člověk i zasměje ale ten příběh je děs.