Profilový obrázek

David Ženíšek

David Ženíšek

Komentáře 73

Od nejnovějších
  1. Rebelové
    Rebelové (2001)
    9
    Velmi originální český muzikál, který má dobré skladby a zajímavý postavy s příběhem. Herci také podávají skvělé herecké výkony.
  2. Želvy Ninja 2
    Želvy Ninja 2 (2016)
    9
    Druhý díl pokračuje ve šlépějích jedničky a je delší, akčnější, vtipnější a velkolepější. Nový záporáci jsou dobří a pokud se člověku líbila jednička tak dvojka se vám bude líbit ještě více, ale jestli vás nezaujal první díl tak dvojka vás taky nebudue bavit.
  3. Želvy Ninja
    Želvy Ninja (2014)
    8
    Velmi zábavný akční film, který zachovává dané charaktery postav, ale jejich origin je pozměněn ale to nevadí. Efekty byly v pohodě a akce byla skvělá, hlavně finální. Film mohu doporučit
  4. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
    Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)
    3
    Třetí díl je ještě než druhý Sice není tak matoucí, ale skoro celou stopáž jsem měl pocit že se tam nic neděje a kdyby ten film měl 30 minut tak by byl možná aspoň zábavný. Navíc nechápu jak film ze světa Harryho Pottera může být tak nudný a vizuálně nezajímavý, teda až na pár scének. Herci, ale hrajou dobře.
  5. Rodina na baterky
    Rodina na baterky (2021)
    10
    Jeden z nejlepších a nejvtipnějších animáků co jsem kdy viděl a má naprosto dokonale vypadající animaci, příběh je velmi dobrý, akce má mnoho kreativních nápadů a humor ten je prostě excelentní, fakticky výborný snímek který nudit rozhodně nebude a má co nabídnout.
  6. Barbie
    Barbie (2023)
    10
    Snad nejšílenější film který jsem kdy viděl, přesto je tomto filmu všechno dokonalé, hlavně humor , skvělá hudba a šílený vizuál. Herci jsou skvělý ale Ryan Gosling jako Ken je naprosto fenomenální a každou scénu ve které se objevují si krade pro sebe. Fakticky unikátní film a chci více podobných snímků
  7. Angry Birds ve filmu 2
    Angry Birds ve filmu 2 (2019)
    7
    Fajnové pokračování které krásně navazuje na první díl a je mnohem více ujeté a po každé vtipné scéně přichází další a příběh funguju také dobře nové postavy jsou v pohodě , zkrátka pokračování které je vtipnější, má lepší tempo a za mě je lepší jak první film.
  8. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Jeden s největších kultovních filmů a to právem. Zde je Naprosto geniální scénář a Všichni herci jsou naprosto dokonalý v jejich rolích. Příběh je velice silný a smutný. Prostě tohle je mistrovské dílo které je více než kult a měl by ho vidět každý člověk, co sleduje filmy.
  9. Zelená míle
    Zelená míle (1999)
    10
    Mistrovské drama od režiséra Franka Darabonta. Tom Hanks a Michael Clarke Duncan podávají neuvěřitelné herecké výkony, ale samozřejmě i ostatní zapadli do jejich rolí na jedničku. Počítejte že během filmu budete několikrát slzet, hlavně na konci. Snímku také musím pochválit témata která zkoumá a dělá to na výbornou. Prostě tento film je mistrovské dílo, kterému nemám co vytknout a tří hodinová stopáž vám uteče jako voda.
  10. Super Mario Bros. ve filmu
    Super Mario Bros. ve filmu (2023)
    8
    Zábavná videoherní adaptace a animák, ve kterém se stále něco děje , takže se rozhodně nudit nebudete. Někomu by možná mohl vadit extrémně jednoduchý příběh, který obsahuje nějaké to klišé , ale mě to nevadilo, jako taková rodinná zábava, je to skvělý.
  11. Marťan
    Marťan (2015)
    10
    Výborný film , který utekl jako voda , dokonalé napětí a bravurní herecké výkony. Pro fanoušky vesmírných filmů jako já , je to nutná povinnost. Ridley Scott zkrátka vytvořil dokonalé vesmírné dílo, u kterého se nudit rozhodně nebudete a chci více takovýchto snímků.
  12. Bumblebee
    Bumblebee (2018)
    7
    Fajn spin-off, který tentokrát nedělal Michael Baye a snímek je kratší a také se nijak netáhne, narozdíl od zániku a posledního rytíře. Hlavní protagonistka je fajn a celkově je film taková jednohubka a čekal jsem že to bude horší, takže příjemné překvapení, které zabaví.
  13. Střihoruký Edward
    Střihoruký Edward (1990)
    10
    Velmi dojemný film, který je ale fantastický, Johny Depp v roli Edwarda je zkrátka úchvatný, hudba Dannyho Elfmana vynikající a atmosféra by se dala krájet. Osobně jsem nikdy nebyl na filmy s podobným žánrem, ale tohle mi fakticky sedlo a užil jsem si to na maximum.
  14. Kobra 11
    Kobra 11 (1996)
    7
    Kultovní německý seriál, kde je prakticky každý díl stejný, jen se odehrává v jiném prostředí a máme tu jiného záporáka, ale musím uznat že je to docela zábavné.
  15. Shrek Třetí
    Shrek Třetí (2007)
    4
    Tohle pokračování se vůbec nepovedlo. Humor už tu je celkem trapný. Příběh oproti ostatním dílům nezajímavý a celkově tenhle díl ztratil to kouzlo které měli oba dva předchozí díly
  16. Yes Man
    Yes Man (2008)
    9
    Velmi zábavná komedie, kde je v hlavní roli Jim Carrey, který podává fantastický výkon v roli muže, co říká na všechno pouze ano, ale i ostatní odvádí slušnou práci. tento film je také trochu podobný Božskému Brucovi. Zkrátka další skvělá komedie která vás určitě zaručeně pobaví.
  17. LEGO® příběh 2
    LEGO® příběh 2 (2019)
    8
    Lego příběh 2 je velmi vydařené pokračování, které opět disponuje kreativitou , příběhem a postavami. Tvůrci taky rozhodli udělat film muzikálem , což dle mně nebyl úplně nejlepší nápad , protože upřímně ty písničky se mi moc nelíbily ale filmu to až tak neuškodilo. Pokud se vám líbila jednička tak si užijete i dvojku ale pokud ne tak nemá smysl abyste se na to dívali.
  18. Simpsonovi ve filmu
    Simpsonovi ve filmu (2007)
    8
    Simpsonovi jak je známe jen ve filmu kde nechybí tuna humora, postavy ze seriálu ale kromě nich je tu i pár nových a absurdní děj. Zkrátka Simsnovi jak mají bejt.
  19. Na vlásku
    Na vlásku (2010)
    10
    Na vlásku je dle mně jeden z nejlepších animáků a to hlavně humoru který tu je prakticky v každé scéně a funguje skvěle. Postavy jsou bravůrně napsaný a jedná o dokanalý animák a film.
  20. Toy Story: Příběh hraček
    Toy Story: Příběh hraček (1995)
    9
    Revoluční animák který jako první se rozhodl být 3D a ačkoliv dnes ta snímaná animace nevypadá tak dobře, dřive to určitě bylo navrcholu všech animací a i ostaní věci kromě revoluční animace jsou skvělé. Zkrátka animák od Pixaru jak se sluší a patří.
  21. Pokémon
    Pokémon (1998)
    9
    Pro mě je toto již ikonivký seriál který utvářel moje dětsví a jako malý kluk jsem vždy snil že posbírám všechny kartičky. Zkrátka dobrodružství ashe a jeho kamarádů bylo a vždy bude skvělé a zábavné sledovat.
  22. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    10
    Výborný detektivní animák s dokonalým humorem, animací, příběhem a různými referencemi na filmy nebo seriály. zkrátka snímek do kterého se zamiluje snad každý a je jedno jestli jste dítě nebo dospělí.
  23. Čarodějův učeň
    Čarodějův učeň (2010)
    7
    Tento film má skvělou kreativitu, postavy a příběh. Herci hrají dobře. což mě hlavně u Cage překvapilo, záporáci fungovali dobře a magie byla zajímavá. Co mě trochu zklamalo byl závěrečný souboj. Celkově se ale jedná o povedený film
  24. Tučňáci z Madagaskaru
    Tučňáci z Madagaskaru (2014)
    8
    Zábavný animák , který je vtipný, zábavný a rychle vám uteče. Záporák je dobrý a člověk chápe jeho motivaci a tučňáci jsou excelentní. Celkově velmi zábavný spin-off který rozhodně Madagaskaru nedělá ostud.
  25. Co kdyby...?
    Co kdyby...? (2021)
    7
    Seriál What if má skvělý nápad a tvůrci mohou jakékoliv nápady co je napdnou, ovšem zatím je tolik až na pár epizod nevyužívají, což je velká škoda. Každopádně uvidíme co přinese druhá série, snad bude více kreativní a bude mít šílenější nápady jak první, ale jinak se jedná o fajn seriál s unikátní animací.