Gympl

65%
Gympl

Hořká komedie režiséra Tomáše Vorla st. o studentech gymnázia, jejichž zálibou je malování graffiti.  Vorel, který při její tvorbě vycházel z knihy Graffiti Rules od ředitele gymnázia Tomáše Houšky, a také ze zkušeností Pavla Noska, který byl kvůli sprejerství vyloučen ze školy, zde zachycuje nejen neustálý boj sprejerů a studentů Petra a Michala s autoritami, ale i kontrast mezi konformitou a školou odtrženou od reality a touhou mladých žít skutečný život plný svobody, dobrodružství a nebezpečí, který nabízí divoký noční život sprejerů neustále prchajících před zákonem.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela milé překvapení, které zklamává jen svou nedotažeností a finálním úprkem ke klišé. Rozehráno to bylo ale zajímavě a má to nebezpečně blízko k opravdu dobrému filmu pro teenagery.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Jen pro mladé a naivní puberťáky. Bez rozumného děje a jen tak splácané do kupy.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Bohužel má film mnoho nedostatků. Jedním z nich je dosti slabý scénář, ten druhý je většinou výběr špatných herců, kteří absolutně neumí hrát. Z mladých lidí umí hrát jen Mádl a pak starší herci, jako je Holubová, Kraus, Matonoha a další učitelé. Bohužel mladí neumí hrát a ty bych do žádného jiného filmu nedal. Navíc Tomáš Vorel ml. je zde jen proto, že ho tatínek obsazuje do všech jeho filmů, protože by ho nikde jinde neobsadili. Asi nejhorší herecký výkon v celém filmu.


Dodatečné informace

Původní název:
Gympl (více)
  • Česká republika Gympl
Premiéra v ČR:
27. 9. 2007
Země původu:
Česká republika

Další z kolekce Gympl


Podobné


Powered byJustWatch