Marvel stojí za "prd" a nikdy bych s ním nepracoval... Aneb které celebrity nemohou tomuto studiu přijít na jméno

Marvel stojí za "prd" a nikdy bych s ním nepracoval... Aneb které celebrity nemohou tomuto studiu přijít na jméno
Star Trek / Simon Pegg | Paramount Network
Zde jsou ti (jsou asi v menšině), kteří si s mocným studiem neberou servítky a netají se tím, že by s ním do spolupráce nešli:
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg - v případě Simona Pegga je tento problém čistě osobní. Již několikrát se totiž tento výjimečný herec a komik nechal slyšet, že díky sci-fi a komiksovým filmům jsou lidé infantilnější víc než kdy dřív a odvedlo to jejich pozornost od skutečných problémů našeho světa. (I když pak úplně nechápu, že se Simon upsal pro roli Scottyho ve Star Treku). Největší podíl ale na tomto názoru má asi fakt, že jeho kamarád Edgar Wright opustil natáčení Ant-Mana s ohledem na rozpory se studiem. Simon od té doby Marvel kritizuje.

Jodie Foster
Jodie Foster
Jodie Foster – stejně jako Simon si Jodie myslí, že superhrdinské filmy ničí náš svět a jasně uvedla, že nikdy žádný takový režírovat nebude. Na druhou stranu nekritizovala jen Marvel, ale i filmy DC. Podle ní studia, která natáčí snímky s nesprávným obsahem jen proto, aby přilákala masy a uspokojila akcionáře jsou ničící. Ničí zemi i veškeré zvyky diváků po celém světě.

marvel-stoji-za-prd-a-nikdy-bych-s-nim-nepracoval-aneb-ktere-celebrity-nemohou-tomuto-studiu-prijit-na-jmeno-2
George Takei
George Takei - patří mezi ty, kteří nejvíce brojí proti snaze Marvelu prosazovat ve svých snímcích bělochy. Jeho hlas byl nejvíce slyšet poté, co Marvel vydal prohlášení, že učitelem doktora Strange bude Tilda Swinton. A nevzal v potaz ani vysvětlení scénáristy C. Roberta Cargilla s tím, že Tibeťana do takové role obsadit nemohli s tím, že by snímek nebyl promítán v Číně a tím pádem, by studio přišlo o miliardu diváků. Což by setsakramentsky bolelo. Takový důvod rozhodně smrdí! Navíc Takei nezapomněl upozornit, že toto vysvětlení nemá opodstatnění, jelikož sídlo Antient One Marvel přenesl z Tibetu do Nepálu. Tibetská otázka tím byla beze zbytku vyřešena!

Jessica Chastain
Velká hra
Jessica Chastain – zrzavé krásce na tomto studiu jednoznačně vadí to, že ve snímcích nevládnou ženy. Již od roku 2014 sama volá po samostatném snímku Black Widow a nezapomněla ani ukázat na to, že snímek Lucy zcela jasně v tržbách převálcoval Herkula Dwaynea Johnsona. „Nechápu, proč to trvá tak dlouho,“ uvedla tehdy. „Pokud chtějí vydělávat, ať natočí film se Scarlett Johansson!“ Jessica snad bude nyní spokojena, Wasp v Ant-Manovi a Wasp bude hrát hlavní roli, v roce 2019 to bude Brie Larson jako Captain Marvel a podle posledních zpráv bychom se skutečně Blak Widow v samostatném snímku dočkat měli.

marvel-stoji-za-prd-a-nikdy-bych-s-nim-nepracoval-aneb-ktere-celebrity-nemohou-tomuto-studiu-prijit-na-jmeno
Chloe Bennett
Chloe Bennett – jedině tato herečka si troufla otevřeně kritizovat svého zaměstnavatele. Bennett ztvárnila roli Daisy v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a otevřeně sdělila všem svou frustraci, proč není tento seriál více propojen s filmy, tak jak by si diváci přáli. Nelíbí se jí ani zrušení vysílání seriálu Agent Carter a to, že se v seriálech neobjevují herci z filmů. Komu by se ostatně nelíbilo, kdyby v nějaké epizodě hostoval Steve Rogers nebo Natasha Romanoff? Nebo Avengers?

marvel-stoji-za-prd-a-nikdy-bych-s-nim-nepracoval-aneb-ktere-celebrity-nemohou-tomuto-studiu-prijit-na-jmeno-1
Christopher Eccleston
Christopher Eccleston se přiznal, že na spolupráci s Marvelem nevzpomíná rád. Důvodem jeho nespokojenosti po spolupráci na snímku Thor: Temný svět byla podoba jeho hrdiny Malekitha. Christopherovi vadí hlavně to, že mu nikdo z filmařů před samotným natáčením neřekl, že před samotným vstupem na plac bude zůstávat 8 hodin v maskérně s ohledem na jeho make-up, po nějaké době to byli schopní snížit na 6,5 hodiny, ale stejně v maskérně trávil většinu času bez toho, aniž by mu to někdo předem řekl. Není na svou práci hrdý a zcela otevřeně přiznal, že v ní pokračoval pouze kvůli penězům.

Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson je dost kontroverzní osoba. Je prchlivý a nebere si servítky a suchou nit nenechal ani na Marvelu, když jeho snímky označil za násilné bez jakéhokoli odůvodnění. Podle jeho názoru jsou snímky MCU násilnější než cokoliv, co kdy natočil. Proto prý také odmítl, když mu Marvel nabídl, aby se ujal role Odina v Thorovi.