Lucy

68%
Lucy

Scarlett se ujme role mladé ženy, která je nucena stát se pašeračkou drog. Když narkotika uložená v jejím těle prasknou, dodají jí schopnost boje, telekineze a totální kontroly nad city a bolestí. Má to však háček. Lucy sice nečeká smrt předávkováním, ale nové schopnosti jsou tikající bombou. Dívka musí najít profesora (Freeman) dlouhá léta studujícího evoluci a chemické látky v mozku v naději, že jí pomůže.



Režie:
Scénář:

Recenze: Lucy

Kinobox.cz
80%

Když si psychopatický asijský boss (který vypadá překvapivě jako Gary Oldman) myje ruce, kterými právě někoho brutálně mučil, samozřejmě tuto očistu provádí minerálkami Evian.


Pete69
Pete69
29 102 bodů
8
Mě se scénář i film jako takový opravdu líbí, je fakt, že potenciál nebyl zcela využit, ale výkon Scarlett Johansson snímek vyzdvihl. Morgan Freeman snad ani zklamat neumí. Škoda že film není delší a nedostalo se do něj více o tom, jak se postupně hlavní hrdinka při využívání více a více % mozkové kapacity, pak by to byla asi daleko větší pecka.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 266 bodů
4
Nevadí mi, že je to stupidní, ale že z té stupidity nevyplývá nic pořádného, co by nějak obohatilo svým stylem a dravostí daný rank filmů.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Vyvolený Matrix v slušivém vizuálu (akci má Besson v malíku), který je boužel scénaristicky hodně mimo. S tím závěrem jenom Luc dokázal, jakou si z nás celou dobu dělal prdel. 5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Lucy (více)
  • USA Lucy
Premiéra v ČR:
7. 8. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA, Francie
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
458,86 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Lucy je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Lucy


Podobné


Powered byJustWatch