Série Rychle a zběsile přitvrzuje a vítá na palubě další hvězdu komiksových filmů

Série Rychle a zběsile přitvrzuje a vítá na palubě další hvězdu komiksových filmů
Rychle a zběsile 6 | Universal Pictures
Z dnešního pohledu je až neuvěřitelné, kolik talentů se povedlo ke značce Rychle a zběsile během let nalákat, ať už v počátcích jejich kariéry nebo v momentě, kdy si již mohli doslova vybírat cokoli. A náhoda tomu chtěla, že nemálo z nich si zahrálo i v komiksových hitech ze stáje DC a Marvelu.
serie-rychle-a-zbesile-pritvrzuje-a-vita-na-palube-dalsi-hvezdu-komiksovych-filmu
Gal Gadot jako Gisele v sérii Rychle a zběsile | Universal Pictures
Konkrétně jsou jimi Gal Gadot (Wonder Woman), John Cena (Sebevražedný oddíl), Idris Elba (Thor, Sebevražedný oddíl), Michael Rooker (Strážci Galaxie, Sebevražedný oddíl), Kurt Russell (Strážci Galaxie Vol. 2), Ryan Reynolds (Deadpool, Green Lantern), Tyrese Gibson (Morbius), Djimon Hounsou (Captain Marvel, Constantine, Strážci Galaxie, Aquaman, Shazam!), Scott Eastwood (Sebevražedný oddíl), Shea Whigham (Joker), Gina Carano (Deadpool), Dwayne Johnson (Black Adam, premiéra letos v říjnu) a samozřejmě Vin Diesel, který namluvil všemi milovaného Groota.
Ani právě natáčený desátý díl Rychle a zběsile „komiksové nováčky“ neopomene. Již nějakou dobu se ví, že do rozjetého vlaku nasedl Jason Momoa (Aquaman), aby rozšířil pestrou paletu záporných postav. A nebude jediným lákadlem, které desítka komiksovým fanouškům nabídne. Nově Diesel na svém instagramovém profilu zveřejnil příspěvek s Brie Larson a následujícím textem: „Jo, jo, jo... vidíte toho anděla nad mým ramenem, který mě rozesmívá, a říkáte si: ‚To je Captain Marvel.‘ Je jasné, že v tomto obrázku je láska a smích. Co však nevidíte, je postava, která vám bude představena ve Fast10. Ani netušíte, jak nadčasová a úžasná bude v naší mytologii. Kromě její krásy, intelektu... jejího Oscara, haha, je to hluboká duše, která vám dodá něco, co byste možná nečekali, ale po čem jste toužili. Vítej v RODINĚ, Brie.“
O zápletce v tuhle chvíli nic konkrétního nevíme. Pouze to, že jde o první část plánovaného finále, jímž bude jedenáctý díl. Pokud se nic nepokazí, Rychle a zběsile 10 dorazí do kin 18. května 2023. Režíruje znovu Justin Lin.