Captain Marvel

61%
Captain Marvel

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)




Recenze: Captain Marvel

Kinobox.cz
80%

Co mě malinko zklamalo, bylo nedotažené CGI. Nevím, jestli to byl jen můj pocit, nebo postřeh více diváků, ale především v akčních scénách mi připadalo, že se nejedná o film z roku 2019, ale že jsme možná někde pět šest let zpátky. Ironie je, že zatímco omlazený Fury (Samuel L. Jackson) působí opravdu důvěryhodně, akční scény vypadají tak, jak vypadají. Kde se tedy stala chyba?

Kinobox.cz
50%

Na Captain Marvel se totiž nevyplatí chodit kvůli tomu, co je vidět na povrchu, v trailerech a reklamách, ale kvůli tomu „zbytku“. Kvůli příjemnému ponoření do mytologie univerza, které si většina z nás oblíbila, kvůli skvělému Furymu a obecně velmi povedeným vedlejším postavám, kvůli propojení s Infinity War, potažmo Endgame.


Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
Pro mě je to jedna z nejslabších marvelovek, ne-li nejslabší. První hodina absolutně o ničem, měňavci o ničem, poté se děj trošku zlomí k lepšímu, ale akce pramálo a prostřední scenérie mizerné. Film jsem si musel rozpůlit, protože jsem nemohl udržet pozornost a nic mě nezaujalo. 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Zaručeně nejslabší Marvelovka, kde každý záběr trvá o pár zlomků vteřiny déle, než měl, chybí tomu jakákoliv šťáva a vše je průhledné jak nic. Hrdina bez konfliktu s nadstřelenými schopnostmi - může být něco míň zajímavého? Líbila se mi tečka "nemusím ti nic dokazovat", to bylo osvěžující. A že jsem osvěžit potřeboval.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jeden z těch slabších Marvel originů, ale pořád komiksovka, která na to jedno zhlédnutí určitě neurazí. Chybí nějaká fakt nezapomenutelná scéna, a vlastně jediné co se tu tak nějak stará o zábavu, je to vzájemné špičkování mezi Brie a SLJ. Které je sice hodně fain, ale na film o nejsilnější postavě v Marvel univerzu je to trochu málo.


Dodatečné informace

Původní název:
Captain Marvel (více)
  • USA Captain Marvel
  • USA Capitã Marvel
  • USA Capitana Marvel
  • USA Kaptan Marvel
  • USA Untitled Marvel Project
  • USA Капiтан Марвел
  • USA Капитан Марвел
Premiéra v ČR:
7. 3. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
152 mil. USD
Tržby:
1 131,42 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Captain Marvel je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Captain Marvel


Podobné


Powered byJustWatch