Black Adam

57%
Black Adam

Před téměř pěti tisíci lety byl obdařen mocí egyptských bohů a záhy uvězněn, nyní ho z jeho pozemského hrobu propustili a Black Adam se vydává na svou jedinečnou cestu za spravedlností v našem moderním světě. 




Recenze: Black Adam

Kinobox.cz
40%

Klopýtání DC nebere konce. Zmatené univerzum nahodile představuje postavy a doufá, že se některá z nich mezi fanoušky uchytí. S Black Adamem to není jiné, rozdíl je však v nemalé star power Dwayna Johnsona, jež by mohla do kina přilákat i komiksem nepolíbené publikum. Výsledek však přesto vypadá jako další ze snaživých, leč bolestně nedotažených DC produktů, které se snaží diváky a divačky zahltit vyprázdněnou akcí.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Tak já nevím co všichni frfňají. Black Adam je podle mě zábavný komiksový film s velmi slušně natočenou akcí a hlavně dostatečně charismatickým hlavním hrdinou. The Rock si tímto filmem splnil sen a i když to teď na druhý díl moc nevypadá, tak já bych ho bral všemi deseti. Nevím co všichni od tohoto filmu čekali? V rámci komiksových filmů už bylo snad vše řečeno a natočeno, takže přijít s něčím novým snad ani nejde, nebo jen horko těžko. Vyčítat tak Black Adamovi, že není originální a podobné věci je tak zcela zcestné. Ještě jednou bych se rád vrátil k té akci. U DC jsem si tak nějak zvykl, že je to vždy velký digitální a nepřehledný bordel ze kterého bolí oči, ale v tomto případě to bylo všechno podstatně lepší, přehlednější a zábavnější. The Rock je v hlavní roli výbornej a tato role mu sedla jako prdel na hrnec. Škoda toho přepáleného rozpočtu, který je neomluvitelně obrovský. Neřeknu kdyby ve filmu byly nějaké zajímavé lokace z celého světa, nebo tam byli nějaké výrazné herecké tváře, které by se musely pořádně zaplatit. Takto je to pro mě nepochopitelné.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Je to silně přepálený komiksový film, ale to se samozřejmě očekáv, těžko bych si tento žánr pouštěl s tím, že se dočkám artového zážitku. Black Adam nabízí dobrou digitální podívanou a dobře zpracovanou akci. Scénář je průměrný, The Rock mi do snímku zapadl dobře a trošku toho klidu dodává Pierce Brosnan. Není to nejlepší superhrdinský film poslední dekády, ale za mě v tomto žánru.. naprosto v pohodě.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Nečekal jsem nic, takže asi ok. Hodně rutinní záležitost, ve své rutinnosti pak funkční - což pořád platí o menšině DC filmů. Přesto další argument, proč to s komiksy zabalit. Prosím.


Dodatečné informace

Původní název:
Black Adam (více)
  • USA Black Adam
Premiéra v ČR:
20. 10. 2022
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
200 mil. USD
Tržby:
393,25 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Black Adam je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch