Profilový obrázek

JanM

Jan Mrňka

Komentáře 21

Od nejnovějších
  1. Díra
    Díra (2019)
    8.5
    Španělská noční můra. Díra je depresivní podívaná,které by se měly vyhnout slabší povahy. Zápletka geniální,herecké výkony výborné a atmosféra mrazivá. Tímto snímkem Netflix zabodoval na plné čáře. Španělé dokazují,že patří mezi filmařskou špičku. Skvělé
  2. Gentlemani
    Gentlemani (2020)
    9
    Pro mne osobně jeden z nejlepších filmů roku,který si s chutí brzo pustím znovu. Guy okázalým způsobem dokázal,že stále nepatří do starého železa a že právě v těchto filmech o gangsterech je nejsilnější. Matthew je v hlavní roli skvělý,ale film si pro sebe Colin.
  3. Výběrčí daní
    Výběrčí daní (2020)
    4
    Pokud bych si skrz tento film měl potetovat hrudník,tak bych se nejspíš pěkně naštval. Chápu,že je Shia oddaný řemeslu,ale bylo to vlastně třeba? Ayer natočil tuctový film,který má sakra daleko do akčňáku,ale za to má hodně blízko k mexické telenovele. Obrovské zklamání.
  4. Terminátor: Temný osud
    Terminátor: Temný osud (2019)
    9
    Bez okolků tam naperu 90%. Arnie je zpět a to v plné síle. Takového Terminátora jsem si přál vidět už od druhého dílu, ale tak lepší pozdě nežli nikdy. Trailery nebyly sice nic moc, ale o to víc jsem byl během sledování překvapen a to velmi mile. Pokud by přišel ještě jeden díl, tak jsem pro, ale musí mít srovnatelnou kvalitu.
  5. Premiér
    Premiér (2019)
    0
    Pane Soukup udělejte všem laskavost a vykašlete se na to. Snad někde v hloubi máte nějakou soudnost a dokážete uznat, že se tento projekt vůbec nepovedl. No snad také vidíte, že hlavní herec stojí za hovno. Nic tak špatného jsem asi v životě neviděl.
  6. Vánoční Kameňák
    Vánoční Kameňák (2015)
    0
    Kde jsou ty časy prvního Kameňáku. Nebylo to sice kdo víc co, ale tohle je odpad nad odpady, který nemá ani hlavu a ani patu. Stále nedokážu pochopit kdo tyhle projekty financuje. Tady vítězí trapnosti nad trapnosti. Herci se ani nesnaží hrát, ale taky proč, když je scénář srajda.
  7. Manžel na zkoušku
    Manžel na zkoušku (2018)
    8
    Eugenio Derbez je můj oblíbenec a na tento film jsem se vyloženě těšil. Samozřejmě znám i Přes palubu,ale to mi nijak nebránilo v tom si film užít. Navíc se mi líbilo,že se tvůrci nesnažili původní film ignorovat,ale spíše je propojit. Nasmál jsem se až až a to od komedie preferuji především,takže super.
  8. Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    10
    100% záležitost. Hledat zde nějaké slabé místo je zcela zbytečné,protože zde prostě žádné není. Navíc si troufnu tvrdit,že Tenkrát v Hollywoodu časem získá stejný kultovní status jako Pulp Fiction. Perfektně nahláškované a hlavně geniálně zahrané. Skvělé!
  9. Zlo s lidskou tváří
    Zlo s lidskou tváří (2019)
    8.5
    Mou oblibou v americké vrahouny se nijak netajím. Jejich životy jsou obvykle velmi zajímavé a né jinak tomu je v případě Bundyho. Jeho život byl naprosto neuvěřitelný až se tomu ani nechce ani věřit. Berlinger nezapomněl na žádnou zásadní událost a to rozhodně cením. Navíc Efron zahrál velmi dobře.
  10. Svatá čtveřice
    Svatá čtveřice (2012)
    2.5
    Pokud si říkáte, že už vás žádný film nedokáže překvapit, tak si pusťte Svatou 4. Vsadím se, že jste tohle určitě ještě nikdy neviděli. Očividně vyhořelý Hřebejk zcela zadupal Vieweghův scénář do země (pravda je sice taková,že ten scénář taky za nic nestál) a natočil nechutnou a trapnou podívanou kde si to Langoš s Čermákem rozdávají v grupen sexu.
  11. Smrtící rychlost
    Smrtící rychlost (2018)
    3
    Boha jeho co se to s tím Travoltou stalo?! To nemá žádného agenta, nebo někoho blízkého kdo by mu takové filmy rozmlouval, vždyť ten člověk nemá snad žádnou soudnost. Speed Kills je jen trapný pokus o cool podívanou, která by chtěla přitáhnout mladé diváky. Na to je to všechno až okatě levné a hloupé.
  12. Hlava 22
    Hlava 22 (2019)
    8
    Knihu jsem nikdy nečetl a filmovou verzi nikdy neviděl, tudíž jsem do tohoto seriálu šel s čistým štítem. Nevěděl jsem co mohu od seriálu očekávat, ale to co jsem dostal předčilo mé očekávání. Takhle má vypadat satira ve své nejryzejší podobě. S hlavním hrdinou jsem se okamžitě ztotožnil a prožíval s ním každý díl. Napínavé, depresivní, zábavné!
  13. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    9.5
    Bratři Russoové si výborně připravili půdu pro velkolepé finále, které podle mne dopadlo ještě o chlup lépe. Zde sice bylo mnohem více akce, ale mám raději emoční linku a ta zde nehrála zrovna hlavní roli. Každopádně se jedná o skvělý film, který si pro sebe ukradnul Thanos.
  14. Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    9
    Oscarovka jak vyšitá. Jenže výborně natočená a hlavně velmi lidská a plná emocí. Občas mi to přišlo až příliš šablonovité a těžko uvěřitelné, ale u těchto rádoby životopisných filmu jsem si na to už zvykl. Každopádně všechny ceny zasloužené. Herecky naprostá paráda.
  15. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    10
    Velkolepé finále konečně dorazilo a já jsem naprosto spokojený! Co víc, jsem úplně nadšený. Dlouhých 22 filmů jsme na tento okamžik čekal. Jsem rád, že se Marvel zaměřil na prvních 6 hlavních hrdinů a věnoval jim dostatek prostoru. Akce parádní a navíc nabité emocemi.
  16. Black Panther
    Black Panther (2018)
    6.5
    Přes všechna pozitiva, které si nese černý panter na zádech jsem spíše z celkového filmu zklamaný. V celém filmu mi chyběl pověstný marvelovský smysl pro humor. Hlavní hrdina postrádal potřebné charisma a vedlejší postavy byly spíše nevýrazné. Aspoň ze ten vizuál byl parádní.
  17. Plán útěku 2
    Plán útěku 2 (2018)
    2.5
    Co tohle jako mělo být ?? Sylvester byl pro mne zárukou kvality a jistoty, ale tento paskvil udělá v jeho filmografii asi takový dojem jako Italský hřebec. Film má otřesný scénář, šílené digitální efekty, průměrné akční scény a vesměs nesympatické béčkové herce. Už teď se bojím třetího dílu.
  18. Jumanji: Vítejte v džungli!
    Jumanji: Vítejte v džungli! (2017)
    8.5
    Jumanji s Robinem v hlavní roli je pro mne srdeční záležitost na kterou nedám dopustit a tak jsem k této verzi přistupoval s patřičnou opatrností. Přece jen Kevin Hart není můj oblíbenec. Už po prvních minutách se mé pochybnosti vytratily a já se výborně bavil. Jumanji : Vítejte v džungli je výbornou komedii a poctou prvnímu dílu.
  19. Saw: Hra o přežití
    Saw: Hra o přežití (2004)
    10
    Horory to je prostě moje. No a Saw je ukázkovým dílem v žánru Hororu. Geniální každou minutu. Film od první minuty nabere strhující tempo a závěrečné rozuzlení to je jen třešničkou na dortu skvělého snímku. Wan je prostě skvělý režisér a v následujících letech to jen dokazuje.
  20. Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    10
    Nolan je génius a tečka. Tento válečný snímek je toho jasným důkazem. Vždyť natočit v dnešní době něco originálního v takovém žánru jako je válečný film je něco neuvěřitelného a Nolan to dokázal. Dunkerku nechybí napětí,akce a potřebné emoce. Zkrátka vynikající film.
  21. Barry Seal: Nebeský gauner
    Barry Seal: Nebeský gauner (2017)
    9.5
    Můj oblíbenec Tomík Cruise si střihl parádní roli známého pašeráka drog a já se královsky bavil. Snímek je nabitý akcí,humorem a napětím. Zkrátka výborný film na kterýkoliv večer,protože tento snímek můžu kdekoliv a kdykoliv. Rád si snímek pustím znovu.