Profilový obrázek

HardMovie

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Hercules
    Hercules (2014)
    5
    Nudná vykrádačka původního kultu, kde se sice dá ocenit snaha o civilnější podání, ale to je paradoxně právě to, díky čemu je novej Hercules totálně nezajímavej. Dwayne Johnson se navíc v týhle roli paradoxně nenašel.
  2. Zmizení
    Zmizení (2013)
    9
    Excelentně vystavěná deprese, kde je naprosto nesmyslné filmu vyčítat, že vidí věci černě (stačí trochu číst noviny, ona v řadě míst ta situace opravdu není růžová). A hlavní je ta hmatatelná bolest všech postav, které kolem případu krouží. Parádní žánrovka, trochu jako od Finchera. Jackmanův životní výkon.
  3. Nevědomí
    Nevědomí (2013)
    4
    Sterilní pokus o klasiku, který selhává na debilním scénáři, Tomově neherctví a vůbec jsem se hrozně nudil. Vypadá to skvěle, ale nic se tam neděje. Freeman potěšil, ale neměl co hrát. To ale platilo o většině, možná o byly instrukce od režiséra. Vizuál každopádně parádní. Tron hadr.
  4. Jack Reacher: Poslední výstřel
    Jack Reacher: Poslední výstřel (2012)
    7.5
    Solidní krimi-komedie s výbornym Cruisem. Chci být jako Jack Reacher! A chci, aby po mě házela očkama Rosamund Pike. Jinak Herzog si zřejmě hodlá pojstit pověst maniaka (záporák je hodně WTF) a Duwall v roli staršího mazáka neskutečně pobavil.
  5. Kmotr
    Kmotr (1972)
    10
    Tuhle sérii prostě miluju. Je mi jasný, že s reálným světem nemá tahle v zásadě uhlazená mafiánka asi moc společnýho, ale v takový organizaci bych chtěl bejt. A klidně bych si ušpinil ruce :), vrchol zabijácký elegance, abych tak řek.
  6. Vražedná hra
    Vražedná hra (2012)
    1
    Ok, objektivně možná za nějakejch 50, ale neberu. Kravina plná blbostí, záporák přepálenej a hlavní hrdina vypadá jako pochodující otylá parodie na původní postavu. Tohle není jen blbost, to je znásilnění odkazu Morgana Freemana. Hnus.
  7. Lincoln
    Lincoln (2012)
    4
    Naprosto klasická oscarová nuda. Přesně to, za co se dávaj sošky a diváci u toho koušou nudou sedačky. Děkuju, nechci. Vedle téhle nudné hodiny dějepisu byl i Abrahm Lincoln: Lovec upírů hotový filmový zážitek. A to byla kravina jak Brno.
  8. Nespoutaný Django
    Nespoutaný Django (2012)
    10
    Nehorázná krutopřísná pecka. Vždycky, když už si myslim, že mě Taranitno nemůže víc rozštípat, tak předvede něco takovýho. Už teď jasná klasika a pro mě dost možná i nejlepší tarantinovka vůbec. Uvidim, o tomle rozhodnou až další projekce.
  9. Věc: Počátek
    Věc: Počátek (2011)
    8
    Dle mýho přímo vynikající prequel. Skuhrání, že je originál lepší, je jen zoufalá berlička, jak tohle sestřelit. Zkrátka nová doba, nový triky, stará dobrá atmosféra. A že tam je v rámci politický korektnosti černoch? A co, v původnim filmu byl taky. Slušný pokračování, který si s chutí dám společně s originálem!
  10. Ďábel
    Ďábel (2010)
    5
    Shyamalan patří do šrotu. Místo chytrých filmů už servíruje jen samoúčelné blbosti, kde místo chytrého postupu pracuje s náhodou. Krajní meze pro chudé.