Profilový obrázek

N333meziiiz

N333meziiiz

Komentáře 81

Od nejnovějších
  1. Na pivo do první linie
    Na pivo do první linie (2022)
    9
    Film Na pivo do první linie mě překvapil. Čekal jsem klasickou válečnou komedii, ale dostal jsem dojemný a zábavný film s humorem i vážnými momenty. Líbilo se mi, jak film ukázal obě tváře války - krutou i lidskou. Skvěle fungoval i humor, který odlehčil vážnou atmosféru. Z herců mě nejvíce zaujal Zac Efron a Russell Crowe. Velmi si mě získala i postava policisty Hieu, i když se objevil jen krátko. Je škoda, že pak zemřel. Zac Efron zahrál hlavní roli skvěle. Kamera a střih filmu byly super, krásně se na něj dívalo.
  2. Superfast
    Superfast (2015)
    6
    Lidé by si měli uvědomit že je toto parodie,kvalita scénář je prostě na B úrovni prostě film podobný jako film Vážka.Kdo viděl páty díl Rychle a zběsile tak se u tohohle filmu prostě zasmát musel 6/10.
  3. Taková moderní rodinka
    Taková moderní rodinka (2009)
    8
    Jako člověk, co vždy měl rád sitcomy, byl tenhle seriál skvělou náhradou za Dva a půl chlapa, Přátele, atd. Musím uznat, že tenhle seriál mě dost pobavil a má tu zcela odlišný humor než Dva a půl chlapa nebo Přátele. V seriálu Přátelé se vždy objevil problém, který později vyřešili; tenhle seriál je spíše o příbězích různých rodin, které se v každém dílu propojují. Nejlepší postava bych řekl, že je tu Phil, který hraje otce tří dětí. Perfektně se pro svoji roli hodí a má ty klasické tatovské vtipy. Samozřejmě v seriálu občas nechybí nějaké ty seriózní problémy.
  4. Na férovku pane učiteli
    Na férovku pane učiteli (2017)
    8
    U tohohle filmu jsem se docela dobře bavil. ICE Cube a jeho herecké výkony jsou tu fakt na úrovni. Příběh je docela goofy, ale humor je skvělý. Pochybuji, že by někdo u tohohle filmu dokázal udržet poker face. Kvalita a střih tu také nejsou špatné, a finálový souboj tomu jen dodává šmrnc.
  5. Vejška
    Vejška (2014)
    6
    Film docela dobrý, ale podle mě pokračování nebylo za potřebí. Scénář docela kvalitní a kamery s řízením střihu ujdou, spíše mě ale vadí, že film vypadá, jako kdyby první díl neexistoval. Žádné scénky moc nenavazují na první díl, a některé postavy z prvního dílu tu nejsou. Postavy tu mají takový divný charakterový vývoj. Za mě je tohle mírně nadprůměrný film, který neurazí, a humor tu zde nechybí.
  6. Hanoi Hilton, The
    Hanoi Hilton, The (1987)
    7
    Hanoi Hilton je dojemný snímek na lidskou odolnost a odvahu za dob Vietnamské války a podmínkýVietnamské věznici přímo v hlavním městě Hanoi. Režisér a scenárista ve filmu kvalitně propojují herecké výkony s autentickým vyprávěním, což vytváří dojemný obraz vězňů. Herecké výkony jsou velmi dobře zahrané. Film zachycuje lidský rozměr války, ukazuje přátelství a solidaritu mezi vězni. Vizuálně je film "Hanoi Hilton" působivý, s autentickou atmosférou vietnamského zajateckého tábora. Kvalita kamery a režijní zpracování poskytují divákům intenzivní a emotivní zážitek. Celkově lze říci, že film je dojemným a kvalitním filmem i na to že je film z roku 1987
  7. Chicagský tribunál
    Chicagský tribunál (2020)
    9
    Opravdu kvalitní film a po dlouhé době, co jsem narazil na kvalitní snímek o Vietnamské válce. Film je taky z roku 2020, takže očekávejte kvalitní kamery a herecké výkony. Také cením herecké obsazení, kdy režisér obsadil do rolí kvalitní herce s bohatou zkušeností. Řekl bych, že tento film je jeden z nejlepších snímků o Vietnamské válce. Samozřejmě, tento snímek je o nepokojích za dob Vietnamské války, takže další film z jiného pohledu Vietnamské války, kdy jsou lidé tmavé pleti, stále diskriminováni a nerespektování společností.
  8. My Lai
    My Lai (2010)
    3
    I když jsem velký fanoušek Vietnamské války, tak se na tohle fakt nedalo koukat. Ty zdlouhavé, zbytečné, nudné a nezáživné scénky byly otřesné a nepřesné. Jedine za co tady dávám plus, je ten, že grafika byla kvalitní, i přes to, že je film z roku 2010. Pro fanoušky Vietnamské války bych tento film nedoporučoval. Problém ve filmu je v tom, že tam jsou zbytečné, nudné konverzace, kdy se Americký voják ptá vesničana, ten mu nerozumí, a pak ho voják zabije. A tohle se děje skoro pořád.
  9. Góóól! III
    Góóól! III (2009)
    2
    Nejslabší kus z této trilogie. Po prvním dílu jsem si říkal, že nebylo třeba dělat 2. díl, protože kam by se příběh ještě mohl posunout? Dělat díl, kde bude hrát MS, je už fakt zbytečné. Přehnané. Film byl tak nudný, že jsem si radši zapnul Instagram, protože tento film je graficky a příběhově otřesný. Příběh a záběry jsou skoro stejné, když dá nějaký gól a všichni tleskají, jaký talent to je. Moje shrnutí bude jen, že trilogie byla zbytečná.
  10. Akta Pentagon: Skrytá válka
    Akta Pentagon: Skrytá válka (2017)
    7
    Za mě lehký, nadprůměrný film, který hodně lákal na známá jména. Řekl bych, že tohle je další dobrý film, co se týče Vietnamské války. "The Post" krásně ukázal, jak probíhalo odtajňování dokumentů o Vietnamské válce. Tenhle film bych doporučil lidem, kteří se zajímají o Vietnamskou válku, nebo aspoň pro lidi, kteří se zajímají o studenou válku.
  11. Spy Kids 3D: Konec hry
    Spy Kids 3D: Konec hry (2003)
    4
    "Nechápu, kde vzali tolik peněz na ty herce. Ale teď vážně, nechápu, jak mě mohl tenhle film bavit, když jsem byl malý. Podíval jsem se na film znovu a říkám si, že CGI úplně na prd, příběh nic moc, hlavní hrdina má tak nepřesvědčivé výkony, že to není možné."
    • herci
    • cgi
  12. Fakjů pane učiteli 3
    Fakjů pane učiteli 3 (2017)
    6
    Nejslabší díl ze všech, řekl bych, že tento díl je jen o trošku lepší než první. Příběh skoro o ničem. Sice tu zde je malý character development, ale né úplně velký. Studenti se prakticky chovají stejně, a to uběhly 2 díly. Humor je stále stejný, ale neurazí."
    • humor
    • žádný character development
  13. The Walking Dead: Dead City
    The Walking Dead: Dead City (2023)
    8
    Chápu, že je Maggie naštvaná na Negana, ale už by ho měla aspoň tolerovat nebo více respektovat. Neganovi je líto a lituje toho, že ji zabil manžela, který by byl budoucím otcem. Negan už několikrát zachránil skupinu a i jejího syna Hershela. Herecké výkony jsou skvěle zahrané, a v očích Maggie lze vidět, že je stále nastvaná a doslova posedlá Neganem. Asi bych jen vytkl, že tento spin-off se mi zdál zbytečný jako další projekty The Walking Dead, ale hádám, že producenti chtěli více zblízka zaměřit vztah mezi Maggie a Neganem.
  14. Red Notice
    Red Notice (2021)
    5
    Hodně průměrný filmový průmysl který sázel na slavné osobnosti, které už měly jméno, ale nedokázaly je plně využít. Ryan Reynolds a The Rock se snaží zachránit film svými klasickými vtipy; některé jsou dobré, některé špatné. Film je celkově silně průměrný, herecké výkony Gal Gadot jsou spíše průměrné, a sám o sobě film neměl ani smysl natáčet,z filmu jsem se neodnesl nic a vlastně žádné zapamatovatelné scénky si nepamatuju
  15. Babovřesky
    Babovřesky (2013)
    4
    Nevím jestli mám tomuhle filmu dat 3/10 nebo 4/10 ale tak humor tu nějaký zde je humor ve filmu je spíše k pousmání než abych chechotal.
  16. Coach Carter
    Coach Carter (2005)
    8
    Kvalitní film! Samuel L. Jackson tu předvedl skvělý výkon v roli trenéra basketbalového týmu, který minulou sezonu vyhrál pouze 4 utkání. Carter vlastně působí jako vzor nebo otec pro své svěřence. Musím však snad vytknout střih a kvalitu kamery a ještě Cruze, který odešel a poté se vrátil do týmu tak 100x.
  17. Dámský gambit
    Dámský gambit (2020)
    8
    Dobrej miniseriál, který zaujme snad každého diváka, který se jen trochu zajímá o šachy. Kamera, střih a celková kvalita si zaslouží 8/10.
  18. Tah pěšcem
    Tah pěšcem (2014)
    8
    Skvělý film, Tobey tu předvedl mistrovský výkon. Děj se vlastně odehrává během studené války, kdy SSSR a USA zkouší vyhrát na každém poli. Bobby Fischer je v průběhu filmu stále více pohlcen šachama, a postupem času je vyděšený zřejmě ze všeho. I během šachové partie způsobuje nepokoje. Bohužel jeho příběh nedospěje k happy endu.
    • herecké výkony
  19. 10 pravidel jak sbalit holku
    10 pravidel jak sbalit holku (2014)
    6
    Pohodový film na relaxování. Na to, že je to český film, tak je to docela kvalitní snímek . Humor tu zde samozřejmě nechybí, a obsazení také není špatné. Marek tu vlastně představuje většinu mužů, co mají problémy promluvit si s ženou. U filmu jsem se bavil, ale film bych si dvakrát nepustil. Nic ohromujícího.
    • obsazení
  20. Joey
    Joey (2004)
    5
    Hodně průměrný možná i podprůměrný seriál se snaží ještě něco vymáčknout z Přátel a tento seriál se také snaží uspokojit fanoušky kterým vadil jak Joey v přátelích skončil.
  21. Průměrňákovi
    Průměrňákovi (2009)
    8
    Kvalitní sitcom, který jsem viděl asi 100x. Tento seriál má skvělé obsazení, každý herec se hodí ke každé postavě. Mike je živitel a pán domu, Frankie drží rodinu pohromadě. Axel je klasický puberťák, Sue holka, co dodržuje pravidla, a nakonec Brick, který je divný sám o sobě. Herecké výkony jsou skvělé, každý herec zahrál svoji roli výborně, a postavy mají postupem času skvělý vývoj. Řekl bych, že je to klasická americká rodina.
    • herecké výkony
    • obsazení
  22. Ženatý se závazky
    Ženatý se závazky (1987)
    6
    Jako mladý kluk mě tento seriál docela bavil, ale postupně jsem neměl zájem se na něj koukat. Al je vlastně jediný samoživitel, děti a manželka jsou nevděční paraziti. Humor je podprůměrný a herecké výkony průměrné, stejně jako střih a kamera.
  23. G.I. Joe: Odveta
    G.I. Joe: Odveta (2013)
    5
    Velkej průměr na začátku zabili hlavní postavu herecké výkony jsou snad podprůměr a The Rock zahrál podprůměrný výkon příběh je tak debilni ze to není možné. na tohle se max kouknout pokud chcete zabít čas
    • herecké výkony
  24. Nejvyšší pocta
    Nejvyšší pocta (2020)
    7
    Film se točí kolem Sebastiana Stana, který dostal za úkol odměnit Pitsenbargera za jeho hrdinské činy během Vietnamské války. Děj a střih jsou kvalitní a klasické, takže nečekejte žádné super střihy. Pokud hledáte akci, tak je jich tu snad jen pár, a to jsou spíše přestřelky. Film také ukazuje, že bojovat ve Vietnamu už dávno nemá smysl.Film je podle mě takový průměr až nadprůměr Sebastian Stan to zahrál dobře.A Samuel L Jackson tomuhle filmu pomohl.
    • obsazení
    • pomalý děj
  25. Barva vítězství
    Barva vítězství (2016)
    8
    Skvělý, poutavý film v době, kdy lidé tmavé pleti jsou spíše tolerováni než respektováni. Film je o běžci jménem Jesse, který má talent v atletice. Postupně láme rekordy a jen za jeden turnaj jich zlomí čtyři, což je neuvěřitelné.A Pravděpodobně se to nikomu nepodaří. Bohužel v Německu jsou tmaví lidé považováni za "odpad" a tamní vůdce dokonce odmítne podat ruku Jessemu. Po olympiádě je v USA stále nerespektován, a bohužel, příběh nemá happy ending. I tak je tento film kvalitně natočený, a divák zde soucítí s Jessem a s lidmi tmavé pleti.
  26. jOBS
    jOBS (2013)
    7
    Docela kvalitní film, kde Steve Jobs začíná v garáži a vyrábí čipy s Wozniakem, který ho později opustí, včetně prvního investora. Ashton skvěle zahrál Steva Jobse, a je zde vidět, jak postupně ztrácí své já. Pak jmenuje výkonného ředitele Johna Sculleyho s vizí, že mu nestrčí kudlu do zad. Celkově bych řekl, že tento film je docela dobře natočený, ale po druhe bych se na něj maximálně podíval jen na zajímavé scény.