Profilový obrázek

kapibara

Lucie

Komentáře 21

Od nejnovějších
  1. Bajkeři
    Bajkeři (2017)
    5.5
    Nebylo to tak špatné, jak jsem čekala. Některé vtipy mě upřímně pobavily, ale pořád nechápu, proč jsme na tom tolik špatně s herci, že hrají zpěváci. Myslela jsem, že mají jinou náplň povolání a v tomto případě obsazení úplně nechápu. Dávám 100 %. Joke.
  2. Hora mezi námi
    Hora mezi námi (2017)
    5.5
    Kate Winslet je kočka. To musím říct v jejím věku i já, že bych tak chtěla jednou vypadat, ale Idrisem Elbou nemají žádnou zapamatovatelnou chemii a krom záběru na zasněženou krajinu, kterou byste hezčíviděli s Gryllsem musím vypíchnout akorát záběr z letadla na jeden střih, ten je povedený. Jinak se filmu nepovedlo vyprofilovat do žádného žánru, až zůstal stál jako kůl v plotě.
  3. Příšerákovi
    Příšerákovi (2017)
    2
    To Vám byl ale děsnej animák. Do teď netuším, co to těm dětem mělo dát za ponaučení, protože pobavit je nebylo cílem tohoto projektu. Ale díky takovýmto filmům si můžu myslet, že filmový odpad se propadá dál a dál. Ale líbí se mi překlad. Více vystihuje podstatu filmu.
  4. John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    8
    Keanu Reeves je srdeční záležitost. A akční žánr mu sedne jak hrnec na... Je skvělé, že se k němu vrátil respektive k jeho čistému půvabu a nesnaží se prosadit přes dalších 47 dalších filmů. Je to stejný případ jako Deadpool. A doufám, že zakončení trilogie bude správně uzemněné a zároveň velkolepé.
  5. Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    7.5
    No na jednu stranu jsem se na to nemohla koukat. Na druhou stranu to bylo něco jiného a opravdu silného. Skvělá rozlučka. A asi bohužel. Protože tímto směrem by to mohlo klidně pokračovat. Uvidíme, jestli se do originálního X-men světa dostane alespoň Dafne Keen.
  6. Sedmý syn
    Sedmý syn (2014)
    5
    Sedmý syn bohužel není tou fantasy pohádkou, která by vám vyplnila místo po Pánovi prstenů. Ačkoliv se snaží o pořádnou velkolepost, tak má do ní daleko i přes casting, za který by se netřeba stydět. Kdyby herce režíroval nikdo jinej a donutil je hrát aspoň na 100 %, když ne 110.
  7. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    5
    Letos jsem se již spálila s BvS a X-men, ale po prvním traileru jsem věřila, že s ekonečně dočkám pořádného blockbusteru, co v mé současné topce předežene aspoň Eddie the Eagle. Přestože zbytek kampaně jsem již spíše minula, tak natěšenost zůstala a nakonec film srazila do průměru.
  8. Barbar Conan
    Barbar Conan (1982)
    6
    Film mám zafixovaný spíš ze shlédnutí jako malá. V dnešní době mi přijde již lehce za zenitem, ale přestože nejsem žádná velká vyznavačka fantasy, tak svaly Arnolda a dobrá hudba potvrzují, proč je z tohoto filmu jedna z nejznámějších klasik na světě. Škoda, že krom svalů nepobral i nějaký herecký um.
  9. Mělčiny
    Mělčiny (2016)
    7.5
    Blake Lively miluju už od dob GG a na film jsem se proto hodně těšila. Nečekala jsem ovšem žádný velkofilm a také jsem ho nedostala. Přesto se jedná o fajn film na delší večery a já si ho pustím spíše než třeba Čelisti, i když příběhem jsou to filmy nesrovnatelné. Přesto Shallows odsýpají a na nádhernou Blake se krásně kouká.
  10. Správní chlapi
    Správní chlapi (2016)
    9
    Hrajou tam miláčci - Crowe a Gosling. Takže jsem se těšila jako malá a dostala jsem to, co jsem chtěla. Hláškující frajery. Hutnou akci a děj jak z pornofilmu. Ačkoliv jsem občas musela uhýbat pohledem, tak věřím, že z tohoto filmu se jednou stane oblíbený film na dlouhé večery, i když mu do PF pořád něco chybí.
  11. Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    5
    Je to smutné. Orci vypadají naprosto geniálně, ale nesmějí přijít do kontaktu s nikým jiným. Pak to totiž celé působí jako pěst na oko. Přestože jsem WoW ani W nikdy nehrála, tak s dějem jsem problém neměla, i kdž jiní lidé v kině evidentně ano, takže někde chybka asi bude. Přesto až to budou dávat někdy mimo hlavní vysílací čas v telce, dám tomu jistě ještě šanci.
  12. Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    6.5
    Návrat mých dětských hrdinů se neobešel bez počátečních roliček pro zábavné členy prvního filmu - Bourák is back. To mi ani nevadilo, ale i když chápu, že ztráta přítele je zlá věc, tak celkové vyznění filmu bylo místy až zbytečně ponuré, pořád to je animák hlavně pro děti. Přesto jsem rád postavičky zase viděl, ale snad je již dají k ledu na dobro.
  13. Hardcore Henry
    Hardcore Henry (2015)
    2.5
    Poslal mě na to bratr a zasloužil by pár facek. Film nemá žádný děj, ale oproti videům na youtubu má 90 minut, které sice utíkají, ale odnikud nikam. Ráda jsem ale viděla v něčem Haley Bennett. A některé gagy byly povedené (hlavně s Jimmym). Ale krom bolesti hlavy si už na nic moc dalšího z filmu po pár dnech nevzpomenu. Ale zajímavé je, že jsou lepší scény, v kterých se střílí, než ty, v kterých se skáče.
  14. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    9
    Skvělý film s legendárními scénami a dnes již oscarovým hereckým ansámblem. No jo, ještě je to přece od Martina Scorseseho. Ale upřímně, je až strašidelné, jak se mi život takového zloducha líbil. Ale naštěstí jsem měla pořád pocit, že na tom něco smrdí a vrátila se tak ke svojí práci v kanceláři. Takže skvělá zábava a snad neinspiruje zbytečně moc "prodejců".
  15. Orel Eddie
    Orel Eddie (2016)
    7.5
    Egerton! Jackman! Show! Je to dojemný příběh a ačkoliv jsem po návštěvě kina dohledala, že z většiny vymyšlený, tak chudák opravdový Edwards, jestli ho lidi měli za takového "pošuka". Film ho líčí jako trochu jednoduššího jedince, ale pro mě to byl opravdový srdcař a dobrák. A je škoda, že je sport tolik o penězích a ne o takovýchto příbězích. Ale zase aspoň vyniknou a my pak dostaneme hezky natočený film, který se zbytečně nebere moc vážně.
  16. Agent Carter
    Agent Carter (2015)
    5.5
    Retro seriál, který bohužel nenaplnil očekávání a ačkoliv se s druhou řadou o něco zvedl, tak po tolika šancích už to na pokračování nevypadá. Není žádnou nutností seriál vidět a rozšířit si tak základy o MCU.
  17. Agents of S.H.I.E.L.D.
    Agents of S.H.I.E.L.D. (2013)
    7
    škoda, že se začalo tak na půl plynu, ale v současnosti je pedál až na podlaze a rozhodně stojí za to, přečkat první polovinu 1. série. A když si k seriálu otevřete nějaké komiksové postřehy, tak je sledování o to zajímavější.
  18. Arrow
    Arrow (2012)
    6
    Začalo to jako temnější seriál na motivy komiksu a skončilo to u telenovely. Škoda, že se druhá série opřela o tak silnou postavu na postu záporáka, že ani těžkejma kalibrama už se té sérii seriál nemůžu rovnat :) kvůli druhé sérii ale doporučuji.
  19. Repo Men
    Repo Men (2010)
    5.5
    Law je fešák, Whitakerovi leze oko šejdrem, ale jinak film nic moc krom závěrečné bitky nenabídne. A upřímně mi vadí to samořezání.