Repo Men

68%
Repo Men
Ve futuristicky laděném akčním thrilleru Repo Men si dokázali lidé prodloužit život a zlepšit jeho kvalitu, a to díky vysoce sofistikovaným a drahým mechanickým orgánům vyrobených společností Union. Odvrácenou stranu těchto lékařských novinek představuje fakt, že pokud nezaplatíš, tak Union pošle své velmi dobře vycvičené gorily, aby si vzal zpět to, co jim patří... a to bez ohledu na zdraví nebo přežití. Jude Law v roli Remy pracuje pro Union jako jeden z nejlepších goril. Při práci ale dostane infarkt, a probudí se už s novou vynikající implantací srdce.. a s velkým dluhem. Ale takhle nemůže pracovat. Když nemůže platit, tak Union pošle svého nejlepšího vymahatele, Remyho bývalého parťáka Jakea, aby ho vystopoval. Teď se lovec stal sám kořistí. Remy se připojí Beth, která je taky na seznamu dlužníků, která ho naučí triky, jak zmizet ze systému. Musí se vypořádat s Jakem a stát se mistrem útěku.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Repo Men je prvním velkým filmem Miguela Sapochnika a já myslím,že se nemá za co stydět. Blízka budoucnost moc originality nepobrala,ale není se čemu divit,protože skoro každá představa budoucnosti je drsná a nekompromisní. Technicky velmi slušné a režie působí velmi jistě. Herecky standart kde nikdo nevybočuje z řady. Sympatická jednohubka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Na první pohled ne nějak zvlášť originální thriller o optimistické budoucnosti, který se ale díky soundtracku a závěrečné cca půlhodince stává nezapomenutelným.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Film s nápadnými efekty, zpočátku s né moc zajímavým dějem který se ke konci promění v ucházející akci. Nej scénka s psacím strojem.

Dodatečné informace

Původní název:
Repo Men (více)
  • USA Repo Men
  • USA Repossession Mambo
  • USA Vymahači
Premiéra v ČR:
1. 3. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA, Kanada
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
32 mil. USD
Tržby:
18,41 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch