Profilový obrázek

Janinna23

Jana Nitková

Komentáře 16

Od nejnovějších
  1. Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    10
    Fantastická zvířata a proč na ně zajít? Protože jsou fakt fantastická, roztomilá a vsadím se, že nebudu jediná, kdo by chtěl mít některá z nich doma. Dalším dost dobrým důvodem, proč film vidět je Eddie. Pro mě je on sám nadpřirozenou postavou, takže sem zapadl naprosto neskutečně. Sice nechci porovnávat s Harrym, ale ono to nejde, protože při sledování se prostě ten onen božský pocit dostavil. Šimrání v břiše, husí kůže, slzy nadšení... vždyť to beztak znáte. Rowling nezklamala a já chci žít v její hlavě. :))
  2. LEGO® Batman film
    LEGO® Batman film (2017)
    3
    Film napsaný armádou lidí na Red Bullech. Gejzíry nápadů mrzačené "nedějem", který jakmile na moment zpomalí, začne obratem nudit. LEGO příběh byl reklamou chytrou. Batman už je jen reklamou značně vypočítavou. Seděl mi dabing, Batman ok. Ale hinak... škoda mluvit.
  3. Snowden
    Snowden (2016)
    10
    Film mne velice zaujal, se špičkovým hercem v čele. Co mne trochu mrzelo bylo zbylé obsazení rolí, které mi k postavám moc neseděly. Ale jinak byl film výborný, poutavý a měl by zaujmout každého diváka. A také nutí k zamyšlení - to spousta filmů dnešní doby bohužel postrádá.
  4. Harry Potter a Fénixův řád
    Harry Potter a Fénixův řád (2007)
    10
    Jeden z nejlepších dílů z celé ságy - herci v nejlepších letech a úžasný režisér. Škoda, že již nepokračují, ale v nejlepších se má přestat. Film byl součástí mého dětství, což bylo skvělé, být u zrodu něčeho tak úžasného.
  5. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    10
    Benedict Cumberbatch opět zazářil, jako vždy. Film byl příjemná oddechovka a velice jsem se bavili. Rozhodně doporučuji, stojí za to.
  6. Zkrocená hora
    Zkrocená hora (2005)
    8.5
    Heath byl PAN herec, stejně tak Jake zvládl svou roli naprosto přesvědčivě. Pro mne velmi poutavý a zajímavý film o, pro ně a jejich dobu, nepřípustné lásce mezi dvěma muži. Krásně znázorňuje gaye jako normálního člověka, ne nikoho přecitlivělého a zženštilého, jak mají některé filmy v oblibě. Pro mě skvělý zážitek.
  7. Hobit: Bitva pěti armád
    Hobit: Bitva pěti armád (2014)
    4.5
    První dva díly Hobita mne zaujaly, třetí mi přišel jako naprostá nuda. Neustálé máchání zbraněmi a příběh skoro žádný. Bilbo tu dostal velmi málo prostoru, naopak nudné, nedůležité postavy dostaly prostoru až moc. Upřímně, nejvíce jsem si na tomto dílu užila část, kde vystupoval Smaug - příjemný hlas Benedicta to alespoň trochu ozvláštnil. Jinak se tento díl rozhodně nedá považovat za úspěšný vrchol trilogie. Celé to zachraňoval Martin Freeman a jeho vtipné momenty, ale to je tak vše.
  8. Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    6
    Herec skvělý, herečka mi lezla vyloženě na nervy. Čekala jsem trhák, u kterého se budu bavit, nicméně jsem byla spíše zklamaná. Rozuzlení bylo nakonec to nejpředvídanější v podání mrchy mamželky. Nic, co by mne překvapilo, bohužel. Za Benův výkon hodnotím lépe, nicméně film celkově není žádné terno.
  9. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    2.5
    Pro mne absolutní propadák. Šíleně medializovaný film a skutek utek. Nelíbí se mi zpracování, otřepané fráze a bohužel ani herci samotní - nechytlavé, rádoby pěkné tvářičky nejsou nic pro mne - ve filmech je důležité charisma a oni ho nemají - smůla.
  10. Zbav se svých miláčků
    Zbav se svých miláčků (2013)
    10
    Film, který by měl vidět každý. Je to kus histrorie, velmi poutavý příběh a herci zvládli vše na jedničku. Nuda? Tady se jí nedočkáte. Je pravdou, že ne každý snese poukázání na vztah dvou mužů - naše společnost je ještě stále, bohužel, v určitých věcech velmi omezená. Pokud s tím problém nemáte, směle do toho - z filmu si odnesete patřičný zážitek a určitě toho nebudete litovat.
  11. Harry Potter a Princ dvojí krve
    Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
    10
    Harry Potter mne provází od mého dětsví, každý rok jsem netrpělivě čekala na vydání dalšího dílu. Šestý díl je pro mě absolutní TOP. Příběh Severuse Snapea je v celém závěru (k přihlédnutí i ke zbylým dílům) neuvěřitelně dojemný a nenáviděný profesor je vlastně po své smrti prohlášen za hrdinu. To ale odbíhám - tento, tedy šestý, díl má neuvěřitelnou atmosféru, temnotu a takový zápal, že se člověk nenudí. A nepostrádá ani humor - scéna s pohřbem obrovského pavouka a mírně "sjetého" Harryho je více než úsměvná. :-)
  12. Láska nebeská
    Láska nebeská (2003)
    10
    Láska Nebeská je moje srdeční záležitost. Nemám v oblibě příliš sladké romantické komedie, ale tato je úžasná v každé své minutě. Hvězdné obsazení herců také udělalo své. Alan Rickman, jeden z mých nejoblíbenějších herců (s naprosto skvělým hlasem), mi z celého filmu utkvěl nejvíce v paměti, jeho příběh byl plný zvratů, zklamání, prozření a odpuštění - a nic z toho nepůsobilo násilným dojmem. A Billy tomu dával patřičnou korunu humoru! :-)
  13. Na hraně zítřka
    Na hraně zítřka (2014)
    10
    Podle mého tento film předčil všechna očekávání. Nečekané zvraty, stálá akce - to je to, co divák od filmu žádá! Potvůrky naprosto skvěle proracované, hlavní herci s velikým charismatem - úžasný výběr. Řadím ho mezi filmy, u kterých mi nedělá problém, vidět je stále dokola. Doufám, že se na podobné téma objeví další, protože by byla škoda, kdyby se podobné filmy neobjevovaly častěji. Konec byl pro mne naprosto nečekaný a o to více mne mile překvapil. A co si budeme povídat, Tom Cruise je prostě kus! :-)