mia.s

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Kouzlo měsíčního svitu
    Kouzlo měsíčního svitu (2014)
    4.5
    Hned na zacatek musim upozornit, ze nejsme uplne fanda Woodyho filmu.. Tento pribeh byl pro mne az priserne povrchni nic nerikajici. O nejak jiskreni mezi hlavnimi postavami se neda mluvit vubec. Po 15 minutach jsem si to pretocila na poslednich 15 minut a nemam pocit, ze bych o cokoliv prisla.
  2. Na dřeň
    Na dřeň (2012)
    8.5
    Velmi silny pribeh a uzasne herecke vykony. Pribeh dvou lidi v urcite fazi jejich zivota, kdy si oba sahnou na dno a navzajem se spolecne drzi nad vodou. Ma to hloubku, ale zaroven nechava divaka, aby si domyslel co se za urcitymi motivy skryva...
  3. Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    8
    Napínavý postupně se rozvíjející příběh s nečekaným zvratem. Dobré herecké výkony..a docela nečekaný konec.
  4. Hobit: Bitva pěti armád
    Hobit: Bitva pěti armád (2014)
    6.5
    Ač jsem velký fanda a myslím, že bych ledacos přehlédla a odpustila. Tohle byl mazec..a bohužel ne v dobrém slova smyslu. Kdybych pominula scénář a semm tam nějaké to nelogično.. ty bitvy se odpustit nedají. Úplně odbité totálně přehnané např. pár trpaslíků porazí půlku armády skřetů, Bilbo zabíjí skřety kamínkem..tak strašně přehnané až do trapna ani to už nebylo napínavé spíše směšné. Velká škoda. Body navíc za vizuální efekty a z ůcty k předešlým dílům.
  5. John Wick
    John Wick (2014)
    7
    Na film jsem šla se smíšenými pocity jen přece ten popis, že se Reeves bude prát kvůli zabití svého psa...Možná i protože jsem neměla velká očekávání film příjemně překvapil. Akční scény super, mělo to spád ani chvíli nenudilo. Příběh byl vcelku uvěěřitelný (bavíme se o akčním filmu, ne o dochuplném dramatu). Reevce akci zvládal s přehledem. Hudba do filmu taky perfektně zapadla a v některých scénách (v klubu) i pobavila..Prostě jak už tu bylo řečeno akčňák jak má být.
  6. Hodinový manžel
    Hodinový manžel (2014)
    5
    Rozhodně film patří k příjemnějším českých komediím. Není to hloupé, pár vtipných scén to mělo, i když za sebe jsem od takového hereckého složení čekala větší nářez.
  7. Rohy
    Rohy (2013)
    8
    Musím říct, že už delší dobu jsem neviděla tak příjemný film. Zajímavý a dobře zpracovaný nápad, má to drive, nenudí to. A i když nejsem zrovna fanoušek Redcliffa, tady musím říct, že hraje skvěle, jako herec se hodně posunul dopředu. Pokud hledáte něco duchaplného tak si film nepouštějte, ale jako velmi příjemná a kvalitní oddechovka je to super.
  8. Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    7
    Tak nevím, velmi chválený a propagovaný film. Ale na mne působil tak nějak prvoplánovitě. Všichni jsme se pobrečeli...ale nějak mi tam chybělo něco navíc co by to posunulo trochu dál. Takhle je to film na jedno dopoledne, poplačete si a zapomenete..
  9. Dárce
    Dárce (2014)
    5.5
    Na tento film jsem šla především kvůli Jeffu Bridgesovi mám ho jako herce velmi ráda. Nápad velmi zajímavý, ale nedotažený. Postrádalo to hloubku a místy i logiku. Navíc další otevřený konec, aby se mohla točit dvojka....