Sabina Rojková

5.3
Sabina Rojková
Sabina Rojková
none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none" class="MsoNormal"> Arial;mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:EN-US">  mso-ansi-language:EN-US">S herectvím začala v 6 letech, kdy se rozhodla navštěvovat hodiny tanečního divadla. Od svých 9 let navštěvovala v Krušnohorském divadle Teplice hodiny herectví. Od roku 2008 se účastnila letních a zimních hereckých soustředění s profesionálními umělci. none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none" class="MsoNormal"> 13.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:EN-US">Jejím prvním velkým divadelním úspěchem bylo přijetí do divadla ABC v Praze, kde získala dětskou roli Adélky v představení Jana Eyrová. Tímto představením se herectví začala věnovat profesionálně. Od února 2010 hrála také v pražském divadle Rokoko v představení s názvemKrvavá svatba.
Sabina má zkušenosti nejen s divadelním, ale také s filmovým herectvím. Její první klapka padla v dubnu 2010, kdy začala natáčet český oblíbený seriál Ulice. V roce 2012 byla přijata na státní konzervatoř v Praze.
V lednu 2013 začíná zkoušet divadelní představení Růžové brýle v divadle Ungelt, ve kterém hraje se Zuzanou Bydžovskou a Hanou Maciuchovou. V roce 2013 také natáčí novou českoupohádku Jana Svěráka s názvem Tři bratři nebo film Poslední cyklista od Jiřího Svobody. Koncem roku získává roli v divadelním představení Srpen v zemi indiánů, které se hraje v plzeňském divadle J. K. Tyla. Od března roku 2014 můžete navštívit divadlo na Vinohradech, kde hraje v představení s názvem Poslední z Haussmanů. none;text-autospace:none" class="MsoNormal"> mso-bidi-font-family:Arial;letter-spacing:-1.0pt;mso-font-kerning:.5pt; mso-ansi-language:EN-US">Zpěv none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none" class="MsoNormal"> 13.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family:Arial;mso-font-kerning:.5pt; mso-ansi-language:EN-US">Zpěvu se věnuje už od svých 3 let, kdy začala chodit do školky. Byla doporučena na ZŠ s rozšířenou výukou hudební výchovy, kterou začala od 1. třídy navštěvovat. V té době vystupovala na různých koncertech v dětském pěveckém sboru Poupata.
Od 6. třídy studovala na Gymnáziu J. A. Komenského, ale zpěvu se věnovat nepřestala. Do svého absolvenství navštěvovala paní učitelku Galinu Proklovou v ZUŠ. Chvíli dojížděla do Prahy na soukromé hodiny zpěvu k profesionální skladatelce Nikol Davídkové. Nyní se ve zpěvu zdokonaluje na státní konzervatoři v Praze. none;text-autospace:none" class="MsoNormal"> mso-bidi-font-family:Arial;letter-spacing:-1.0pt;mso-font-kerning:.5pt; mso-ansi-language:EN-US">Tanec none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none" class="MsoNormal"> 13.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family:Arial;mso-font-kerning:.5pt; mso-ansi-language:EN-US">Od svých 6 let navštěvovala Taneční divadlo Teplice. Dříve se kratší dobu věnovala mažoretkám. V roce 2008 tančila v Krušnohorském divadle Teplice ve Styl-Dance, kde se věnovala standardním a latinskoamerickým tancům. V roce 2010 se vrátila zpět do ZUŠ, kde začínala tancovat v 6 letech. Tam se pravidelně zdokonalovala s MgA. Renatou Kiršnerovou a Jakubem Henzlem. Momentálně se tanci věnuje na státní konzervatoři v Praze, stejně jako herectví a zpěvu. none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none" class="MsoNormal"> 13.0pt;font-family:"> yes"> Zdroj: oficiální web: normal">http://www.sabinarojkova.cz none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none" class="MsoNormal">  none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none" class="MsoNormal">   
Narození:
12. 6. 1997
Teplice

Znáte z


Sabina Rojková: Filmy a pořady 24