Profesor T.

60%
Profesor T.
Jáchym Taubner je špičkový profesor kriminologie, ale také výstřední egocentrik, s nímž není snadné vyjít. Zavedený rytmus života mu naruší z jeho bývalá studentka Amálie Drápalová, nyní nadporučice kriminální policie, která Taubnera požádá o pomoc při řešení mimořádně složitého případu. Z původně plánované výjimečné spolupráce se stane pravidelná praxe, během níž vyplyne na povrch mnohé z osobních životů obou postav. Profesor T. je kriminální seriál, v němž Pavel Řezníček ztělesňuje titulního protagonistu.




avenis
avenis
8 145 bodů
6
Detektivní seriál, kterému není co vytknout, ale ani není co pochválit. Pobaví snad jen mysofobická postava Jáchyma Taubera, který s kamennou přímočarostí říká věci na rovinu jako buldozer a své okolí neustále zabezpečuje aerosolem s desinfekcí. Kriminální případy jsou na vedlejší lince, ale vždy máme mít s vrahem jistý druh soucitu a pochopení. Je to celé takové povrchní a plytké, nezáživné a celkem nudné. Prostě žádná pecka. A ty upnuté ženské límečky ke krku jsou divné.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9.5
Tohle je velice neobvyklý krimi seriál, který se vymyká všem těm Specialistům, Kriminálce Anděl apod. A Pavel Řezníček tam podává velmi netradiční herecký výkon! Jitka Schneiderová v roli šéfky celého policejního oddělení Terezy Flanderkové vypadá rovněž dobře. Karla Havlíčka bych za hudbu také ráda pochválila.

Dodatečné informace

Původní název:
Profesor T. (více)
  • Česká republika Profesor T.
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch