Ordinace v růžové zahradě 2

29%
Ordinace v růžové zahradě 2
Plakát traileru
Dramatické příběhy kamenických chirurgů, pediatrů a gynekologů. Lékaři zažívají drama téměř každý den, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... Pavlu Barnovou čeká osudový zvrat i nová naděje. Dalibor Frynta a Vladimír Pusenský budou hledat lásku a rodinnou pohodu a jejich hledání se možná nebezpečně protne. Eduard a Běla jsou sice čerstvě spolu, ale přesto je brzy čeká život ve třech! Magda a Čestmír zjistí, že jen láska někdy ke štěstí nestačí. Mladí doktoři z chirurgie opět přinesou do příběhu humor, ale dočkají se i perných chvilek a kruté zrady. Vrátí se staří známí a pořádně zamotají s osudy stávajících hrdinů. Dočkáme se svatby, těhotenství, lásek i rozchodů, ale koho čeká štěstí a kdo vsadí na špatnou kartu, o tom rozhodnou teprve příští měsíce.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
0
Stejně jako Ulice se i z Ordinace v růžové zahradě stal nekonečný seriál. Kamenice jakožto místo s největším kriminálním výskytem a úmrtnostní si nedělá jako nemocnice vůbec dobré jméno. Tohle příšerné pokračování navazuje tam kde Gyndastory 1 skončila,jen do obsazení nabrali posili v podobě primáckých rádoby herců jako je například odborník na intriky Martin Zounar. V práci občas zaslechnu jak se o tom kolegyně baví a jen nevěřícně kroutím hlavou,že to vážně ještě někdo sleduje.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
0
Kdy už to přestanou točit? Až některému labilnímu manželovi, kterému žena sedí večer u růžovky rupnou nervy a stane se neštěstí? :) Na to se zkrátka nedá dívat.. celý den je zahnojen upoutávkami na růžovku a v televizních novinách na nově se vždy těším, co provede Martinčák či s kým spí tentokrát Zdena či kdo. To snad ani není možné, není to na žalobu toto vkládat do zpravodajství? Dokonce jsem přestal mít rád i Mra Žbirku ( trošku si dělám srandu ale jsem na tu píseň vysloveně alergický. Více chválit nebudu, za to mi tento škvár nestojí.. a stejně je to HROZNÉ :) 0% podruhé v historii mých recenzí.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
2
Pankáčských dvacet:-) Znám lidi co to sledují a baví se o tom. Pro mě nestravitelná záležitost.

Dodatečné informace

Původní název:
Ordinace v růžové zahradě 2 (více)
  • Česká republika Ordinace v růžové zahradě 2
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné