Ordinace v růžové zahradě 2

29%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
0
Stejně jako Ulice se i z Ordinace v růžové zahradě stal nekonečný seriál. Kamenice jakožto místo s největším kriminálním výskytem a úmrtnostní si nedělá jako nemocnice vůbec dobré jméno. Tohle příšerné pokračování navazuje tam kde Gyndastory 1 skončila,jen do obsazení nabrali posili v podobě primáckých rádoby herců jako je například odborník na intriky Martin Zounar. V práci občas zaslechnu jak se o tom kolegyně baví a jen nevěřícně kroutím hlavou,že to vážně ještě někdo sleduje.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
0
Kdy už to přestanou točit? Až některému labilnímu manželovi, kterému žena sedí večer u růžovky rupnou nervy a stane se neštěstí? :) Na to se zkrátka nedá dívat.. celý den je zahnojen upoutávkami na růžovku a v televizních novinách na nově se vždy těším, co provede Martinčák či s kým spí tentokrát Zdena či kdo. To snad ani není možné, není to na žalobu toto vkládat do zpravodajství? Dokonce jsem přestal mít rád i Mra Žbirku ( trošku si dělám srandu ale jsem na tu píseň vysloveně alergický. Více chválit nebudu, za to mi tento škvár nestojí.. a stejně je to HROZNÉ :) 0% podruhé v historii mých recenzí.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
2
Pankáčských dvacet:-) Znám lidi co to sledují a baví se o tom. Pro mě nestravitelná záležitost.
Had
Had
12 338 bodů
0
Rozpor už v samotném názvu: zatímco v "jedničce" se v růžovém domečku odehrávala podstatná část děje, "dvojka" už na Růžovku rezignovala a odehrává se v kamenické nemocnici. Ale co - lidi jsou přece na ten název zvyklí, tak proč něco měnit ... Alergie na znělku a pud uchopit ovladač pokaždé, když se ozvou její první tóny trvá, jen je mně líto, jak si někteří slušní herci (Štěpánek, Adamovská) kazí herecké renomé, ale chápu - za peníze (nejen) v Praze dům. Scénáristicky i režijně pásová výroba.
kedl
kedl
6 380 bodů
2
Nekonečna kravina.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
0.5
Absolutní dno všeho, co bylo kdy odvysíláno.
limeta
limeta
5 175 bodů
2
- Je až neuvěřitelný, kolik se toho dá uvařit z vody
Cettlovka
5 032 bodů
2
Jestli tohle někdy byl ucházející nekonečný seriál, tak posledních asi 100 dílů to je jedna velká katastrofa.
kery-
kery-
3 671 bodů
0
Mám nový báječný nábytek od Jamallu!
saboter
saboter
3 564 bodů
1.5
Tak tohle je naprostá příšernost kterou Nově vymýšlejí opravdu tak že by se stoho normální člověj zblil a až bude poslední díl tak mi už nebudem mezi živými.