Co ste hasiči

52%
Co ste hasiči

Každá ves v Čechách má hasičskou zbrojnici. Stejně tak i vesnice Horní. Sbor dobrovolných hasičů zde vede svérázný Petr Pospíšil (Petr Rychlý). Má trochu horkou hlavu a před nikým si servítky nebere. Je to ale férový chlap, který vede svůj sbor až se starosvětským smyslem pro zodpovědnost, a ve vesnici ho proto mají rádi. Tedy až na vypočítavého starostu Vladimíra Urbana (Václav Kopta). Ten se totiž přes hasiče snaží vyvádět peníze z obecního rozpočtu a Petrova poctivost se mu vůbec nehodí do krámu. Starosta se proto snaží Petra a jeho hasičské jednotky všemožně zbavit. Souboj mezi Petrem a starostou je ústředním motivem nového českého seriálu plného rázovitých postav z malebného Ladova kraje. (TV Nova)





Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4
Takže komedie. Ano? Po tomto seriálu jde vždycky Kameňák. Já netušila, že to bude Kameňák na druhou! Zdeněk Troška to nerežíruje, tak jsem si myslela, že to bude trošku inteligentnější komedie, když tam hraje Václav Kopta nebo Petr Rychlý. V TV Pohoda to bylo v čísle 28/2021 dokonce zelené, tedy výborné! Proboha, vždyť to nemá žádný kloudný děj. A vtípky typu "Žít s chlapem je hrozný, ale žít bez chlapa je ještě horší", nebo "Oči máš na hovno, ale slyšíš jako rys!" jsou pro hodně "jednoduché" diváky. Jen co je pravda!!!
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 247 bodů
1
Opravdu se snažím být nestranný,vůči české produkci všeho toho smilstva a przneni české kinematografie.ale prostě to nejde..další odpad jak říkají,televizní zábavy..sázka na pořad ty samé herce,může být pro někoho sázka na jistotu,pro mě jen utvrzení,že čeští herci se stávají jen lehkými děvami českého průmyslu.kde jsou doby kdy čeští herci hráli po boku amerických hvězd.Viz Pan Roden..další český nekoukatelny paskvil..česká kinematografie pro mě umřela v roce 2007,a nikdo se nesnaží o reinkarnaci,spíš se zakopává(česká kinematografie) čím dál tím víc pod zem,a u toho se náramně bavi
Ku
460 bodů
5
Málo dobrý

Dodatečné informace

Původní název:
Co ste hasiči (více)
  • Česká republika Co ste hasiči
Premiéra v ČR:
2. 7. 2021
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch