John Wick 2

81%

Komentáře a recenze 75

Dle počtu bodů
Pacman
Pacman
586 bodů
8.5
Poctivá příprava se na výsledku odrazila. Akční sekvence jsou strhující a realistické. Bohužel jich bylo až moc a trochu jsem si po půlce filmu připadal jako v nějaké FPS hře, kde počítačem ovládaní nepřátelé nabíhají před vaši hlaveň a pod vaše ruce. Ale jinak super film. Akční kamera přesná a přehledná, hudba super. Pozadí tajné společnosti Continental dobré. Nakonec sice až moc paranoidní a neucelené, ale najděte mi za poslední dobu něco lepšího. Jsem tedy velice zvědav jak tohle chtějí rozplést.
mikewin
mikewin
569 bodů
8
Dvojka je dějově velmi blízko prvnímu filmu, jen v ní chybí okamžik překvapení. Jinak je to ovšem mistrně zvládnutá střílečka a jen konec diváka mírně zarmoutí :D V zásadě dobrá zábava, když víte co máte od filmu čekat a nehledáte něco hlubšího. Oddech a chvílemi i vtipná zábava.
memphistto
499 bodů
9
Stará škola v novém kabátku, i takto by se dal popsat tento Rkový počin a je dobře, že to není slátanina pro 12 leté. Kdo od filmu příliš nečeká a chce se jen pobavit bude odměněn víc než chtěl. akce, akce, akce to je náplň celého filmu a jelikož je film kratší stopáže, tak se nestihne ani omrzet. :)
wtemplar
wtemplar
462 bodů
9
Opět se jedná o poctu klasickým akčním filmům, kde nesmrtelný hrdina je sám proti celému světu a opět to funguje jako v prvním díle. Oproti jedničce přibylo zajímavějších soubojů, ale naopak absolutně zmizel hudební doprovod (jednička měla skvělý soundtrack, tady není nic).
dis
dis
461 bodů
7.5
Přednosti: Je tam pes. Taky Keanu Reeves, kterýmu fandím už hezký roky - protože je sympaťák i jako soukromá osoba, a pokud dostane roli určitýho typu, tak předvede, že umí hrát. A dočkáme se parádních řežeb. Kdo říká, že tenhle testosteron ronící film je jenom pro chlapy? Mluvil jsem s pár nadšenejma divačkama, a nevzaly jen Reevesův dojímavej ksicht a pár záběrů na holý bicepsy. Choreografie, načasování, provedení akčních scén víc než lahůdkový. Jestli (říkám "jestli") existuje nějakej reálnej svět zabijáků, tak by měl vypadat jako tenhle vymyšlenej: je takovej úhlednej a kulantní. Plus: vorvanej protagonista - ideální model hrdiny, kterej to schytává na budku, a přesto jde dál. Mínus: když se jeden zamyslí, scénář je vo ničem. Žádnej podkres, druhej plán, všechno jen slouží k vytvoření bitevní scenérie, který dominuje Baba Jaga. I když možná - ono by se i nejaký poselství našlo :-)
dana-hrozkova
318 bodů
8
Po zaslouženém úspěchu dostali na dvojku tvůrci víc peněz a je to znát. Filmu prospělo víc exteriérů, více herců a komparzistů. Vizuálně je to pořád žánrovka, staromódní akce střídá další akci. Děj v podstatě hned navazuje na první díl, Keanu Reeves hraje super, člověk fandí vrahovi, uff ;-). Film trochu postrádá působivější zápornou postavu, ale možná se zase dočkáme v trojce, neboť tohle potřebuje další pokračování, sem s nimi.
Ghost Dog
317 bodů
9
Viděno v Imaxu (2D) a naprostá spokojenost. Nedostal jsem, co jsem čekal, dostal jsem víc než jsem čekal. Vymazlená akční jízda, která s úctou rožšiřuje univerzum kapitoly 1 a doufám, že kapitola 3 přijde brzy. Neo má problém, John Wick rules.
zrzinda2408
306 bodů
8.5
Film ze 2 třetin obsahoval přesně to, co jsem od něj čekala a pak několik milých překvapení a pár maličkostí, které bránily tomu, aby film byl opravdu klasika. Je zvláštní, že i přes tu syrovost dokáže diváka vtáhnout do děje a zaujmout. Ne každému se musí líbit, ale za mě jednoznačně ano. Ženy ze sálu často odcházely :)
Morra
235 bodů
7.5
Vesměs to samé jako v prvním díle. Keanu Reeves se po dlouhé době opět našel v nějaké zajímavé roli,která mu nabízí možnost předvést svou obratnost v akci. Hlavně ta akce je základ tohoto snímku. Bez ní by nebyl John Wick to co je. Už se těším na třetí díl.
kapibara
kapibara
198 bodů
8
Keanu Reeves je srdeční záležitost. A akční žánr mu sedne jak hrnec na... Je skvělé, že se k němu vrátil respektive k jeho čistému půvabu a nesnaží se prosadit přes dalších 47 dalších filmů. Je to stejný případ jako Deadpool. A doufám, že zakončení trilogie bude správně uzemněné a zároveň velkolepé.