Prima odepisuje další propadák. Po Pohlreichovi se zbavuje i seriálu Vytoč mého agenta

Prima odepisuje další propadák. Po Pohlreichovi se zbavuje i seriálu Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta | FTV Prima
Seriál Vytoč mého agenta se měl vysílat ještě následující dvě neděle a vyvrcholit 12. května. To už ale nyní neplatí. Prima mění svůj program a tuto neděli 5. května nasadí hned dva díly seriálu s Kryštofem Hádkem a Marthou Issovou po sobě. Seriál tak skončí o týden dříve, než se čekalo, a ještě v pozdních večerních hodinách, kdy se nedá očekávat velký divácký zájem.
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
  • Prima Plus
55%
Prima se tím zrychleně zbavuje propadáku a jeho poslední díl prakticky obětuje. Od 12. května bude v nedělní večery vysílat české filmy jako Řekni to psem, Zakleté pírko a Gump - pes, který naučil lidi žít. Ty mají i v případě repríz šanci zaujmout více diváků, než se poštěstilo seriálu z prostředí castingové agentury. Zatímco první díl Vytoč mého agenta zaujal ještě přes 700 tisíc lidí, od druhé epizody začala sledovanost rapidně klesat a pohybovala se okolo hranice 200 tisíc diváků. Uplynulou neděli pak dostal seriál poslední ránu, když ho sledovalo méně než 170 tisíc lidí a nedostal se ani do šestice nejsledovanějších pořadů večera.
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta zkrátka nedokázalo vzdorovat mocné konkurenci v podobě Ivety, k níž se v neděli připojila nová kriminální minisérie Vedlejší produkt, jež přilákala k obrazovkám přes milion diváků. O takovém úspěchu si mohou tvůrci Vytoč mého agenta nechat jen zdát a jejich televizní cesta tento týden předčasně končí. Po pořadu Česko na grilu, který se potýkal s ještě větším nezájmem diváků a po ostudných ratinzích byl přesunut na pondělní večery, kde se mu sledovanost vůbec nezvýšila, se tak jedná o druhou velkou jarní prohru Primy. Ve vedení nejspíš doufají, že aspoň jejich chystané novinky tuto nešťastnou sérii ukončí.
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů, které můžete najít na platformě Prima+.
Zdroj: MediaGuru, FTV Prima