John Wick 2

81%

Komentáře a recenze 75

Dle počtu bodů
mustafee
mustafee
169 bodů
9
Perfektní! Nejen Keanu a jeho skvěle natrénované akční scény, ale především mne bavilohlubší nahlédnutí do světa zabijáků. Jejich pravidla a postupy jsou skvěle sestaveny. Opravdu jsems spokojen a už teď se těším na trojku, která by měla celý příběh Wicka ukončit.
milan-lise
142 bodů
9.5
Kdo je fanoušek těchto filmů, bude nadšen, akce v zrcadlovém labyrintu, střelba skrz vodní stěnu, hudba opět excelentní, režie také, prostě akční film se vším všudy a ještě a narážka na matrix
aja-vachlerova
63 bodů
10
2 dil je mnohem lepsi nez 1 dej je velice velice zajimavy a zarazil me do sedacky a nenechal v klidu ikdyz stale cekate az john umre vlastne hlavni hrdina nikdy neumre :D ale i presto je dil opravdu zajimavy a napinavy. Libi se mi jak je celkove film promysleny do detailu
KillyouMMO360
55 bodů
7.5
Pokračování skvělého akčňáku s Keanu Reevesem, které je ve všech ohledech stejné jako první díl, až na některé krapet přehnané věci. Jako například neprůstřelné sako, které nemusí být ani naplé, aby vstřebalo energii kulky. Jinak je pokračování opravdu povedené.
LiVentura
33 bodů
7
Zdařilá dvojka, trochu zaostává za originální jedničkou, ale to tak u pokračování asi musí být. K.R. vstává z mrtvých! :-)
atam
atam
32 bodů
8
Vizuálně vytříbenější pokračování. Netrpí obvyklými neduhy dvojek a naopak disponuje jejich klady. Akce je více, je minimálně stejně dobrá, nápaditá a překvapuje i když o moment překvapení díky prvnímu dílu přišla. Zpočátku je druhý John Wick vlastně stejný jako ten první, nicméně není to nijak na škodu a postupem času začne být přece jenom jasné, že tenhle film je opravdu větší a v jistém ohledu ještě nápaditější než první díl. Moc se mi líbil propracovanější svět všech vrahounů, velký lov na Johna Wicka a zrcadlové finále.