John Wick 2

81%

Komentáře a recenze 75

Dle počtu bodů
divid.jh
divid.jh
1 097 bodů
9.5
Pokud si tento film pustíte doma na skvělém domácím kině, se špičkovým 4K obrazem a 7.1 DD, tak zapomenete na nějakou nelogiku, úplně se ponoříte do zvukových efektů, radost sledovat tento skvělý počin.
tedoun
tedoun
923 bodů
8.5
Předem děkuji pro kinobox za pozvánku. Byl to dobrý film až na to, že teď chci kapitolu tři protože... odpověď je na konci filmu. Tak na to běžte je to super film a Keanu dokázal,že nejen Tom Cruise umí hrát podobné film. Dávám 85!
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
9
Na film se mi původně ani moc nechtělo (jednička mě zase tolik nenadchla), ale naštěstí jsem se enchal přemluvit. Dvojka mi přišla mnohem svižnější a akční scény víc propracované. Ústřední zápletka není moc složitá, ale tomuhle stylu to jen a jen prospívá. Hlavní hrdina je lehce nesmrtelný, ale scény vypadají i tak věrohodně (způsob držení zbraní, postup střelby, souboj muž proti muži atd). Rozhodně pro mě docela překvapení a jeden z nejlepších čistě akčních filmů poslední doby.
  • čistokrevná akce
  • akční scény působí "věrohodně"
sugi
752 bodů
5.5
... Bruce Willis má Smrtonosnou past ... Mel Gibson Odpaltu ... Sylvester Stallone Rockyho a Ramba ... Arnold Schwarzenegger Komando ....,,, a tak dále a Keanu Reeves nemohl zůstat pozadu ..... Námět , který byl již tolikrát omýlán , že začal být nudný . Kdyby ve filmu - sérii , jelikož se připravuje trojka - šlo , alespoň ještě o něco jiného , byl by film - série výborná , ale takhle se řádí do řady . fanoušci nereálných akčních scén budou u vytržení , film je velice dobře zpracován , i já jsem oba díly dokoukal až do konce , ale vidět po druhé je již nemusím .
Sheemas
Sheemas
737 bodů
8
John Wick je zpátky a tentokrát i bez mrtvého psa. Obavy o provedení druhého dílu se naštěstí nepotrvdily, možná byl překonán i díl první, a přestože již víme co ve filmu uvidíme, stále můžeme být některými způsoby boje překvapeni, aneb tužka je tužka. A i když se John na konci prvního dílu pokusil odejít do důchodu, nepovedlo se a my můžeme sledovat hon na Itala, pak na všechny okolo a pak všech na Johna. Keanu ve dvojce přitvrzuje souboje i střelbu a stále mu to skvěle šlape. Příběh je sice jednoduchý, ale i tak je to skvělý nářez.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
7.5
Nečekané pokračování úspěšného nástupu Johna Wicka na scénu. Rychlá jízda, která se jen málokdy zastaví. Návrat Johna Wicka je ve vší parádě a mnozí teprve pozdě pochopí, že neměl raději opouštět svůj zabijácký důchod a nebylo tak vhodné probudit spící babu Jagu. Pro příznivce Keenu Reevese a milovníky akce a bohových scén, prostě nutnost :o)
Dazli
Dazli
653 bodů
8
Ani nevím jestli jsem 1 viděl v kině a nebo ne, ale věděl jsem hned, že jestli bude pokračování tak ho vidět musím. Bum přišla dvojka a já hned běžel do kina. Už první scénou kdy si jde pro svoje auto jsem věděl, že mě film bude opravdu bavit a stalo se. Akční scény nahrány výborně velice mě potěšilo setkání NEO a MORPHEUS :D doufal jsem v nějakou srandovní narážku ale i bez ní jsme odcházel opravdu spokojen. Tento film se toho nebál a udělal otevřený konec a na to že jednička skončila uzavřeně i tak se na ní dokázali hezky napojit. Jediný co vytknu jako skoro u každého akčnáku je nesmrtelnost hlavního hrdiny. Bez toho by to ale asi ani nebylo ono. 4*
siginho
siginho
649 bodů
7.5
Ano je to skvělá podívaná.Akční boje na luxusní úrovni. Ale chybí mitrochu lepší dějová linka a rozumnější logika. Tolik mrtvol by nezvládl ani Lungren v dobách největší slávy. Relaitka by byla ais torchu jinde... Po kotpilpvačce ze schodů by se nikdo nezvedl. Ale nebude se v tom nimrat. Jen mám obavu,aby dnešní mládež třeb aneuvažovala o tom, že se do opravdu dokázat. životnost hlavního hrdiny by v reálném světě byla cca 4 střety. :-) Mně se to stejně líbilo. Slunce, seno je taky sračka ,a le koukám na ot rád :-)
  • Reeves a jeho kamenná tvář
  • přehnaní žovitnost
Kick077
Kick077
596 bodů
9
Pokračování, které hezky navázalo na předchozí díl a udrželo tempo jedničky. Možná že byl sled událostí ještě rychlejší než u jedničky. Když jsem viděl stopáž před filmem, tak se mi nechtělo věřit, že by bylo možné, aby film utekl a celou dobu si udržel úroveň, ale ukázalo se, že to možné je. Nudit jsem se nestihnul. Navíc veškerá akce byla podaná s elegancí. Jsem zvědavý na trojku. Závěrečná scéna si udělala parádní prostor pro pokračování.
minimoj
587 bodů
5
Film plný akce, nic jiného jsem neočekávala, ale první díl se mi líbil víc. Jak to většinou bývá je druhý díl kopii prvního dílu. Celkem nic překvapivého se zde již neodehrává. V případě že od filmu neočekáváte kulturní zážitek, ale pouze pobavení a odpočinek lze film doporučit