Profilový obrázek

Kick077

Michal
596

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Rapl
    Rapl (2016)
    9
    Z mého pohledu jedna z nejpovedenějších kriminálek, která byla u nás vytvořená. Už Cirkus Bukowski se mi dost líbil a major Kuneš si skutečně zasloužil vlastní seriál. Líbilo se mi jak nenásilně to působilo. Hynek Čermák je v roli prostě perfektní a ostatní jeho postavu skvěle doplňují.
    Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9
    V pohodě plynoucí Marvelovka, která obsahuje až překvapivě dost akce vtipu i nápadu. Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem se k ní dostal a o to větší asi bylo překvapení jak je to dobrý film, který rozhodně nezaostává za ostatními známějšími díly od Marvelu.
    Natěrač
    Natěrač (2008)
    2
    Český televizní film, který se dal koutkem oka sledovat jako doplněk k jiné činnosti. V podstatě mě za celou dobu nezaujal a plnou pozornost bych tomu asi nevydržel věnovat. Nepůsobilo to přirozeně a komedii se to přibližovalo spíš jenom z dálky. Jednou rozhodně stačilo.
    Jen trošku štěstí
    Jen trošku štěstí (2006)
    5.5
    Celkem průměrná komedie, která je komedií jenom místama. Je tam pár zajimavých momentů a na jedno shlédnutí to celkem i uteklo, ale nedá se říct, že bych se na to plánoval podívat ještě jednou. Podobných filmů už jsem viděl několik a většinu si nepamatuju ani podle názvu, ani podle příběhu, myslím, že tenhle mezi ně zapadne zanedlouho taky.
    Mistři hazardu
    Mistři hazardu (2005)
    7.5
    Povedena komedie, která se na začátku rozjede a pak zastaví až na konci. Hlavní dvojice spolu se silným generálem Lee nemá problém s řešením žádného problému a do všeho se vrhnou po hlavě. Kdo od filmu nečeká nic oduševnělého, skvěle se pobaví a odpočine.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci