Mistři hazardu

67%
Mistři hazardu
Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou postrachy okrsku Hazzard. Je tam spousta míst, kde mohou túrovat svého miláčka - auťák Dodge Charger, přezdívaný General Lee, pokuřovat travku a balit ty nejkrásnější holky celého státu Georgia. Chlapci se velmi často pohybují na hraně zákona a místní šerif by je rád dohnal a napařil jim mastnou pokutu. Po úmorném dni není nic lepšího, než posezení v místní hospodě The Board´s Nest, kde pracuje jejich sestřenice Daisy. A cizinci neznalí toho, jak to ve městě chodí, si s ní chtějí zašpásovat. Daisy však není jen hezká blonďatá tvářička, své příliš neodbytné nápadníky dovede zmlátit stejně dobře jako Bo a Luke. Když jednoho dne Bo a Luke náhodně zjistí, že místní vlivný boss Hogg se obohacuje na úkor ostatních, rozhodnou se jednat. Divoká jízda začíná...



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Filmová verze TV seriálu ´The Dukes Hazzard´ z roku 1979, se kterým to má údajně pramálo společného, ale to už tak u filmů prostě bývá. Tento styl komediálního žánru není ojedinělý a právě v dobách 80. let byl hojně využíván. Rychlá auta, nemalé množství policejních aut, velkolepé honičky a s tím spojený humor. Tady se dva bratranci rozhodnou za každou cenu překazit nekalé plány místního bosse Hogga. A typická americká zábava může začít. I když jak pro koho. Podle ohlasů fanoušků původního seriálu se jedná o naprostý brak onen seriál znevažující. Takže z toho plyne, že film si užijí jen diváci, kteří seriál neznají.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Zoufale naivní scénář je sice hodně cítit a při závěrečném happyendu jsem se neubránil trpkému úšklebku, ale co na tom sejde, když Knoxville, Scott a jejich nadupaný General Lee mají plynový pedál po celou dobu stlačený pevně na zemi a zastaví se leda v pokoji plném svlečených univerzitních studentek? Já se skvěle bavil, honičky byly super a Jessica Simpson nepotřebuje žádný komentář..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Další zábavná, nijak převratná zato nenudící komedie.

Dodatečné informace

Původní název:
Dos chalados y muchas curvas (více)
  • USA Mistři hazardu
  • USA Dos chalados y muchas curvas
  • USA Dukes
  • USA Dukes of Hazzard, The
  • USA Ein Duke kommt selten allein
  • USA Hazzard
  • USA Los Dukes de Hazzard
  • USA Los duques de Hazzard
  • USA Os Gatões - Uma Nova Balada
  • USA Shérif, fais-moi peur
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
110,8 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mistři hazardu je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mistři hazardu


Powered byJustWatch