Jen trošku štěstí

59%
Jen trošku štěstí
Jen trošku štěstí
Režisér filmu Jak ztratit kluka v 10 dnech tentokrát přináší “vtipnou komedii o záměně osudů” (KBWB-TV)! Lindsay Lohan září v roli Ashley – holky s největším štěstím na Manhattanu, kterou brzy zasáhne veliká změna. Když se totiž Ashley na jednom večírku políbí s Jakem, který jako magnet přitahuje smůlu, vše se obrací naruby. Ashley najednou stíhá jedna pohroma za druhou, zatímco Jake jde od úspěchu k úspěchu. A tak se Ashley vydává Jakea najít a získat své štěstí zpět. Při svém pátrání si ale uvědomuje, že ta strašná záměna osudů byla vlastně to nejlepší, co jí v životě mohlo potkat.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Nemastná - neslaná romantická komedie,kterých je na trhu mraky. Tento snímek není v konkurenci ničím výjimečným. Snímek nabízí spoustu zábavných momentů,ale tak scény,které vyznívají spíše trapně a lacině. Lindsay Lohan normálně moc nemusím,ale zde mi tak moc nevadila.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
Poslední film, který bavil značkou Lindsay Lohan.. Tohle bylo moje dětství, soupeření Lindsay Lohan a Amandy Bynes, kdo je skutečnou královnou televize! A paradoxně pro obě to neskončilo zrovna zdárně.. Jen trošku štěstí je vedle Protivných sprostých holek a Mezi námi děvčaty to nejlepší, co nám tahle herečka nabídla. Je to New York baby, a v něm žijí dva odlišní protagonisté tohohle filmu, na jedné straně Ashley, rozená klikařka, která vyhrává každým losem a životem proplouvá, jak se jí zlíbí, zatímco Jake je zase od jakživa smolař a na co sáhne to zkazí, tak už radši ani od života nic nečeká. Když tu se ale všechno změní jejich vzájemným polibkem, který obrátí karty.. Jen trošku štěstí baví, ukazuje Lindsay Lohan v jejím nejlepším světle a zanechává dojem, že rozhodně měla komediální talent a podívejte se, kam to od té doby vytáhl Chris Pine.. Je to naivní, svůj potenciál to nevyužívá na maximum a snímek trpí na kolísavé tempo, ale je to zábava.. Minimálně jako komedie to funguje, zatímco jako romantika už tolik ne.. Bylo fajn si po letech ověřit, že jsem to možná nikdy v těch reprízách neviděl celé.. 60%
Kick077
Kick077
596 bodů
5.5
Celkem průměrná komedie, která je komedií jenom místama. Je tam pár zajimavých momentů a na jedno shlédnutí to celkem i uteklo, ale nedá se říct, že bych se na to plánoval podívat ještě jednou. Podobných filmů už jsem viděl několik a většinu si nepamatuju ani podle názvu, ani podle příběhu, myslím, že tenhle mezi ně zapadne zanedlouho taky.

Dodatečné informace

Původní název:
Just My Luck (více)
  • USA Jen trošku štěstí
  • USA Just My Luck
  • USA Baciati dalla sfortuna
  • USA C'est bien ma chance!
  • USA Devuélveme mi suerte
  • USA Erotas stin tyhi
  • USA Golpe de suerte
  • USA Len trošku šťastia
  • USA Lucky Girl
  • USA Sorte no Amor
  • USA Zum Glück geküsst
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch