Rocky Balboa

76%
Rocky Balboa

Je to už spousta let co stál Rocky Balboa v ringu. Jeho milovaná žena Adrian zemřela a jeho syn si zařizuje vlastní život. Rocky vede svou malou restauraci a prosperuje jen díky zašlé slávě. Rána osudu však příjde ve chvíli, kdy je Rocky svědkem virtuální simulace televize ESPN, která proti sobě do ringu postaví jeho a úřadujícího mistra těžké váhy Masona "The Line" Dixona. A Rocky zvítězí, čímž se rozpoutává obrovský mediální kolotoč. Balboa se z čistajasna ocitá ve středu dění. Virtuální zápas však sleduje i "poražený" Dixson, který je se svým výkonem silně nespokojen. Lidé si moc přejí vidět jak by to dopadlo ve skutečnosti a potencionální návštěvnost zápasu Rocky Balboa vs. Mason Dixon je obrovská. Dixon na sebe nenechá dlouho čekat a se zápasem souhlasí. Rocky si však není jistý jestli na to ještě pořád má, jestli není už na návrat přece jen moc starý. Nakonec ale přece jen kývne... Bude to návrat legendy nebo její konec?




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8
Návrat jak se sluší a patří. Z Rockyho se stal za ta léta mumlající dědula,ale ránu má stále slušnou. Příběh je spíše utopický,ale vidět Rockyho zpět v ringu prostě stojí za to. Tento díl je také nejvíce o emocích. Všechny ty vzpomínky jen tak nenechají oko suché. Závěrečné finále je dostatečně nabité testosteronem a nasnímané s naprostou dokonalostí. Jako by se tento zápas skutečně udál. Děkuji ti Rocky za všechny ty roky a třeba zase někdy na viděnou.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7.5
Čekal jsem propadák a trošku jsem se za Sylvestera modlil, aby nepokazil důstojnou sérii příběhů o Rockym. Naštěstí to zvládl a tento snímek považuji za vydařený. Rockyho povadlé tělo bohužel působí trošku směšně a smutně, ale to je život. Nadruhou stranu, kdo by nechtěl mít v jeho věku taková kladiva :) z nostalgie 75%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Stallone navázal neuvěřitelně přirozeně a předvedl nejlepší rozlučku se svou životní rolí, jakou snad mohl. Uvěřitelné chování a motivace hrdinů (hlavně Rockyho) a zajímavý děj. Po tom, co jsme už s Rockym prožili v předchozích dílech (více či méně vydařených), mu nemůžeme než fandit. Balboa se povedl a předvedl důstojné zakončení ságy. 70%/80%

Dodatečné informace

Původní název:
Rocky Balboa (více)
  • USA Rocky Balboa
  • USA Rocky: The Final
  • USA Rocky VI
  • USA Rocky VI: Puncher's Chance
Premiéra v ČR:
1. 3. 2007
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
24 mil. USD
Tržby:
155,93 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rocky Balboa je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rocky Balboa


Podobné


Powered byJustWatch