Zpátky do ringu

73%
Zpátky do ringu
Zpátky do ringu (Grudge Match) je americká komedie se Sylvesterem Stallonem a Robertem De Nirem v rolích vysloužilých boxerů. Henry "Razor" Sharp a Billy "The Kid" McDonnen byli největšími boxerskými rivaly, ale před nejdůležitějším vzájemným zápasem Razor odstoupil a odešel do důchodu. Důvodem bylo, že Kid svedl jeho přítelkyni Sally a ona s ním otěhotněla. Razor takovou zradu neunesl a stáhl se do ústraní. Nyní se ale u jeho dveří objevil syn dřívějšího boxerského promotéra, který chce oživit skomírající živnost a zápas mezi Razorem a Kidem uskutečnit. Razor striktně odmítá, ale ztráta práce a nedostatek peněz ho donutí nabídku přijmout a začít trénovat pod vedením svého starého trenéra. Navíc se na scéně opět objevila i Sally...



Recenze: Zpátky do ringu

Kinobox.cz
60%

Humor filmu má značně proměnlivou kvalitu. Někdy jde o zábavné citace (Sly připraven mlátit do kusů pověšeného masa), sem tam se vydaří nějaká hláška („Ty nejseš můj trenér. Tys maximálně sněd mýho trenéra.“). Nepopiratelné kouzlo má i to, když se Stallone s De Nirem špičkují jako malí kluci. Většinou je ale humor nenápaditý, případně nevtipný.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Pro Slyho mám zvláštní slabost a na je ho nové filmy se vždy těším. Navíc zpátky do ringu má ještě jedno velké plus a to je Bob De Niro. Taková spolupráce přece nemohla skončit neúspěchem a zdejší hodnocení jen ukazuje,že se jedná o povedenej snímek. Je sice pravda,že jsem čekal trochu víc vtipných situací a narážek,které se nakonec nedostavily,ale i přesto všecko je tento snímek povedenou komedii,která umí vyvolat patřičné emoce a to je za mě bodový plus. Jediná věc,která mi vadila je Kevin Hart,ale on mi vadí v každém filmu,takže to vem čert.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Pokud to mám brát jako komedii, tak budiž :) V hlavních rolí jsou obsazení moji oblíbení herci. Film nemá ani hloubku, ani není extra vtipný. Nenáročná podívaná na kterou natáhnou diváky oba ostřílení borci, co se kvality týče.. 65% je prostě až dost :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Velmi excelentní snímek o dvou boxerských rivalech jehož herečtí představitelé nejen poukazují s důvěrou a s vtipem na své boxerské role, ale nebojí se si z nich dělat s vervou sobě vlastní vyloženě i srandu. Stallone vs. De Niro. Velmi výtečný nápad tyto dva postavit proti sobě do ringu naprosto vyšel. O přímou komedii se sice nejedná, přesto příběh a neustálé hláškování pobaví. Boxerský film jako každý jiný a přesto v lecčems jiný. Zápas ´dědků´ tu do této chvíle snad ještě ani nebyl. Humornou stránkou věci se podařilo po celou stopáž udržet a tak nijak nenudí. Nakonec vidět jak se dva dědkové do sebe mydlí hlava nehlava není zase až tak často. A tak tu máme další takřka boxerský film nepřinášejícího sice nic nového, přesto v jistém slova smyslu v lecčems originálního.

Dodatečné informace

Původní název:
Grudge Match (více)
  • USA Zpátky do ringu
  • USA Grudge Match
  • USA Viimeinen taisto
Premiéra v ČR:
2. 1. 2014
Distributor:
Warner Bros.
Země původu:
USA
Čeština:
Zpátky do ringu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch