Rocky II

74%
Rocky II

Rocky je po posledním zápase značně otřesen, především fyzicky, a lékaři v nemocnici se obávají zejména o jeho oko. Nakonec sezdá, že bude v pořádku a nemocnici opouští.Krátce nato si bere Adrian za ženu. Je velmi šťastný, kupuje auto,dům - jenže brzy zjistí, že peníze za zápas mu dlouho nevystačí. Nemůže sehnat práci, která by ho živila - začíná pociťovat své nedostatečné vzdělání. Nakonec vezme práci na jatkách,kde pracuje jeho švagr a Adrien,přestože je těhotná nastoupí do obchodu s potřebami pro zvířata. Apollo Creed by ale rád zápas, z něhož vyšel jako neočekávaný vítěz Rocky, zopakoval, a vyzývá Rockyho k odvetě. Ten však nyní nedodržuje životosprávu a netrénuje tak, aby mohl v zápase obstát. Musí se tedy znovu usilovně připravovat. Apak dostane zlou zprávu - Adrien je v nemocnici - zřejmě z přílišné námahy předčasně porodila a její život visí na vlásku...




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Jedna z mých nejoblíbenějších filmových postav opět na scéně a opět je to velmi podařené. Sly se v této sérii našel a stejně jako si věřil Rocky v ringu,tak si Sly věřil na režisérské stoličce a za psacím stolem při psaní scénáře. Dvojka navazuje přímo na první díl a opět se tedy proti sobě postavil Italský Hřebec a Apollo Creede.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Dvojka už není to co jednička - navíc opět Apollo. Sylvester zahrál přitroublého boxera skvostně a je to jeho nevydařenější role. Český dabing dal navíc Rockymu ještě větší rozměr. Pro mě je to kult. Až do Rockyho 4, dále už se v tomto komentáři vyjadřovat nebudu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Pokračování příběhu přímo navazuje na snímek předchozí. A opět musí čelit životním nástrahám a překonávat překážky. Snímek sice už nedosahuje kvalit prvního dílu, ale až tak moc zase za ním nepokulhává. Sylvester Stallone se tentokrát kromě napsání scénáře zhostil i režie a natočil film, který nevybočuje od poukázání nad nutností nevzdávat se dané životní cesty. I když se objeví překážka, nezastavit se a překonat ji. Je důležité jít si za svým snem ať to stojí co to stojí. Poselství filmu je opět nezpochybnitelné.

Dodatečné informace

Původní název:
Rocky II (více)
  • USA Rocky II
  • USA Rocky II - A Revanche
  • USA Rocky II, la revancha
  • USA Rocky II - La revanche
  • USA Rocky no 2
  • USA Rockyn uusintaottelu
  • USA Roki 2
Země původu:
USA
Rozpočet:
7 mil. USD
Tržby:
85,18 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rocky II je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rocky II


Podobné


Powered byJustWatch