Ghost in the Shell

77%
Ghost in the Shell
Japonský anime Ghost in the Shell je filmovou adaptací stejnojmenné komiksové předlohy. Píše se rok 2029 a technologie pokročily natolik, že kyborgové jsou běžnou součástí lidské společnosti. Jedním z nich je i major Motoko Kusanagi, policejní důstojnice ze Sekce 9 – elitní policejní jednotky pro speciální tajné operace od terorismu po kyberzločiny. Jejich cílem je zločinec jménem Loutkář, který se dokáže nabourat do mozku jakéhokoli kyborga a manipulovat s ním.



Pete69
Pete69
29 898 bodů
7
Kratší příběh, který začal velmi slušně, ale postupně se hlavní myšlenka začala topit sama v sobě. Akční pasáže velmi zábavné a hlavně se mi líbila krásná devadesátková japanimace, která je hodně propracovaná. Hezké na oko, pěkný scénář.. bohužel nevyužitý.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
K nějaké zásadní spokojenosti je tu málo akce a moc monotónního řešení smyslu života. Ke konci mě to pomalu přestávalo bavit, naštěstí to skončilo včas, aby si to těsně vysloužilo 70%. Ale teda znova už bych to vidět nemusel.
Fingon
16 886 bodů
8
Čtyři hvězdičky, ale těsně. Od skvostu Mamoru Oshiho jsem si sliboval mnohem, mnohem víc. Dočkal jsem se pro mne dost nepříjemného a nepříjemného vizuálního zobrazení a příběhu, který mne moc nezaujal (ale trochu ano). Na druhé straně tohle všechno vyvažuje hudba Kenjiho Kawaie, kterého jsem objevil teprve nedávno.

Dodatečné informace

Původní název:
Kôkaku kidôtai (více)
  • Japonsko Ghost in the Shell
  • Japonsko Kôkaku kidôtai
  • Japonsko Aaveääni
  • Japonsko Duch w pancerzu
  • Japonsko O Fantasma do Futuro
  • Japonsko Szellem a kagylóban
  • Japonsko 攻殻機動隊
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
Japonsko, Velká Británie
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ghost in the Shell


Podobné


Powered byJustWatch