Dokončení třetí řady Zaklínače, návrat Advokáta a Kouzelná Beruška poprvé ve filmu

Dokončení třetí řady Zaklínače, návrat Advokáta a Kouzelná Beruška poprvé ve filmu
Netflix červenec | Netflix

3. července

Nepoznané: Ztracená pyramida
Nepoznané: Ztracená pyramida
Nepoznané: Ztracená pyramida
71%
Vydejte se na pátrání po ztracené pyramidě a ponořte se do egyptské historie. Probádejte hrobky a artefakty staré více než čtyři tisíce let.
Zahi Hawass, Liz Garbus, Max Salomon, Dan Cogan, Mala Chapple

4. července

Poslední princ
Poslední princ
Poslední princ
65%
Italský dokumentární seriál o vraždě německého teenagera. 18. srpna 1978 byl v noci na ostrově Cavallo zastřelen mladík Dirk Hamer. Pachatelem byl poslední následník italského trůnu Viktor Emanuel Savojský. Co se tehdy vlastně stalo a byl tento šlechtic shledán vinným?
Tom Segura: Sledgehammer
Tom Segura: Palice
Tom Segura: Palice
71%
Stand-up speciál komika Toma Segury natočený během vyprodaného představení ve Phoenixu. Mimo jiné se vyzpovídá ze svého obdivu k Bradu Pittovi, vylíčí, jaké to je vychovávat dva syny a jaké lekce se mu dostalo, když se chtěl se svou matkou podělit o gumové medvídky.

5. července

Zase 15
Zase 15
Zase 15
66%
Druhá řada brazilského komediálního seriálu o dospívání a druhých šancích v životě.
Zase 15: trailer na 2. sérii | Netflix
Šťastně vdaná
Šťastně vdaná
Šťastně vdaná
80%
Japonský anime romantický seriál na motivy stejnojmenné mangy. Dokud byla naživu její matka, měla Mijo Sajmori šťastný život. Po její smrti se však otec znovu oženil a od té doby dívka nezná nic jiného než trápení a ponižování. Rodina se jí chce rychle zbavit, nabídne ji proto krutému armádnímu důstojníkovi Kijukovi Kudovi jako nevěstu. Všichni doufají, že ji odmítne, Mijo skončí na ulici a zemře hlady. Kijuka je však se svou ženou spokojený a požaduje jen, aby ho poslouchala. Mijo chápe, že její manžel není ani zdaleka takový, jak se o něm říká. Oba mají poprvé v životě šanci na lásku a štěstí. Podaří se jim porazit nepřízeň osudu a najít své místo ve světě?
Šťastně vdaná: trailer | Netflix
WHAM!
Wham!
Wham!
76%
Hudební dokument věnovaný kapele Wham!, kterou v roce 1981 založil George Michael s Andrewem Ridgeleym. Rozhovory, archivní materiály a dosud nezveřejněné záběry z historie této populární skupiny z 80. let.
Andrew Ridgeley, Chris Smith, George Michael

6. července

Falso Amor
Zfalšovaná láska
Zfalšovaná láska
51%
Nová španělská reality show. Pět párů se rozhodne otestovat svou důvěru. Deepfake technologie chytře maže rozdíly mezi pravdou a lží a ve hře je tučná finanční odměna. Která z dvojic dojde do cíle a vydrží jim to vůbec?
Falso amor: trailer | Netflix
CASH
Zlatá cihla
Zlatá cihla
62%
Francouzské komediální drama. Už po generace Chartres ovládá rodina Breuilů, majitelů zdejší parfumerie a velké kosmetické společnosti. Daná situace se už však zajídá místnímu muži Danielu Sauveurovi. Jeho život je na kilometry vzdálený jejich přepychu, a když mu navíc společnost překazí jeho jediný plán na lepší život, rozhodne se pomstít. Nechá se najmout do továrny a přesvědčí své kolegy, aby přímo pod nosem svých šéfů pašovali luxusní parfémy ze skladu. Cíl je jediný – konečně Breuilovi sesadit z trůnu...
CASH: trailer | Netflix
Advokát
Advokát
Advokát
79%
První část druhé řady seriálové verze románu Michaela Connellyho, který byl zfilmovaný v roce 2011 pod názvem Obhájce.
Advokát: trailer na 2. sérii | Netflix
Acorda, Carlo!
Acorda, Carlo!
Acorda, Carlo!
79%
Animovaný brazilský seriál. Sedmiletý Carlo šel spát, jenže místo toho, aby se ráno probudil jako všichni ostatní, zjišťuje, že ve skutečnosti spal dvacet dva let a že jeho přátelé jsou už dospělí. Jeho dětská duše, radost ze života a naprosté nevědomí o starostech dospěláků vyvolá v jeho kamarádech touhu být stejně volní jako on...
Acorda, Carlo!: trailer | Netflix

7. července

Fatal Seduction
Osudné pokušení
Osudné pokušení
58%
Jihoafrický napínavý seriál. Vdaná žena se vydá na výlet, který v ní zažehne zakázanou touhu. Vše však končí tragicky a ona začíná pochybovat, zda jí ti nejbližší říkají pravdu...
Hack My Home
Nafukovací dům
Nafukovací dům
61%
Nová reality show věnovaná přestavbám se zaměřením na efektivnější využití vnitřních prostor bez potřeby rozsáhlé přestavby nebo stěhování se do větších nemovitostí.
Tchán s tchyní jsou psanci
Tchán s tchyní jsou psanci
Tchán s tchyní jsou psanci
54%
Manažer banky Owen se bude ženit a je nadšený, že konečně potká rodiče své budoucí manželky Parker. Jenže když během jejich pobytu ve městě vykrade místní banku nechvalně známé duo lupičů, Owen pojme podezření, že by mohli být pachateli...
The Out-Laws: trailer | Netflix
Seasons
Roční období
Roční období
49%
Filipínský romantický film o dvou nejlepších kamarádech, kteří uzavřou dohodu, že se znovu pokusí zamilovat. Co když však partnera, kterého tak dlouho hledají, mají celou dobu po svém boku?
Seasons: trailer | Netflix

10. července

StoryBots: Answer Time
Storybots: Answer Time
Storybots: Answer Time
72%
Druhá řada animovaného vzdělávacího programu pro nejmenší děti, ve kterém se dozvědí odpovědi na řadu svých zvídavých otázek a ani si nevšimnou, že se u toho učí.
Nepoznané: Roboti zabijáci
Nepoznané: Roboti zabijáci
Nepoznané: Roboti zabijáci
64%
Americký dokumentární film. V srdci průmyslového vojenského komplexu vznikl nový druh vojáka. Roboti s umělou inteligencí mění tvář zbrojařství a na bojišti dělají i vlastní rozhodnutí. Na jedné straně stojí vojáci a vědci snažící se tyto technologie vytvořit, na straně druhé aktivisté poukazující na jejich nesmírnou nebezpečnost.

11. července

19/20
19/20
19/20
78%
Jihokorejská reality show věnovaná mladým lidem na prahu dospělosti. Skupinka mužů a žen tráví poslední chvíle devatenáctého roku života spolu. Vyhlížejí svou právní dospělost, kterou dovrší přesně na Nový rok. Na jednu stranu se obávají, co je čeká, a na druhou se těší, že už je nebude v životě nic omezovat.
19/20: trailer | Netflix

12. července

Pan Samochodzik i Templariusze
Pan Auťák a templáři
Pan Auťák a templáři
43%
Polský rodinný film. Tomášovi jeho přátelé neřeknou jinak než pan Autíčko. Je to kvůli vozu, který zdědil po svém strýci vynálezci. Jeho automobil nevypadá hezky, ale má nevídané schopnosti. Pod kapotou je schovaný motor z Ferrari 410, který dokáže jet rychlostí až 280 km/h a dokáže plout i po vodě. A právě v tomto autíčku se Tomáš vrací do Polska, aby skupině pašeráků a zlodějů zabránil v krádeži cenných památek...
Pan Samochodzik i Templariusze: trailer | Netflix
Record of Ragnarok
Record of Ragnarök
Record of Ragnarök
70%
Druhá část druhé řady akčního anime seriálu. Každých tisíc let se sejde rada bohů, aby rozhodla o osudu lidstva. Nyní, po sedmi miliónech let, se však rozhodla, že je čas vyhubit lidstvo. Obstojí třináct smrtelných bojovníků ve výzvě utkat se s bohy a obhájí tak svou existenci?
Quarterback
Rozehrávači
Rozehrávači
80%
Dokumentární seriál o quarterbacích americké NFL Patricku Mahomesovi, Kirku Cousinsovi a Marcusu Mariotovi.
Quarterback: trailer | Netflix

13. července

Hoří jako papír
Hoří jako papír
Hoří jako papír
68%
Japonský seriál na motivy stejnojmenné mangy. Před třinácti lety na sebe Anzuina matka vzala vinu za požár, při kterém přišla jejich rodina o všechno. Nyní se Anzu rozhodla pomstít a nechá se ve svém vlastním domě zaměstnat jako hospodyně. Aby ji bezcitná macecha nepoznala, změní si jméno. Hodlá za každou cenu dosáhnout spravedlnosti a získat zpět, co jí právem patří.
Hoří jako papír: trailer | Netflix
Muhamiat Alshaytan
Muhamiat Alshaytan
Muhamiat Alshaytan
60%
Kuvajtský kriminální seriál. Bývalý fotbalista je obviněný z vraždy své ženy. Případu se ujímá odhodlaná advokátka. Chce dokázat jeho nevinu a stále se ptá, proč by úspěšný sportovec zabíjel milovanou ženu a ničil si budoucnost. Na případu je mnoho podezřelých aspektů a sama advokátka se nakonec ocitá v nebezpečí...
Sonic Prime
Sonic Prime
Sonic Prime
75%
Druhá řada animovaného dobrodružného seriálu ze světa slavné videohry.
Přežijí jen silnější
Přežijí jen silnější
Přežijí jen silnější
66%
Americký komediální seriál. Mavis Beaumont nemá zrovna malou konfekční velikost, nedávno ji opustil přítel a ani její kariéra stylistky se jí zatím příliš nedaří tak, jak by si představovala. Dospěje proto k názoru, že je načase se svým životem něco udělat, přestavět ho od základů a začít znovu, spokojená sama se sebou a podle vlastních pravidel...

14. července

The Beauty Queen of Jerusalem
The Beauty Queen of Jerusalem
The Beauty Queen of Jerusalem
73%
Druhá řada izraelského romantického seriálu.
V pasti: Barcelona
V pasti: Barcelona
V pasti: Barcelona
52%
Spin-off snímku V pasti (2018). Skupina lidí se snaží přežít příchod záhadné vražedné síly v ulicích zničené Barcelony. Jediným způsobem, jak se jí ubránit, je s páskou přes oči. Dokážou se nepodívat a zachránit si život?
V pasti: Barcelona: teaser trailer | Netflix
Five Star Chef
Pětihvězdičková kuchyně
Pětihvězdičková kuchyně
64%
Britská kuchařská show, v níž se sedm soutěžících snaží sestavit menu pro historickou restauraci Palm Court v luxusním londýnském hotelu.
Taktika lásky 2
Taktika lásky 2
Taktika lásky 2
59%
Pokračování turecké romantické komedie Taktika lásky (2022). Asli a Kerem tvoří spokojený pár, ale Asli by jejich vztah ráda posunula na další úroveň. Chce Kerema přimět, aby ji požádal o ruku, jenže taktika, kterou zvolila, se jí tvrdě nevyplatila. Jak asi dopadne další souboj těchto dvou horkých hlav?
Taktika lásky 2: trailer | Netflix
Too Hot To Handle
Too Hot to Handle
Too Hot to Handle
57%
Pátá řada americké reality show, ve které se velmi přitažliví soutěžící musí vzdát sexu, aby dosáhli na pohádkovou finanční výhru.

15. července

Kohrra
V mlhách
V mlhách
74%
Indický kriminální seriál o dvou policistech snažících se rozklíčovat složitý případ vraždy muže těsně před jeho svatbou. Vyšetřování komplikují složité rodinné vazby, tajemství a lži.
Kohrra: trailer | Netflix

17. července

Nepoznané: Jeskyně kostí
Nepoznané: Jeskyně kostí
Nepoznané: Jeskyně kostí
62%
Paleontolog Lee Berger se se svým týmem snaží dokázat, že pohřebiště, které nalezli, není lidského původu, a že naši opičí předci měli vlastní pohřební rituály.

19. července

Los (casi) ídolos de Bahía Colorada
(Skoro) legendy
(Skoro) legendy
71%
Mexická komedie. Dva nevlastní bratři Romeo a Preciado se po letech setkávají v malém mexickém městečku, aby tu uctili památku svého otce tím, že uspořádají automobilové závody plné adrenalinu a hudby.
The Deepest Breath
Nejhlubší nádech
Nejhlubší nádech
71%
Dokumentární film o volném potápění. Alessia Zecchini je italskou šampionkou ve volném potápění a svůj pobyt pod vodou popisuje jako sestup na jediné tiché místo na Zemi. Ráda by pokořila nový světový rekord v tomto velmi nebezpečném sportu, ve kterém se do těch nejhlubších oblastí oceánů potápí bez dýchacích přístrojů. Během vyplouvání na povrch trpí potápěči často ztrátou vědomí, a potřebují proto podporu. Takovým záchranným potápěčem je irský dobrodruh Stephen Keenan, který s Alessií utvořil netradiční dvojici. Pojí je společný cíl – proplout dahabskou Blue Hole, tedy dva a půl kilometru dlouhým tunelem v Rudém moři...

20. července

4 superholky
4 superholky
4 superholky
58%
Jihoafrický animovaný seriál pro děti. Vítejte v neofuturistické Zambii, ve městě Lusaca. Čtyři dospívající dívky se tu právě rozhodly spojit síly s bývalou tajnou agentkou a utvořit tým superhrdinek zachraňující svět před všemi problémy.
Sladké magnólie
Sladké magnólie
Sladké magnólie
72%
Premiéra třetí řady amerického romantického seriálu.

21. července

Oni naklonovali Tyrona
Oni naklonovali Tyrona
Oni naklonovali Tyrona
61%
Akční sci-fi komedie. Fontaine, drogový dealer ze sousedství, je zastřelený svým rivalem Isaacem. Jenže druhý den ráno se ve své posteli vzbudí bez jediného škrábnutí. Spolu s dalšími dvěma kumpány Slick Charlesem a Yo-Yo začnou vyšetřovat, co se stalo. Stopy je zavedou do tajného podzemního vládního komplexu, kde laboratoř provádí experimenty na místní černošské pupulaci. Fontaine s hrůzou zjišťuje, že je lidským klonem a ovládá ho Nixon. Zpočátku zoufalý muž se rozhodne jednat a nemorálním bělošským vůdcům se postavit.
Oni naklonovali Tyrona: trailer | Netflix

24. července

Dew Drop Diaries
Vílí deníky
Vílí deníky
AI
65%
Animovaný seriál pro nejmenší od studia DreamWorks. Říkají jim kapky rosy, ale jsou to maličké víly žijící na zahrádkách našich balkonů. Byly přidělené lidským rodinám, aby tajně pomáhaly v domě s drobnostmi, které mohou často propadnout škvírami. To ony mohou například za to, že se v noci dostane vypadlý zoubek pod polštář, nebo abyste si v parku nezapomněli oblíbenou hračku...
Nepoznané: Kosmický stroj času
Nepoznané: Kosmický stroj času
Nepoznané: Kosmický stroj času
72%
Dokumentární film věnovaný astronomii. Co všechno se podařilo lidstvu objevit díky vesmírnému dalekohledu Jamese Webba?

25. července

Sintonia
Sintonia
Sintonia
69%
Premiéra čtvrté řady brazilského kriminálního seriálu pro náctileté.

26. července

Hanma Baki
Hanma Baki
Hanma Baki
75%
První část druhé řady anime seriálu.
Mistrovské pečení – Nejlepší z nejlepších
Mistrovské pečení - Nejlepší z nejlepších
Mistrovské pečení - Nejlepší z nejlepších
59%
Sedmá řada britské cukrářské show, v níž soutěží ti nejlepší cukráři z celé země.
Kejšiko sosajkka ruši burakku man džiken
Pohřešovaná: Případ Lucie Blackman
Pohřešovaná: Případ Lucie Blackman
66%
Dokument mapující pátrání po zmizelé Britce Lucii Blackman, jež se ztratila a následně byla zabita v Japonsku v roce 2000.
Kejšiko sosajkka ruši burakku man džiken: trailer | Netflix

27. července

Happiness for Beginners
Štěstí pro začátečníky
Štěstí pro začátečníky
57%
Americká romantická komedie. Rok po rozvodu se Helen zapíše na kurz přežití v divočině. Díky němu jí postupně dochází, že pokud chce člověk najít sám sebe, musí se někdy opravdu nejdřív ztratit.
La dama del silencio: El caso de la Mataviejitas
Tichá dáma: Vraždy postarších žen
Tichá dáma: Vraždy postarších žen
63%
Dokumentární pořad o sérii vražd, jež se odehrály v Mexico City. Vše začalo v roce 2000, kdy se zvýšil počet mrtvých starších žen, zabitých ve vlastním domě. Až v roce 2006 se policii podařilo pachatele dopadnout. Oproti všem očekávání jím byla žena, bývalá zápasnice Juana Barraza, která v nich viděla svou matku alkoholičku a mstila se. U soudu se hájila tím, že chránila společnost. Dokázali jí šestnáct vražd, ačkoli počet nalezených těl přesahoval číslo čtyřicet.
V ráji
V ráji
V ráji
66%
Německá sci-fi film o muži, který se snaží získat zpět čtyřicet let života své ženy, která se jich vzdala, aby splatila dluh u pojišťovny.
V ráji: trailer | Netflix
Hari Ini Akan Kita Ceritakan Nanti
Dnes budeme mluvit o tom dni
Dnes budeme mluvit o tom dni
55%
Indonéské drama. Milostný příběh dvou lidí z naprosto odlišných prostředí Narendry a Ajeng začíná. Filmový prequel snímku Jednou si promluvíme o dnešku (2020).
Hari Ini Akan Kita Ceritakan Nanti: trailer | Netflix
The Murderer
Kdo je tady vrah?
Kdo je tady vrah?
64%
Thajská kriminální komedie. Když v malém provinčním městečku začnou přibývat mrtvoly, stane se hlavním podezřelým Angličan Earl. Podaří se místními policistovi dokázat mu vinu, nebo je pravda nakonec někde jinde?
The Murderer: trailer | Netflix
Zaklínač
Zaklínač
Zaklínač
72%
Druhá část třetí řady fantasy seriálu.

28. července

Un cuento perfecto
Dokonalá pohádka
Dokonalá pohádka
78%
Španělský romantický seriál. Margot a David pocházejí z odlišných světů. Ona je dědičkou hotelového impéria, on musí chodit do tří zaměstnání, aby se uživil. Když se však jejich cesty střetnou, uvědomí si, že jedině navzájem si mohou pomoci získat zpět své osudové lásky.
Kapitán Fall
Kapitán Fall
Kapitán Fall
65%
První řada animovaného komediálního seriálu pro dospělé. Dobrosrdečný námořní kapitán se nedopatřením stane velitelem pašerácké lodi mezinárodního nelítostného drogového kartelu, který ho využívá jako obětního beránka pro případ, že by je někdy dopadla policie.
Dezertér
Dezertér
Dezertér
79%
Druhá řada jihokorejského akčního seriálu z prostředí vojenské policie.
Dezertér: trailer na 2. sérii | Netflix
Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie
Kouzelná Beruška a Černý kocour ve filmu
Kouzelná Beruška a Černý kocour ve filmu
70%
Příběh oblíbeného fantasy akčního seriálu Kouzelné Berušky a Černého kocoura poprvé ve filmové podobě. Středoškolačka Marinette se nečekaně stane majitelkou mirákula, kouzelného předmětu, který jí propůjčuje superschopnosti. Díky nim se stává Kouzelnou Beruškou a spolu se záhadným hrdinou Černým kocourem bojuje proti zloduchům v ulicích Paříže.
Kouzelná Beruška a Černý kocour ve filmu: teaser trailer | Netflix
Šikovný krejčí
Šikovný krejčí
Šikovný krejčí
66%
Druhá řada tureckého dramatického seriálu.

29. července

Záhadný lovec
Záhadný lovec
Záhadný lovec
81%
Druhá řada jihokorejského akčního fantasy seriálu o netradičních lovcích démonů.

31. července

Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy
Bastard!! Ankoku no hakaišin
Bastard!! Ankoku no hakaišin
65%
Druhá řada fantasy anime seriálu.
Dále se můžete podívat na žebříček nejlepších filmů a seriálů na Netflixu.